k1k2 jak mamy ja oceniac, skoro podobno 12.06.07, 18:08 w rzeczywistosci wyglada zupelnie inaczej? to co widze na zdjeciu to jakas straszna stylistyczna pomylka... bazarowy koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: jak mamy ja oceniac, skoro podobno 12.06.07, 19:15 na moim monitorze jest ciemnoparówkowa w kolorze , to co z tym zdjęciem w normalnym świetle?;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: co Wy o tym? 12.06.07, 19:12 skoro lubisz ten styl to ok ale wedlug mnie ta sukienka jest okropna;) nigdy bym takiej nie wlozyla__ Odpowiedz Link Zgłoś
styskadob Re: co Wy o tym? 12.06.07, 19:43 wygląda jak fartuch sprzątaczki w mojej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: co Wy o tym? 12.06.07, 21:55 Potworność. Bez bolerka może wyglądać znośnie, pod warunkiem, że w realu kolor ma zupełnie inny, niż na zdjęciu. U mnie wygląda to na jaskrawy łososiowy. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: co Wy o tym? 12.06.07, 22:40 Sama kiecka jest OK, ale to bolerko to jakis koszmar :/ Da sie toto zdjac czy przyszyte? Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: co Wy o tym? 12.06.07, 22:47 skojarzyla mi sie z dziewczynkami z "domku na prerii" podazajacymi w sloneczny poranek do szkolki niedzielnej:) na pewno nie w moim stylu, az sie musialam usmiechnac jak sobie siebie wyobrazilam w czyms takim...ale moze na tobie wyglada fajnie, kto wie. kolor i bolerko nie podobaja mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: co Wy o tym? 13.06.07, 08:46 wyjątkowo mi sie nie podoba może na kimś wyglądałaby ciekawiej, kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: co Wy o tym? 13.06.07, 09:05 Disa, dziewczyny maja racje. Na zdjeciu wyglada nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: co Wy o tym? 13.06.07, 19:08 Na wieszaku wygląda mega wiejsko, także jak chcesz konkretne opinie to ubieraj to cudo i angażuj kogoś znajomego, niech Cię ładnie pstryknie. W sumie kwestia odpowiednich dodatków i było by ok. Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: co Wy o tym? 13.06.07, 19:15 Ja widze jakąś pamarańczowo-różową kiecke z białą koronką:))) Jak macie inną kolorystyke to napiszcie bo mam nowy monitor i jeszcze nie jest idealnie ustawiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: co Wy o tym? 13.06.07, 23:29 No nie wiem,nie wiem.. Sukienka może i byłaby ok ale bolerko..nie,nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co Wy o tym? 14.06.07, 20:11 takie zestawiki: sukienunia nieco powyzej biustu i bolerko byly super hitem za czasow mlodosci mojej mamy mama miala cos takiego, w kolorze ciemnego lososia w wielkie czarne roze, wrazenie bylo totalnie glamour; w wieku 16 lat odziedziczylam i nosilam z wielkim upodobaniem w modzie jak w przyrodzie nic nie ginie Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina SZtuczny materiał? 14.06.07, 20:16 Wygląda na sukienkę uszytą ze sztucznej tkaniny, jakby „sztywną”. I jeżeli tak, to połączenie tego sztucznego z koronką to jakieś nieporozumienie. Wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę co do materiału, bo może coś mi się nie tak wyświetla:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.x.i.t Re: autorka watku sobie poszla? nieladnie 14.06.07, 23:44 No i DISA sie wkurzyła na wasze ..gadki-szmatki i nie pokaże nam zdjęcia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
disa bez paniki!!! ;] 15.06.07, 01:49 wybaczcie, ale nawet JA czasami mam rak czasu na przyjemnosci ;] nadrobie, nadrobie ;] zdjecie bedzie BEZ PANIKI ;D To jest BORDOWY Z GRAFITOWYM (sklad materialu pozniej jak przeczytam -bo tajie pytanie tez bylo) -przynajmniej do tego ogranicza sie rozpoznawanie moich kolorow buHAHAHAHA Disa sie niegdy nie denerwuje ;] wiec SPOKOJNIE ;] wszystko bedzie ;] cierpliwosci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: bez paniki!!! ;] 15.06.07, 05:17 Disa- dobrze ze sie odezwalas bo sie denerwowalysmy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
damalia27 Re: bez paniki!!! ;] 16.06.07, 15:49 jasny gwint!!!!!!! czy tylko mi się nic nie wyświetla????????? disa wrzuć jakieś zdjęcia jeszcze raz bo ja mam tu puste linki. a tak bym chciała zobaczyć co wzbudziło tyle kontrowersji. plissssss Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: bez paniki!!! ;] 17.06.07, 12:41 no właśnie. atmosfera podgrzana a tu nic się nie wyswietla. Odpowiedz Link Zgłoś
akalu Re: bez paniki!!! ;] 18.06.07, 22:59 No właśnie czekamy i nic, nawet tamtych zdjęć nie ma, a ja po prostu jestem ciekawa jak wygląda ta sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
disa czasu!!! 18.06.07, 23:01 Naprawde NAWET JA czasami spie po 2godziny bo mam tyle pracy ;/ na dodatek mam stres bo jutro ide sie badac na cukrzyce wiec... umre na sam widok igly !!! CIERPLIWOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: co Wy o tym? 29.06.07, 12:12 Mi się podoba nie na codzień ale na jakieś okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: co Wy o tym? 29.06.07, 12:16 Alez ty potrafisz budowac napiecie... no no... :-) Odpowiedz Link Zgłoś