beata.1968 Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 09:16 mam upatrzone parę rzeczy w SIMPLE na które w normalnej cenie mnie nie stać finansowo i psychicznie. niestety nie mam na oku żadnej torebki na codzień/do pracy a jest mi potrzebna. w ub.roku w styczniu w SILESII tez kupiłam parę sweterków SIMPLE i kozaczki gino rossi w których chodzę na co dzień sa nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 09:25 a nie wiesz czy już są wypżedaże w Simple? widziałam fajne kobaltowe sweterki i inne rzeczy w tym kolorze ale uznałam, że sezonowy ale bardzo mi się chce czegoś w tym kolorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 17:37 kupilam buty na wiosne na srednim obcasie, kolor zloto-zgnily zielony Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 22:09 ja planów mialam wilene, ale mieszkam dleko od warszawy i nie moge w najbliższych dniach do niej zawitac. Orientujecie sie moze kiedy koncza sie wyprzedaże? czy ok 20 stycznia moge chociaż na jakieś "resztki" liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Wasze plany na wyprzedaże 30.12.08, 22:44 w ubiegłą niedzielę jeszcze w Simple nie było wyprzedaży (kupuję w Silesii) w ub.roku kupowałam gdzieś koło połowy stycznia. za to w Zarze były i kolejki do kasy jak za komuny w mięsnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś