houhou 21.09.07, 01:00 Wypatrzone w necie, kupione w GC. Są absolutnie boskie:) tiny.pl/1tsw Mam do nich szarą swetrową sukienke z H&H plus grafitowe melanżowe rajstopy. Macie inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 04:51 Na razie pomysłów nie mam, bo już mi się oczy zamykają, ale... buty faktycznie CUDNE! Zazdroszczę :) Niestety, obcas nie dla mnie - zabiłby mnie. Choć cóż to by była za piękna śmierć ;) Pewnie nosiłabym do przygaszonych brązów, bo z szarości mam tylko jedną kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 07:54 sliczne ale ja tez na takich obcasach sie zabijam Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 09:10 Obcas jest bardzo stabilny i w rzeczywistości ma tylko 7,5 cm. Nawet biegać do autobusu się da;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 09:11 ludzie wierza w roznych bogow i maja rozne wyobrazenie boskosci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 fajne 21.09.07, 09:15 Nine West jest do kupienia w tym kraju tylko w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: fajne 21.09.07, 09:51 Oprócz Warszawy jest w Gdańsku, Poznaniu, Rybniku i Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: fajne 21.09.07, 10:15 I tak wszedzie daleko ode mnie :(, a tyle pozytywnego słyszałam na temat ich butów. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 09:27 Nie podobaja mi sie ze wzgl. na niepraktyczny material jakim jest zamsz moim zdaniem. Gdyby byly skorzane - bylyby o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 09:30 Mam tyle par butów, że na szczęście nie muszę myśleć o praktyczności kolejnych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 09:53 czy takie boskie nie sadze ale kazdy ma swoj gust Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 10:13 Fajne. Ale tylko na suche dni. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 10:32 szary, grafit, braz,....ile jeszcze kolorow dojdzie w dodatkach? Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 10:38 Brązów u mnie niet, zostaje mi szarość a to trochę za mało:/ A zieleń ciemna, pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:46 a co by bylo gdybys dobrala kmolor rajstop do koloru butow a nie do koloru sukni? ja bym poszla w tym kierunku, inaczej jest typowo i bardzo zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 13:11 Aaaaa, to jest bardzo dobry pomysł, dzięki:) Muszę tylko idealny odcień dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 10:33 Mnie sie jeszcze takie podobaja: www.ninewest.com/n/browse/product.s?productId=2888227&origin_displayName=NWLIATRIS&type=cross www.ninewest.com/n/browse/product.s?productId=2799234&origin_displayName=NWKANAL&type=cross Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:28 podobne do modelu Vasca widzialam w guess - chyba zakupie te shop.guess.com/PopupLargerView.aspx?name=Arabella&image=GWARABELLA-MDRED&alt=yes w kolorach mojej druzyny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 11:15 To ja się wychylę, cóż, jak dla mnie brzydkie, ale mnie się taki fason obuwia w ogóle nie podoba i nie rozumiem zachwytów, jakie ostatnio pojawiają się na forum odnośnie takich trzewików... Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:17 ale ci zazdroszczę! strasznie mi się podobają! muszę pognać do GC, lub do 9 west...;) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:33 Lili, polecam Galerię Centrum, dostałam 10% rabatu i 3 pary mięciutkich wkładek do kompletu:) Botki są jeszcze czarne, szarych niestety nie zamówili. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 13:07 w takim razie wybiorę się do GC:) może u mnie będą szare:) (chociaż w to wątpię) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 13:09 W Polsce szarych nie ma (nie zamówili) i nie będzie, bo to jest limitowana seria butów i zamówienie było jednorazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:22 świetne te Twoje buty! zazdroszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:26 Baardzo piękne, i super że mają nie za wysoki obcas- chyba jutro pójdę je obejrzeć;) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:33 Sluchajcie, czy ja slepa jestem, czy na tym zdjeciu zalinkowanym przez Houhou brazowe maja inny obcas niz czarne??? a rzekomo to ten sam model? Jak dla mnie ladne, ale niepraktyczne - u mnie bardzo czesto leje... Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 12:52 Rzeczywiście zdjęcia się trochę różnią. Na żywo sa jednak takie same. I nie brązowe, tylko wiśniowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 13:56 przyczytalam wszystkie opowiedzi i twierdze ze: - autorke postu guzik obchodzi czy buty sie wam poodobaja - podobnie guzik ja obchodzi ktora z was nie umie/lubi/moze nosic buty na obcasie - ...... pytanie brzmialo: > Mam do nich szarą swetrową sukienke z H&H plus grafitowe melanżowe rajstopy. > Macie inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 15:12 jak dobrze, że ty zawsze odpowiadasz na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 15:18 Bardzo dziękuję tralalumpku za propozycje kolorystyczne (zamówiłam już wiśniowe rajstopy), dokładnie o to chodziło w poście, ale z tym guzikiem bym nie przesadzała:) Miło poczytać opinie dziewczyn na temat, na pytania też chętnie odpowiadam. Nie dramatyzujmy:) tralalumpek napisała: > przyczytalam wszystkie opowiedzi i twierdze ze: > - autorke postu guzik obchodzi czy buty sie wam poodobaja > - podobnie guzik ja obchodzi ktora z was nie umie/lubi/moze nosic > buty na obcasie > - ...... > > pytanie brzmialo: > > Mam do nich szarą swetrową sukienke z H&H plus grafitowe melanżowe > rajstopy. > > Macie inne pomysły? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 15:48 houhou - ja tez lubie jak rajtki sa w kolorze butow a gora w innym niemniej jednak lubie tez jak buty sa jedynym akcentem kolorystycznym w ogole to ja sie ostatnio gubie w tym co lubie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
tysia00 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 19:41 Fantastyczne! :-) Ciekawy kolor, szary już mnie znudził, albo właściwie szare buty nigdy mi się specjalnie nie podobały. Czy kupiłaś je w GC na Marszałkowskiej? W moim mieście teraz dopiero otwierają GC, więc z pewnością ich nie będzie, a z kolei przyjaciółka, którą wysyłam do warszawskiej GC twierdzi, że ostatnio widziała tam jakąś totalną wyprzedaż i sądziła, że się zamykają. Proszę napisz jeszcze, czy są skórzane, cenę, jeśli możesz i jak wychodzą rozmiarowo? (muszę jej wszystko wytłumaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 20:32 Ojaaaaa.... Napisałam GC! A ja je kupiłam w GM, czyli Galerii Mokotów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 20:34 Przepraszam za wprowadzenie w ład z ta GC, ale jeśli przyjaciółka będzie w Warszawie, to może znależź 9 West w Galerii Mokotów, Wola Parku i Arkadii. Buty są z naturalnego zamszu, moje mają rozmiar 5 i 1/2, standardowo noszę 35-36. Cena 399 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia00 Re: Chwalę się! (buty) 21.09.07, 20:53 ;-)))))))))))) Dziękuję. A ja jej toczę, toczę i toczę, że na 100% w GC, a ona się upiera, że to nie możliwe. ;-DDDDD GM bardziej jej będzie odpowiadała, bo z Konstancina bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś