pauuula15 07.10.07, 17:50 Chciałąbym się zapytac gdzie moglabym dostac taką czapkę podobna do tej co ma ALLY na zdjęciach na swoim blogu,wełnianą,najlepiej w kolorze czarnym lub szarym i w przystęnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuula15 Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 18:03 W Bossie raczej nie są w przystęnej cenie, ale dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 18:05 W Benettonie - od wyboru do koloru - dzis widzialam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 18:27 ja mierzyłam taki ogromniasty - niestety został ostatni kremowy - w cenie 89 zł. nawet fajnie w nim wygladałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 22:02 Jeśli szukasz tańszej alternatywy, to ja kupiłam podobną (kremowo-brązową) na straganie z koralikami, czapkami w stylu reggae itp. Kosztowała jakieś 25 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 23:26 ryfka81 napisała: > Jeśli szukasz tańszej alternatywy, to ja kupiłam podobną (kremowo-brązową) na > straganie z koralikami, czapkami w stylu reggae itp. Kosztowała jakieś 25 zł :) > o, a czy jest gładka, tj. bez żadnych ozdób czy taka w stylu reggae?;)) widziałam podobne w haemie, ale niestety tylko czarne i khaki a uparłam się na popiel:||| Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 23:32 Moja ma kremowy ściągacz, a reszta (ten zwisający "worek") jest brązowa. Były różne wzory i kolory (łącznie z typowo jamajskimi). Co prawda kupowałam ją jakieś 3 lata temu, ale wydaje mi się, że te czapy to stały element takich straganów :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poszukuję czapki!! 07.10.07, 23:35 dzięki:) co prawda nie mam zielonego pojęcia, gdzie we wrocławiu znajdę takie stragany, ale jak tylko na jakiś trafię to rzucę się na poszukiwanie czapki:D Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Poszukuję czapki!! 08.10.07, 13:10 ja kupilam sobie taki berecik, szary: www.allegro.pl/item251742348_rekodzielo_odjechany_klimatyczny_beret_worek.html przyszedl, jest fajny, bardzo podobny do tej czapki, ale (bez obrazy ;)) fajniejszy. mozna sie umowic z "dziergajaca", zrobi co zechcesz, pewnie nawet jak te zdjecie z bloga podeslesz to taka sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
bober0 Re: Poszukuję czapki!! 08.10.07, 14:08 pauuula15 napisała: > Chciałąbym się zapytac gdzie moglabym dostac taką czapkę podobna do > tej co ma ALLY na zdjęciach na swoim blogu,wełnianą,najlepiej w > kolorze czarnym lub szarym i w przystęnej cenie. > Widziałam w reserved w Galerii Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś