greentea2 01.09.08, 17:42 Nie przepadam za skora, ale mam jakas dziwna ochote na cos krotkiego i brazowego jak Wam sie podoba taka tiny.pl/8t89 moga ja kupic jeszcze taniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 17:50 Wlasnie dojarzalam w katalogu, podszewka jest w jakies fioletowe ciapki, kolka czy cos takiego, a fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 18:09 Jak dla mnie super! Sama takiej szukam - z prostym dołem, bo nie dla mojej figury te "swetrowe" ściągacze, a niestety tylko takie spotykam :( Bierz! A co do podszewki - przecież nikt Ci pod kurtkę zaglądać nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 18:11 Ta kolorowa podszewka jest chyba tylko w rekawach wiec jak sie wywinie to widac:( Ja w ogole mam alergie na kolorowe podszewki, musza byc jednolite i odpowiednio dobrane do ciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 20:52 Takie bez ściągaczy widziałam w Zarze TRF, nie kupiłam tam takiej dlatego że chciałam właśnie ze ściągaczem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konopiejka Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 19:23 a mi sie wydaje, ze te fioletowe koleczka czy kwiatki, to wywiniety rekaw fioletowej koszuli, ktora jest prezentowana na dole strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 19:56 Mysle:) Jest jeszcze czarna, ale niestety nie ma zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 21:42 mi sie nie poodba przez ten kołnierz Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 21:43 na drugim zdjeciu kolnierz wyglada normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
emsi.mimi Re: Kurtka skorzana 01.09.08, 22:50 dla mnie super, szukam właśnie czegoś podobnego od pewnego czasu, ale niestety bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kurtka skorzana 02.09.08, 11:50 Zamowilam, ale czarna i musze poczekac 5 tygodni, bo ktos zwinal ostatnie 36 przede mna. W dodatku dostane jakis badziewny czarny trencz za darmo:) Ciekawa jestem jakosci, do tej pory zamawialam tylko rzeczy dla dziecka z la redoute w promocjach wiec byly tanie, ale jakosc rownie adekwatna do ceny:) Dobrze, ze mozna zwrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: Kurtka skorzana 02.09.08, 13:11 świetna, przedewszytskiem ma wspaniały kolor,sama takiej szukam :) więc dzieki za linka:P Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Kurtka skorzana 02.09.08, 17:03 Pojechalam i przymierzylam kilka skorzanych kurtek i doszlam do wniosku, ze to nie dla mnie, zadzwonilam i odwolalam zamowienie;))) Odpowiedz Link Zgłoś