Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    04.03.07, 21:36
    Jakie macie zdanie nt butów z tej firmy?? Czy są porządne (solidne) czy to
    buty z serii "jeden sezon"
    Obserwuj wątek
      • lucy215 Re: buty ZARA 04.03.07, 21:53
        Nie kupuję butów w sklepie gdzie głównie sprzedaje się odzież, mam zahamowania
        jakieś. Ale może ktoś ma dobre doświadczenia, dziewczyny z forum kupują je
        namiętnie :)
      • cioccolato_bianco Re: buty ZARA 04.03.07, 22:15
        przecietne
      • umaa Re: buty ZARA 04.03.07, 22:35
        mam, wiekszosc "jednorazowa" , ale sa tanie wiec nie ma wielkiej szkody jak sie
        zniszcza
      • foamclene Re: buty ZARA 05.03.07, 10:37
        nie odbiegaja od innych marek ktore kupowalam poza promod, na ktorym sie
        zawiodlam...
        • mroof Re: buty ZARA 05.03.07, 13:20
          moje kozaki są na hiszpańską zimę - przemakają i ciężko schną, a poza tym sól
          na ulicach robi im chyba większą krzywdę niż jakimkoliek butom które
          kiedykolwiek miałam.
          • cioccolato_bianco Re: buty ZARA 05.03.07, 13:31
            mnie sie rozpadly jedne baleriny dosc szybko, ale z drugiej strony mialam inna
            pare identycznych, tylko w innym kolorze i mam je nadal, 3 lata minely i
            wygladaja jak nowe. raz mi sie jedne sandaly rozpadly od razu przy pierwszym
            noszeniu, reklamowalam.
            natomiast mam jeszcze z 5 par innych butow z zary i nie odbiegaja jakoscia od
            innych firm oferujacych buty w podobnych cenach. inna rzecz, ze ja mam wiele
            par i nie nosze jednych ciagle, takze raczej mam buty na dluuuuugo
            • zawsze_do_przodu Re: buty ZARA 05.03.07, 13:48
              Ja miałam klapki - czarne, jak śgiągałam to witała mnie czarna stopa
              zabarwiona, podobnie z czerwonymi, też straszliwie barwiły i paliły w stopy bo
              nie były ze skóry...
              • cioccolato_bianco Re: buty ZARA 05.03.07, 13:54
                mnie barwily na czarno stopy buty z esprit ;)) a bardzo wygodne byly!
                buty ktore ja kupowalam w zarze byly albo z materialu (szmaciaki tzw) albo ze
                skory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka