estratos 25.05.07, 21:33 Cudownie :) img101.imagevenue.com/img.php?image=84081_edyta-pani08_122_705lo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cristinka Re: Edyta Gorniak w PANI 25.05.07, 22:05 Piekny photoshop. Uwierz mi ze "na zywo" tak nie wyglada.Widzialam ja z bliska w zeszla niedziele, zdjecia w gazetach kłamią, wszyscy to wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Edyta Gorniak w PANI 25.05.07, 22:19 Ale na tych Gorniak wyglada jak tuz przed Eurowizja,czyli pieknie,nawet jesli to zasluga photo... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Edyta Gorniak w PANI 25.05.07, 22:32 Ładne zdjęcie ale okraszone debilnym tekstem. Powinni w Maglu to omówić ... Odpowiedz Link Zgłoś
lemonpips Re: Edyta Gorniak w PANI 25.05.07, 23:45 żenada. i ten głupi tekst. Kukła jej wypociny pseudoartystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Edyta Gorniak w PANI 25.05.07, 23:52 dla mnie jej wypowiedzi są strasznie egzaltowane.m poza tym jak oglądam ja np w tv gdzie udziela wywiadu to mam wrażenie ze ona ma coś nie tak z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_em Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 00:09 hyhy, bedzie w "Maglu...", na bank ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 00:12 Cudownie jest pojęciem względnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 08:38 ładna jest, ale jej nie znoszę za tandetę umysłową (zapożyczone od zettrzy) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Ah Pani Edytka ... 26.05.07, 09:03 Bardzo ladna z niej kobieta, jednak czasami jak widze jakis wywiad w tv z nia, to albo robi z siebie pokrzywdzona przez caly swiat, albo debilnie odpowiada, jakby brakowalo jej czegos w glowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 09:29 Moim zdanie gorniak ma taki typ urody, ktory wyglada dobrze jak jest mloda. taka dziewczecosc w sobie miala. teraz, niestety, juz jej nie ma i nie wyglada tak ladnie. na zdjeciach natomiast wyglada pieknie. zawsze mi sie podobala na zdjeciach (chociazby w playboyu ze 2 lata temu). natomiast na temat jej wypowiedzi i stylu bycia nic nie powiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 10:19 Na tym podlinkowanym zdjęciu wyglada slicznie. Bez ciężkiego makijażu, świeżo i naturalnie. Oceniam zdjęcie, nie Panią Górniak, która być może w rzeczywistosci wyglada inaczej. Artykułu nie oceniam, bo nie znosze tej kobiety, ale naprawdę slicznie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 12:48 nie widze w tym nic cudownego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 15:11 a mnie sie nie podoba poza tym ten podpis.... KKP bedzie miala o czym mowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Edyta Gorniak w PANI 26.05.07, 18:57 Niom. Odmłodzili ja o jakieś 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Edyta Gorniak w PANI 27.05.07, 14:48 Trzeba przyznać, że wogóle Panie na okładkach "Pani" wyglądają znakomicie..Wystarczy wspomnieć Brodzik, czy Foremniak. Pozazdrościć tytułowi sztabu pracujących tam profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Edyta Gorniak w PANI 27.05.07, 15:57 Zdjecie piękne, z cyklu magia photoshopa. A jeśli chodzi o Górniak - nie znoszę baby. Robi idiotyczne zamieszanie wokół siebie, wywala szczegóły ze swojego życia prywatnego, a później płacze, że paparazzi za nia chodzą. Zachowuje się jak pierwsza diva polskiej, ba - światowej piosenki, a od kilku ładnych lat brak jej sukcesów wokalnych. Miała podbijać zachód co nie wyszło, a stroi fochy jakby była połączeniem Barbry Streisand z Mariah Carey. Infantylna, głupia dziewucha. Odpowiedz Link Zgłoś