sisssi 19.04.08, 16:47 Co z kolorem khaki? Czy jest modny? Mam spodnie i koszule w tym kolorze. Z jakimi kolorami laczyc khaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabriel Re: Khaki - passé? 19.04.08, 19:47 Np. z żółtym, który jest obecnie modny. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Khaki - passé? 19.04.08, 20:03 chyba nie jest passe, skoro mnóstwo tego koloru w każdym ze sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Khaki - passé? 19.04.08, 20:05 Np w Greenpoint, albo w Carry, co sezon... błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Khaki - passé? 19.04.08, 22:50 tak, passe!!!koniecznie wynies do kontenera PCK!!!! Jezus, absolutnie nei wolno w tym sezonie wystepowac w khaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Khaki - passé? 20.04.08, 10:19 na pytanie, ktore zadalas w temacie- nie odpowiem, bo wedlug mie nie ma niemodnych kolorow. a co do polaczen, to ja lubie laczyc z fuksja Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Khaki - passé? 20.04.08, 12:55 co do tego czy kolor modny to zgadzam się z moją poprzedniczką. ja lubie z białym i czerwonym, w zasadzie pasuje do wielu kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Khaki - passé? 20.04.08, 13:27 Popieram poprzedniczki - żółty, fuksja. Widziałam z turkusem, ale akurat aż tak mnie to nie urzekło. I coś błyszczącego do tego (samo khaki jest takie jakieś smutne...zwłaszcza w taką pogodę :P) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Khaki - passé? 20.04.08, 13:59 Polacy ten kolor, z tego co zauważyłam na ulicy, uwielbiają- bez żadnych bardziej wyrazistych dodatków wygląda on na większości obrzydliwie. Zlewa się z kolorytem cery i włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ktoś chce się pozbyć? to ja wezmę ;-) 20.04.08, 17:34 kocham khaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Khaki - passé? 20.04.08, 20:14 Kocham ten kolor-najlepiej oczywiscie w zestawieniu z brazem. Wiem, ze to kontrast malo spektakularny, ale pasuja idealnie. Poza tym oczywiscie biel i czern. Mam w nosie, czy khaki jest modne. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Khaki - passé? 20.04.08, 22:48 Ja tez lubie khaki.Łączę z czerwonym, brązem, białym, fuksją, niektórymi odcieniami niebieskiego, ecru, czernią. To bardzo uniwersalny kolor,IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Khaki - passé? 20.04.08, 23:27 A on byl kiedykolwiek modny ??????? Ups, przeoczylam :D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Khaki - passé? 20.04.08, 23:43 Uwielbiam khaki-jako niebieskooka blondynka,szczegolnie latem wygladam w tym kolorze fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Khaki - passé? 20.04.08, 23:44 A lacze z biela,albo czerwienia,spranym dzinsem Odpowiedz Link Zgłoś