nice-milka 27.03.08, 16:49 Wybieracie się dziewczyny 12 kwietnia (oczywiście z kartą rabatową GLAMOUR) na zakupy? :) Ja planuje odwiedzić już kilka sklepów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: Narodowy dzień Glamour 27.03.08, 17:22 nie,te zniżki nie są aż takie,żeby mnie wywlec na zakupy;) nie dla samych zniżek;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Narodowy dzień Glamour 27.03.08, 18:55 ja planuję, ale zastanawiam się, czy zniżka 50% do yves rocher obejmuje cały asortyment, czy część jest wyłączona z promocji, któraś się orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nice-milka Re: Narodowy dzień Glamour 27.03.08, 22:46 cledomro znając życie to pewnie część jest wyłączona z promocji :( aż tak wspaniali i hojni chyba nie są :)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Narodowy dzień Glamour 28.03.08, 07:49 z tego co wiem to jak byly jakies promocje to z wylaczone byly kosmetyki z tej serii owocowej nie wiem plais nature cos takiego i masczki i akcesroia chyba Odpowiedz Link Zgłoś
florena82 Karta na zbyciu ? 27.03.08, 20:15 Jakby ktoras nie miala karty a chciala to dac znac prosze bo mam jedna na zbyciu, a nie bedzie mnie w tym czasie w PL wiec szkoda by sie zmarnowala. Odpowiedz Link Zgłoś
girl1991 Re: Karta na zbyciu ? 30.03.08, 21:15 www.glamour.pl/glamour2/index.jsp?place=Lead12&news_cat_id=119&news_id=977&layout=4&forum_id=528&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Narodowy dzień Glamour 30.03.08, 21:52 A ja sie chyba wybiore. Ale raczej dlatego, ze tak czy owak, mam w planach zakupy kilku rzeczy, wiec grzech nie skorzystac ze znizek ;) Jednak tak specjalnie, ze wzgledu na karte, to pewnie by mi sie nie chcialo :D Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Narodowy dzień Glamour 30.03.08, 23:34 nie ma zadnego ciekawego sklepu imo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Narodowy dzień Glamour 31.03.08, 09:45 też mam takie wrażenie. cóż, te najbardziej popularne sklepy nie muszą kusić tego typu akcjami, bo i tak na brak klienteli nie narzekają, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement A Mistrzostwa Polski w zakupach?:) 30.03.08, 23:40 tak mi się skojarzyły bo były jakoś w tym samym czasie co glamour w zeszłym roku.. i btw co sie stało z lilavampire? wypięła się na forum po wygranej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: A Mistrzostwa Polski w zakupach?:) 31.03.08, 09:44 A kiedyś "rozmawiałam" na gronie z lili, teraz tam "grasuje" po forach, tu podobno zniechęciła ją atmosfera i nieprzyjemne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Narodowy dzień Glamour-uwaga 31.03.08, 07:58 trzeba uważać, bo nie wszystkie sklepy ze strony biorą udział w promocji. Wczoraj się dowiedziałam, że w Ecco z Arkadii w Warszawie nie będzie zniżek, a na stronie jest. Ja obstawiam Aldo, Bennettona i Esprit. Odpowiedz Link Zgłoś
melazja Jak wrażenia? 12.04.08, 23:29 No i jak wrażenia po? J asię szczerze przyznam, że najwięcej kupiłam i najwięcej wydałam z sklepie który nie brał udziału w akcji, ale i tak się cieszę że mnie ta karta zmotywowała żeby się z domu ruszyć, bo poszłam na zakupy tam gdzie dawno nie byłam i kupiłam kilka fajnych rzeczy. Ale faktycznie sklepy biorące udział w promocji nie zachwycały. Na szczęśćie inni na ten dzień też poobniżali ceny (Vero Moda 20%, Ryłko 15%) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Narodowy dzień Glamour 13.04.08, 15:03 ja ja ja :D zapisałam sie...lalaala czuję że wygram Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Narodowy dzień Glamour 13.04.08, 15:04 oczywiscie chodzi mi o Mistrzostwa w zakupach :D Odpowiedz Link Zgłoś