sama-nie-wiem 11.02.08, 23:43 Cześć dziewczyny, mam pytanie. Co sądzicie o marce Guess. oglądam właśnie ich stronę, i prawde mówiąc ich rzeczy wyglądają dość "apetycznie". chyba zrobię sobie wycieczkę do Warszawy;) Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disa Re: Guess 12.02.08, 00:31 są OK mam skórzana kurtke z USA za niecałe 50$, a w PL podobna-tylko ciemniejszy kolor 3tyś zł nie jestem frajerzycą żeby przepłacać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Guess 12.02.08, 10:35 dokładnie, dla ciuchów warto dla cen w PL już nie.. no chyba że do Peeka na przecenie ale oni z kolei mają tylko linię Guess Jeans. Guess by Marciano też w sumie przysyłał mi smsy o zimowych wyprzedażach do 70% ale nie miałam okazji sprawdzić czy to prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agulaaa23 Re: Guess 07.05.18, 15:37 Ciuchy mają super moim zdaniem, tylko te ceny.. Natomiast jeśli chodzi o same zakupy, to wcale nie trzeba jeździć do stolicy, przez internet też kupisz - chociażby na egoistin.pl/ gdzie mają sporo ciuchów od nich.;) Odpowiedz Link Zgłoś