amy33 21.01.09, 22:47 Które ciuszki polecacie? Proszę o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: Quelle czy Bon Prix? 21.01.09, 23:25 nie polecam zadnego sklepu beznadziejna jakosc, rozczarowanie za kazdym razem jak dostawalam przesylke (zupelnie inaczej ubranie wyglada na zdjeciu niz w rzeczywistosci) a poza tym numery od czapy - wieksze niz powinny byc Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Quelle czy Bon Prix? 21.01.09, 23:44 oba sklepy wysyłkowe są beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Quelle czy Bon Prix? 21.01.09, 23:58 zgadzam sie z przedmowczyniami juz chyba lepiej u chinca w przejsciu podziemnym cos kupic przynajmniej przymierzyvc mozna i taniej Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Quelle czy Bon Prix? 22.01.09, 05:56 a ja sie zawiodlam na zadnym... tylko faktycznie numeracje maja zawyzona... teraz jak schudlam ich 36 jest dla mnie za duze, a nie wszystkie ubrania zaczynaja sie od 34 i czuje sie ograniczona... Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Quelle czy Bon Prix? 22.01.09, 09:36 bon prix stanowczo NIE, a Quelle też niespecjalne jedynie firmowe rzeczy można zamówić np. Esprit a reszta raczej beznadziejna.no i drogo.fakt że zwracają pieniadze ale latania na pocztę i kosztów wysyłki nie zwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Quelle czy Bon Prix? 22.01.09, 10:26 Dostałam ostatnio katalog Bon Prix i cóż, na zdjęciach te ciuchy wyglądają fajnie, ale bałabym się zamawiać, bo jakość podobno mocno taka sobie. Mają plusa za różne długości spodni i minusa że nie w tych modelach które mi się podobają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Quelle czy Bon Prix? 22.01.09, 15:35 Martvica, jakość jest naprawdę kiepska. Z jakieś 10 lat temu zamówiłam kilka rzeczy z Bon Prix i te ciuchy w realu wyglądają całkiem inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
marrgaretta Re: Quelle czy Bon Prix? 23.01.09, 11:06 Oj tam, a ja dziś mam na sobie czerwone spodnie z Quelle i są ok. Miłe w dotyku i nawet leżą, a znaleźć czerwone, w miarę ładnie układające się spodnie wcale nie tak proste. Zamówiłam też kardigan i zobaczymy, czy macie rację... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Quelle czy Bon Prix? 23.01.09, 12:24 to są kiepskiej jakości ubrania dla amatorów sprzedaży wysyłkowej Odpowiedz Link Zgłoś
grelcia81 Re: Quelle czy Bon Prix? 23.01.09, 18:53 Znam tylko Bon Prix i nie polecam...wszystko na zdjęciach wygląda ładnie a w rzeczywistości to wstrętne szmaty i jeszcze rozmiarówki nie trzymają. Więcej tam na pewno nie kupię i wszystkim odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_akryl Re: Quelle czy Bon Prix? 23.01.09, 23:22 A ja mam kilka rzeczy z Quelle i jestem zadowolona. Jakieś spodnie czy bluzkę mam już kilka ładnych lat i noszę, piorę - są ok. Oczywiście co na zdjęciu ładnie wygląda, czasem w realu trochę inaczej. Kilka sztuk już im odesłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olja14 Re: Quelle czy Bon Prix? 28.01.09, 15:16 Napewno nie polecam sklepu Quelle, ponieważ to co jest w katalogu nie przekłada się na rzeczywistość. Zdarza się, że nie przychodzą odpowiednie rozmiary i kolorystyka. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
buka123 Re: Quelle czy Bon Prix? 28.01.09, 16:43 takie ciuchy za taką cenę? nie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Quelle czy Bon Prix? 29.01.09, 20:38 Zamawiasz ładną, mała bluzeczke a przychodzi wielka szmata - tyle o tych sklepach. Jedyne co to buty tam sa fajne i sie w miare trzymaja. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Quelle czy Bon Prix? 29.01.09, 22:49 kamisiunia napisała: > Zamawiasz ładną, mała bluzeczke a przychodzi wielka szmata i to jest najlepsza ocena ubran z tych sklepow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
courteney Re: Quelle czy Bon Prix? 30.01.09, 00:15 Oj tak... Zamówiłam sobie kiedyś bluzkę z długim rękawem. Na zdjęciu wyglądała świetnie. A przyszła.. za duża szmata. Nawet wstydziłam się w niej spać. Te sklepy to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiuss Re: Quelle czy Bon Prix? 30.01.09, 00:44 Bonprix to niemiecka firma Otto. Zamawiałam i w Bonprix,i w Quelle i w niedawno wprowadzonym w Polsce Neckermannie. Mam jedną fajna sukienkę z Bonprix,cała reszta ubrań z bonprix i quelle to nieporozumienie.Dżinsy rozłażą się po jednym praniu,staniki niewymiarowe,bluzki niezgodne z opisem (przerabiane zdjęcia),zamawiałam koszule,dostałam buty,reklamacja na moj koszt itd.itp. Serdecznie odradzam Neckermanna,zamowiłam trzy rzeczy,każda przyszła oddzielną paczką (braki w magazynie),razem całe zamówienie w ciagu 7 tygodni. Od tych firm nie mozna się odczepić,nie pomagaja telefony ani polecony z żądaniem usunięcia z bazy danych,żal mi mojego listonosza.Wolę kupować na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś