afera76 04.11.07, 09:21 może ktoś się orientuje, z jakiej firmy jest golfik szary Mołkowej w niedzielnym ddtvn? fajny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: golf Mołek 04.11.07, 10:01 mi tez sie podoba, ale niestety nie pomoge, bo nie wiem skad. na chybil trafil celowalabym w zare ;) za to zwrocilam uwage na to jak ubrane byly dziewczyny z dobrych rodzin. a zwlaszcza corka urszuli dudziak w bialych kozaczkach i tipsiarskim bialo-niebieskim zestawie oraz corka beaty kozidrak w najnowszych tredach - jeansy rurki z wysokim stanem + botki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: golf Mołek 04.11.07, 10:58 zmusilas mnie dowlaczenie w niedziele rano tv ;) fajny ten golfik ale nie wiem skad moglby miec waskie rekawy zaiast rozszerzanych poszukalabym w zarze tak jak mowi ciocco w mango, monnari, molton, monton :) vila i w RC w zeszlym roku widzialam sporo cieniutkich dzianinowych golfikow moze to simple? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: golf Mołek 04.11.07, 11:03 mi sie pasek przy tym golfie podobal. a ja jestem ciekawa skad ten sliwkowy zakiet Rylik. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 A wczorajsza bluzka? 04.11.07, 12:01 Golfik b. fajny /zwłaszcza rekawy/, ale wczorajsza bluzeczka bardziej mi się podobała...miała świetny rękaw 3/4 ..lekko bufiasty..super! Moze ktos wie skad ta bluzka????? Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: A wczorajsza bluzka? 04.11.07, 19:16 Moim zdaniem obie rzeczy wyglądały na trochę lepszą jakość niż ZARA poza tym gdyby byly z ZARY chodziłaby już w tym cała ulica... Mołek chyba ma czasem rzeczy z MEXXa ale gowy nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: golf Mołek 04.11.07, 12:13 A mnie sie bardzo podobały buty córki Beaty Kozidrak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: golf Mołek 04.11.07, 13:39 a macie jakieś zdjęcie, bo chętnie bym zobaczyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: golf Mołek 04.11.07, 13:51 Mnie też się podobał,wczorajsza bluzka też była ładna.Wogóle ostatnio Mołek ładnie ubierają. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: golf Mołek 04.11.07, 13:54 No na pewno lepiej niz moja ulubienice Kinge "yyyyyyyy" Rusin ;) Jednak najfajniej prowadza to Pienkowska z Jagielskim - najinteligentniejsza parka, szkoda ze w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
morskie.oko Re: golf Mołek 04.11.07, 14:57 nie jestem fanką Rusin w żadnym razie... ale...Pieńkowska z Jagielskim najinteligentniejsi??????????????????????????????????????? łomatko... Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: golf Mołek 04.11.07, 18:36 ...najinteligentniejsi z tych trzech par prowadzacych DDTVN. Nie w calej telewizji ;p stawialabym chyba na duet Sekielski&Morozowski Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: golf Mołek 04.11.07, 20:28 Najinteligentniejsza para jest duet - Welman&Prokop. Pienkowska jest chyba gorsza od samej Molkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: golf Mołek 04.11.07, 13:56 tak, ta wczorajsza była przeurocza i mimo, że nie lubię żadnych odcieni różu to ta kokardka wyglądała bardzo ładnie. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaju1 Re: golf Mołek 04.11.07, 15:44 mołek ten golf miała chyba ubrany tyłem do przodu, bo na plecach miała na golfie plecione warkocze, prawie na cale plecy, wyjatkowo durnie to wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: golf Mołek 05.11.07, 15:22 Też miałam założyc taki wątek. No właśnie "gdzie"???!!! taki szary golf Magdy Mołek z niedzielnego wydania DDTVN. Szukałam zdjecia, ale jakoś nie potrafie znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: golf Mołek 05.11.07, 15:31 znalazlam filmik :D Wystarczy wylaczyc glos ;-) Filmik nr 2: dziendobrytvn.onet.pl/1448949,aktualnosci.html super jest ten golf!! Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: golf Mołek 05.11.07, 15:33 tu nawet lepiej widac tez na drugim filmiku: dziendobrytvn.onet.pl/1448950,aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś