lalala.patuska 30.03.09, 16:46 Witam , wybieram sie na ślub ( cywilny ) . Buty pasują? Może być? img210.imageshack.us/img210/9454/cimg9180.jpg img183.imageshack.us/img183/11/cimg9181.jpg img246.imageshack.us/img246/617/cimg9182.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Ślub 30.03.09, 16:53 Kiepska prowokacja. A odpowiadając na pytanie - nie pasują - tłuszczyk z podbicia wyłazi z buta. Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: Ślub 30.03.09, 17:00 o jaaaa... Zauważyłam, że w każdym regionie Polski inaczej sie ludzie na wesela ubierają. Tam, skąd pochodzę na wesela zawsze ubierało się super elegancko ale gustownie. W górach jak byłam, to poprostu koszmar na weselu. Byłam jedną z nielicznych dziewczyn nie-w-spodniach. Całkiem inny świat. No i tu jeszcze taki kwiatek :)ciekawe skąd :D Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: Ślub 30.03.09, 17:01 Aaaa!!! To ślub tylko:) nie doczytałam - sorry!!! Ale i tak nie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Ślub 30.03.09, 17:17 To jest strój na zakupy/do kina itp., a nie na ślub. Buty w ogóle nie pasują. Mam wielką nadzieję, że to jakaś marna prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Ślub 30.03.09, 17:19 Nie pasują ani na okazję, ani na modelkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Re: Ślub 30.03.09, 17:23 Nie chce nic mowic, ale napewno masz dobrze dobrany rozmiar biustonosza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Ślub 30.03.09, 18:01 To chyba nie prowokacja? :-) jeśli nie, to: -sukienka jest ładna ale chyba nie na tę okazję, ze szpilkami i inną torebką jeśli się na nią uprzesz będzie wyglądać lepiej -wystaje ci biustonosz (!) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ślub 30.03.09, 18:57 Ekhem, w takim stroju można iść do sklepu, ale nie na ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Ślub 30.03.09, 19:09 ojej, tragedia. dziewczyno, nie masz nic eleganckiego? tak to możesz na spacer, na zakupy, ale ślub?! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Ślub 30.03.09, 20:11 co jak co, slub cywilny jest troche skromny ale wypadaloby zalozyc jakies ciut elegantsze buty :) dla mnie to sa pepegi do pobliskiego sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ślub 30.03.09, 21:06 > co jak co, slub cywilny jest troche skromny Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: Ślub 30.03.09, 21:02 nie moge z WAS :D kobieta sie tylko pyta o buty a wy o dobor stanika :D wiem ze zle wyglada na slub ale szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślub 31.03.09, 15:34 A my o doborze stanika? Cóż, w dobrym staniku będzie wszędzie wyglądała lepiej, nie tylko na ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Ślub 31.03.09, 01:32 buty pasuja ale nie na slub calosc bardziej militarna niz cywilna Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślub 31.03.09, 16:02 zettrzy napisała: > buty pasuja ale nie na slub buty pasują do pomykania wiosną po łonie przyrody, nawet nie na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Ślub 31.03.09, 19:03 widzę, że styl masz swobodny, nie trzymający się konwencji. Po co więc pytasz? Tylko, jak juz naprawde idziesz polować na lwa, to wez dubeltowke i dobierz stanik. W Afryce biale sie zaraz przykurzy. Jesli jednak to nie prowokacja, to: dobierz stanik albo sie zapnij-bialy cyckonosz wymykający sie spod beżowej szmizjerki jest nie teges. Jeśli z jakichs ortopedycznych np wzgledow nie chcesz szppilek, no to moze choc sandalki jakowes? cos bardziej kobiecego na płaskim - no DA SIE! Torbisko zostaw - dobre na kartofle. w dłoń weź kwiaty, jak torbisko jest Twym jedynym pojemnikiem na kobiece duperele. Jesli jednak masz cos lzejszego, to zernij na to łaskawie. Na szyję jakies koraliki czy inny naszyjnik... moze wlasnie afrykanskie akcenty? Cos co doda kobiecosci temu sportowemu strojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Ślub 31.03.09, 19:50 nie, te cichobiegi wszystko popsuly zaloz buty na obcasie i juz bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaiza Re: Ślub 31.03.09, 20:15 Przemyśl to jeszcze,może lepiej zdać się na niezawodną klasykę Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Ślub 31.03.09, 21:53 Takie buty to ja bym nosiła WYŁĄCZNIE do spodni....albo do spódnicy dżinsowej ostatecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Ślub 31.03.09, 22:02 Ja bym nie nosiła nigdzie i do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Ślub 31.03.09, 23:20 Ja bym nosiła, jakbym musiała. Ale nie mam i nie muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Re: Ślub 02.04.09, 16:04 Kochana, źle wyglądasz w tym stroju. Sukienka zakrywa Ci talię, stanik nie dość, że wystaje, to jeszcze jest białym chomątkiem w złym rozmiarze - dobry podniósłby Ci biust, zrobił talię i wygładził plecy. Buty to tragedia, wyglądają jak za małe, a ich fason dobry jest na spacer z psem. Torba jak na zakupy. Brakuje Ci jeszcze antygwałtek. Może raczej coś w takim fasonie jak sukienka na zdjęciu - niekoniecznie ten kolor. Jest elegancka, a jednocześnie skromna. tinyurl.com/c2vqpy Taki fason bardzo ładnie podkreśla talię. Załóż do niej płaskie, ale ładne buty. Są takie, zobacz choćby tu: www.shoewawa.com/schuh-sale-flats.jpg I koniecznie mała, elegancka torba, a nie wór na ziemniaki! Odpowiedz Link Zgłoś