Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    31.05.07, 09:28
    Mam problem z umieszczeniem moich ubrań w szafie, nie mam ich zbyt wiele
    (porównując do innych forumek oraz znajomych), ale nigdy nie mogę nic znaleźć
    no i przede wszystkim ciągle wyjmując ubrania stwierdzam że są zmięte, mimo
    że przed powieszeniem je prasuję. Czy macie jakiś rozsądny system
    przechowywania ubrań, bo ja staram się powiesić nawet zwykłe koszulki na
    wieszakach, ale skutek jest taki że szafa niby pełna, ale ciężko się w
    niej "połapać". Tylko nie mówcie że mam kupić drugą szafę, bo nie mam
    miejsca. Czy trzymacie wszelkie spodnie i koszulki na półkach czy na
    wieszakach (pomijając dżinsy)
    Obserwuj wątek
      • kitler1 Re: Szafa.... 31.05.07, 09:55
        moja szafa nie też jest duza (bardzo pomocna jest spora komoda), wiec podczas
        wiosennych porzadkow bezwglednie pozbylam sie ciuchow, ktore byly mi obojetne,
        zostawiajac tylko te, ktore naprawde lubie i w ktorych lepiej sie czuje.

koszulki trzymam zlozone w komodzie. dzinsy, swetry itp - na polkach. wszystko
        ulozone wedlug rodzaju/koloru.
        wieszam sukienki i ciuchy z delikatnych materialow, starajac sie zachowac
        parocentymetrowy odstep - inaczej ubrania placza sie, a ja nie widze, co tak
        naprawde w niej wisi.
        staram sie, zeby ciuchy byly zawsze ulozone tak, zebym widziala co gdzie jest na
        pierwszy rzut oka.
        • aliennis Re: Szafa.... 31.05.07, 10:01
          Mam podobny problem i chociaż wciąz coś wyrzucam/oddaję miejsca w szafie za
          mało.
          Bluzki zawsze są pomięte i muszę je prasowac przed każdym założeniem(nie
          cierpię prasowania) .Ostatnio stwierdziłam,że jesli chce miec przejrzyście w
          szafie i ubrania maja być nieskazitelne/niepogniecione to musiałabym
          zainwestować w szafę przez cała długośc pokoju i to taka ,w której musiałyby
          wisieć wszystkie ubrania oprócz jeansów i swetrów.Nawet bawełniane topy się
          gniotą:-(
      • aniabe13 Re: Szafa.... 31.05.07, 11:20
        Mam garderobę więc nie mam takiego problemu. Na drążkach wiszą sobie te ciuchy,
        które powinny wisieć i jest w miarę lużno (są dwa drągi jeden nad drugim na
        górze są ciuchy np latem- zimowe).
        Na półkach różne koszulki, spodnie które mogą być złożone, swetry itp, bielizna
        w szufladach. Wogóle nie mam w domu żadnej szafy- są dwie garderoby wcale nie
        takie wielkie i jest ok.
        Dodatkowo co kwartał przegląd ciuchów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka