putrajaya 05.08.08, 23:00 Poszukuje na tym forum podpowiedzi jakie marki odziezowe z USA naleza do Waszych ulubionych. Zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila29091 Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 08:38 Victoria Secret, UrbanOut coś tam dalej, Free People, Gap, Old Navy i te dla nastolatków, mają ciekawe kroje i kolory -- Nie ma państwa w domu, wzięli Gorzkie Żale i poszli na Roraty... Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 09:54 Coach, milly ny, robert rodriguez, geren ford, banana republic Odpowiedz Link Zgłoś
pensyonarka Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 10:14 dorzucę do listy jeszcze Abercrombie&Fitch... Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 10:38 Urban Outfitters, Abercrombie & Fitch, Old Navy. Odpowiedz Link Zgłoś
monnap Re: Ciuchy z USA 12.08.08, 21:28 BCBG Max Mara, White House Black Market, Ann Taylor, Bebe. Jesli chodzi o tansze ubrania to znajdziesz duzy wybor w Century 21 (polnocnowschodnie wybrzeze), czasem TJ Max - tu trzeba sie niezle napracowac zeby znalezc cos sensownego. Jesli chodzi o Gap-a to moze kilka lat temu byl fajny, teraz to straszna nudaaaaa, jedynie co jest tam dobrego to spodnie - we wszystkich rozmiarach i dlugosciach. Old NAvy to tani sklep i jakosc jest czesto watpliwa, wiec jesli zamierzasz sie tam zaopatrzyc nie licz na trwalosc wszystkich ubran, ktore tam kupisz. W Stanach jest bardzo duzo roznych marek i ciezko jest po prostu lubic jeden sklep. Ja bardzo lubie Nordstrom - to troche drozszy dom handlowy, ale duzo jest tam ubran projektantow, czesto sa wyprzedaze i maj niesamowite buty i torebki( jesli chodzi i te drozsze). POwodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 12:06 Mi się marzą sukienki Maggy London :( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 14:43 banana republic, j.crew, gap to zdaje sie jeden worek Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 15:17 Theory, Tahari, C&C California,Vince,Alexander Wang, Kors... Firmy jansowe 7FAM, JBrand itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alxandra Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 15:33 Club Monaco,Banana Republic, Notify, A&F Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichelle Re: Ciuchy z USA 06.08.08, 16:35 Moje ulubione:Guess,Bebe,Armani Exchange Odpowiedz Link Zgłoś
putrajaya Re: Ciuchy z USA 11.08.08, 09:42 Wszystkim goraco dziekuje za podpowiedzi.Pytalam,bo niebawem jade do USA na zakupy po ciuchy zarowno dla siebi jak i na sprzedaz- Allegro.Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Ciuchy z USA 11.08.08, 13:19 o proszę. Jakbyś wystawiła ciuszki Maggy London to możesz liczyć na moje zainteresowanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Ciuchy z USA 11.08.08, 20:40 gap bebe (kobiece) Abercrombie and Fitch i Hollister banana republic ma fajne ciuchy ale niestety nie ma malych rozmiarow (ich S to jak M z innych sklepow, a 0 to przynajmniej 3) posdtawowe t-shirty kupuje w sklepie Target - zdecydowanie lepsza jakosc niz Old Navy, choc ciut gorsze od GAP fajne jest tez Urban Outfitters a z bardziej eleganckich A/X. Odpowiedz Link Zgłoś
mnfg Re: Ciuchy z USA 12.08.08, 03:04 express, american eagle, abercrombie&fitch, banana republic, gap, hollister, victoria's secret, pacyfic sun, nine west, roxy... i wiele wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: Ciuchy z USA 12.08.08, 10:47 bebe, guess , armani ax. ale bebe to mój number one :) Odpowiedz Link Zgłoś