monia515 03.07.08, 10:02 Hej! Szukam białej torby dla siostry na urodziny. Ma to być duży, prosty, sztywny kuferek, ale z rączkami do zawieszenia na ramieniu- nie tylko w rękę. Cena - max. 150zł. Widziałyście gdzies tego typu torby w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brixton.guns Re: biała torba 04.07.08, 00:01 Moniu, spory, prosty kuferek z matowej białej ekoskóry (ale nie tandetnej - wyglądał porządnie i nie widać było z daleka, ze torebka jest z plastiku:)) widziałam przypadkiem (co mnie zdziwiło, bo nigdy nie znalazłam tam fajnej torebki) w C&A. Kosztował 89 albo 99 zł i był naprawdę solidnie wykonany - w C&A na Marszałkowskeij stał naprzeciw wejścia, czy był w innych ich sklepach - nie mam pojęcia:). Fajne i sporo aktualnie przecenione (w granicach 150 zł) białe torby ma też Mango - odbiegają od klasycznego kuferka, ale warto spojrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: biała torba 04.07.08, 12:17 dziękuję. Pobiegnę dziś do mango i C&A. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś