civril80 14.08.07, 09:36 W tej dziedzinie to już nikt niczego nowego nie wymyśli. Powracamy już do tego co kiedyś było więc czym tu się zachwycać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak1977 Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 11:52 solar przepiekny, zreszta jak prawie wszystkie ciuchy z tego sklepu:) uwielbiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 11:59 Tym ze taki kolnierzyk ładnie wyglada...? A ze ostatnio wracamy ciągle do poprzednich dekad i nikt od dawna nic zupełnie nowego nie wymyslił, to juz nie moja wina :P Ladne bluzki Cocomore, C&A, Top Secret i KappAhl. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 12:05 gabrielafrancuz napisała: > Ladne bluzki Cocomore, C&A, Top Secret i KappAhl. Zgadzam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 12:51 a mnie srednio podoba sie zaokraglony kolnierzyk, kojarzy sie z przedszkolem, wtedy mialam mase ciuszkow z zaokraglonym kolnierzykiem troche takie baby-doll Odpowiedz Link Zgłoś
fajnakomentatorka Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 14:45 Tylko ostatnia mi sie nie podobala:)a reszta-sliczna:)nie mam takiej ale mam zakiet z takim kolnierzykiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Zaokrąglony kołnierzyk 16.08.07, 17:09 Podoba mi się taki kołnierz. Piękna jest ta bluzka z Kappahal-a, ale ładne też z TS, C&A i Reserved Odpowiedz Link Zgłoś