pink-lady przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 19:48 www.style.com/slideshows/standalone/peopleparties/street/081707STRE/02m.jpg Czy jezdziłyscie kiedyś w mini na rowerze. To pytanie pod kątem moda a praktyczność. Bo ja osobiscie nigdy bym sie tak nie odważyła nawet po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 19:54 nawet po miescie? chyba zwlaszcza po miescie ;) pedalowalam w kieckach (a nosilam krotkie) w liceum nie zeby wyczynowo, ale zdarzalo sie kolega "dal sie karnac" po maturze z polskiego itp. --------- Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 19:59 u mnie na wsi bym nie jeździła w mini na rowerze, a po miescie to już napewno Odpowiedz Link Zgłoś
sammuramat Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 19:59 a mnie sie podoba:) i gdybym miala taki ladny, miejski rower, chetnie bym jezdzila w krotkich sukienkach, spodniczek mini nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Przyznam sie ;) 24.08.07, 20:01 Pare dni temu zalozylam mini z wygody i wsiadlam na rower i jak sie okazalo byl to moj najdurniejszy pomysl. Wniosek never ever ale raz sie zyje i wszystkiego trzeba sprobowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 20:07 chyba prędzej bym się zdecydowała na jazdę na rowerze w mini niż w klapkach, jak dziewczyna na zdjęciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 20:07 Tak, oczywiście, że jeżdżę w mini na rowerze. Luźna krótka spódniczka, a pod nią Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 20:11 To tak jak ja:) Te gatki wygladaja naprawde fatalnie, ale bez nich na mojej kolarce nie przejechalaby nawet kilometra. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 22:18 bardzo ładnie wygląda ta Pani:)..sama, nigdy nie próbowałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 24.08.07, 22:43 zdarza się.Tylko ja nie mam takich ładnych nóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 25.08.07, 00:28 kiedys tak, teraz mam inny rower i sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 30.08.07, 11:45 jezdze na rowerze w krotkich spodenkach, w mini nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: przepraszam za wczesnie kliknełam 30.08.07, 12:33 oczywiscie, ze nie wystarczy, ze codziennie ogladam gacie jezdzacych na rowerach swoich nie pokazuje publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielona Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 20:09 Na rowerze moge jezdzic we wszystkim, nawet w szpilkach i mini. Tylko rower musi byc odpowiedni, znaczy damska rama (jak u dziewczyny na zdjeciu). Przyznam, ze mieszkam w Kopenhadze a tu nikogo to oczywiscie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 21:00 bardzo podobają mi się takie stare damki. wolę jezdzić w spodniach na rowerze, chociaż pani na zdjęciu wygląda calkiem przyzwoicie. pewnie oprocz ładnej sukienki musiała założyc odpowiednią bieliznę na wypadek, gdyby wiatr mocniej zawiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 22:32 jak juz jestesmy w temacie rowerow... to wlasnie, jezdzicie w tych kolarkach??dla mnie to wygląda tragicznie, jakby z pieluchą ktos jezdzil;]ale z drugiej strony potrzebuje czegos takiego, zeby po jezdzie nic nie bolalo;)no więc co zamiast, a moze zakladacie na to jakies spodenki?? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 22:44 No przecież piszemy, że NA TO zakładamy spódniczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 23:11 ale to chyba tez nie za ciekawie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: o jakie zgrabne nogi 24.08.07, 23:32 nessie-jp napisała: > No przecież piszemy, że NA TO zakładamy spódniczki :) I slusznie;) Kiedys kolezance ukradli rower spod domu babci-musiala wracac w takim"kolarskim"stroju MPKiem,bo nie mial jej kto podrzucic normalnego ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: o jakie zgrabne nogi 25.08.07, 08:41 Kolarki mają być praktyczne, a nie ładne - sugeruję przejechać 50 km w nich, a nastepnego dnia- bez nich. Wtedy zrozumie się istotę tego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
mundurowa Re: o jakie zgrabne nogi 25.08.07, 09:28 wiem ze maja być praktczne ale tez chciala bym w nich jakos wyglądać. kiedys widzialam w necie cos takiego ze byly takie gentry a na to razem zwykle spodenki ze tych kolarek nie bylo widac. nie wiece czy to mozna gdzies dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
martika19873 Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 11:41 Ja jezdze w spodenkach kolerskich i jestem z tego dumna:) i uwazam ze wygladam swietnie w nich:) zreszta nie tylko ja ale wszystkie kobiety noszace je;) nie rozumiem takiego myslenia,ze wyglada sie w nich smiesznie...moze wlasnie to tez jedna z przyczyn dlaczego tak malo kobiet jezdzi na rowerach,a juz spotkac te trenujace to totalna rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
follebagnole Re: o jakie zgrabne nogi 25.08.07, 01:02 Jeszcze fajniej takie panie w miniówkach wyglądają na skuterach:D Ma to niewątpliwie swój urok, choć ja bym się nie odważyla... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 12:09 jeździłam w szortach- w sukience krótkiej i obcisłej to NIEWYGODNIE i krepująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_truj Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 12:58 Oczywiście, że tak! Zdarzało mi się jeździć w mini, w klapkach, na obcasach, w sukienkach, po prostu we wszystkim, w czym chodzę na codzień. Rower to mój podstawowy środek komunikacji, a w spodenkach kolarskich na uczelnię ni do pracy chadzać nie zamierzam. Zresztą po to są damki, aby zamaszyste spódnice wieczorowe do nich zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 15:27 dokladnie tak samo jest i w moim przypadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 14:06 Owszem, zdarzalo mi sie wielokrotnie jezdzic w krotkiej spodnicy na rowerze - najczesciej spinalam te spodnice agrafka miedzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 18:53 ja jezdze na rowerze tylko w legginasach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: o jakie zgrabne nogi 30.08.07, 19:06 nie ale czesto jezdze wklapkach-japonkach Odpowiedz Link Zgłoś