Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legginsy!!

IP: *.krak.tke.pl 29.07.09, 14:22
    No właśnie: legginsy, ale nie te sięgające zaraz za kolano, ale właśnie te
    dłuższe, aż do kostek.
    Z czym je łączyć? Z tuniką? Co ubrać do legginsów (getrów), by całość
    wyglądała zabawnie i modnie, ale nie kiczowato??
    Obserwuj wątek
      • ktimene Re: Legginsy!! 30.07.09, 12:02
        legginsy są wygodne i bardzo seksowne. Latem niestety trochę mi w nich za
        gorąco, ale widuję dużo dziewczyn, które noszą je też latem. Z czym je wtedy
        zestawiacie?
        • Gość: Bijons Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:21
          A czemu nie? Ja prawie cały czas latem noszę sukienkę i długie leginsy do
          kostek. Skład materiału to 95% bawełna i 5% elastan. I wcale nie jest mi gorąco. :)
          • Gość: Bijons Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:22
            Btw, te leginsy za kolano w ogóle mi się nie podobają.
            • Gość: gość Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:36
              leginsy bardzo modne , wygodne , elegancki i ładne.Najlepiej łączyć je z tuniką nawet
              nie aż tak długą wystarczy żeby zakrywała pupe lub z letnimi zwiewnymi sukienkami;-)
              • Gość: jowka Re: Legginsy!! IP: 83.1.81.* 04.08.09, 14:00
                a jak wg was wyglądają na grubej osobie ? ;>
        • Gość: Jata Re: Legginsy!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 12:45
          Ja dopiero zaczynam chodzić w leginsach, a dokładniej to czekam aż przyjdzie
          moja zamówiona paczka z allegro. Ale znalazłam w necie jak polskie gwiazdy je
          noszą... www.we-dwoje.pl/moda;na;leginsy,artykul,13982.html To może być
          jakaś wskazówka :-D
      • aurora88 Re: Legginsy!! 30.07.09, 12:22
        Nigdy nie łącz legginsów ze sukienką i spódnicą ! Wyjątek to dzianinowa sukienka
        i kozaki. Proponuję nosić legginsy do długiej koszuli męskiej bądź kobiecej,
        tuniki, bokserek i T-Shirtów. A poza tym legginsy to nie są getry. Pozdrawiam,
        Aurora
        • Gość: Bijons Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:25
          Tak, łączenie leginsów ze spódnicą jest straszne.
          Nie jestem za noszeniem leginsów do bokserek i T-shirtów, bo wtedy pupa wystaje
          i czasem widać komuś majtki. ;p
      • Gość: jaaaa Re: Legginsy!!vet look fajne zestawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:59
        ja noszę do spódnicy legginsy, niby czemu to wygląda strasznie? Czy zawsze i
        wszędzie trzeba byc ubranym zgodnie z niepisanym prawem mody? Nie można czasem
        troszkę się zabawić? ^^
      • Gość: misz Re: Legginsy!! IP: *.chello.pl 30.07.09, 13:03
        gotuje sie jak podczas upalu 30 stopni widze spocone laski w legginsach albo w
        rajstopach.. tragedia.. tak samo w szalikach czy chustach na szyi. biedne bezmyslne
        ofiary mody.
        • Gość: reni Re: Legginsy!! IP: *.promax.media.pl 30.07.09, 17:09
          w legginsach dobrego gatunku nie jest gorąco, na pewno lepiej niż w jeansach -
          rurkach uff
      • klucz1 Re: Legginsy!! 30.07.09, 13:48
        Leginsy za kostki ślicznie wygladają na szczupłych dziewczynach. Polecam je nosić z jakś super tuniką bądź krótką sukienka przepasana paskiem. Wygląda to superaśnie. A co do noszenia ich przez cały rok to przesada. Ewentualnie wiosną i jesienią. Bez kozaków bo to wygląda idiotycznie...:-)
      • 1987_szpila Re: Legginsy!! 30.07.09, 14:01
        Osobiscie nie przepadam za legginsami do kostek,ale czasem zdarza mi sie zakladac.
        Ja je lacze z jakas dluzsza koszulka.moze byc dluzsza bokserka albo dluzszy T-shitr,ale
        w kwestii legginsow do kostki wole zdecydowanie "luzny"look:)
        • Gość: mila Re: Legginsy!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 16:13
          Legginsy z tuniką, lub koszulą :) Niektórzy też noszą je do krótkich spodenek, co o tym
          myślicie?
          Ostatnio kupiłam szare GETRY do kostek. Z czym mogę je nosić? Chodzi mi o bluzki i o
          obuwie. Bo kiedyś załosyła rzymianki i nie wyglądało to supeer...
        • malinka18 Re: Legginsy!! gdzie szukać? 30.07.09, 22:33
          Wiem, że trochę odbiegam od tematu, ale może któraś z Was wie, w jakich
          sieciówkach mogę znaleźć połyskujące legginsy do kostek? Dodam,że nie mieszkam w
          dużym mieście typu Warszawa czy Kraków. Strasznie mi się one podobają i chcę je
          mieć :)
          • Gość: Daggs Re: Legginsy!! gdzie szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:31
            Widziała ostatnio takie leginsy w River Island:) Ale co do tematu ja kupiłam
            sobie teraz w Bershka Leginsy takie super szare za 20 zł i bluzke do tego troche
            dłuższą niz normalne topy rożową ale wszystko razem wygląda super:)P.S. Niestety
            bluzka była ostatnia:( ale tez za 20zł:) Naprawde sa super przeceny:)
          • Gość: dfd Re: Legginsy!! gdzie szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:35
            nie masz dostępu do większych sklepów..polecam allegro.pl
          • Gość: merry Re: Legginsy!! gdzie szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 15:54
            witam ;d<br />:-)
            ja swoje kuilam w H&M nie w Polsce i dlatego wyszlo mi taniej.<br />
            w Bershce i Pull &Bear tez widzialam...:-D oczywiscie jak nie mozna ich dostac w
            sklepach takich to n Allegro sa i to nawet po 30 zl ;) i wcale nie sa
            beznadziejne :-S kolezanka kupila ;)) ! polecam ;D:-D:-D
      • mileycyrus2233 ;p;) 30.07.09, 21:20
        Legginsy to bardziej na wiosnę i na jesień :-);-):-):kwiat:
        • Gość: misia:) Re: ;p;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 21:11
          ja na przykład odwrotnie nie lubię tych legginsów do kostki, a lubię te za kolano i noszę do nich wyłączie tuniki:serce::-S:serce:
      • Gość: ELvis ;* Re: Legginsy!! sliczniusie ;D IP: *.pools.arcor-ip.net 30.07.09, 22:32
        MI sie bardzo podobaja i wgl cesto nosze w roznach koloraj i wgl dlugosci rozne (za
        kolano i do kostek) :-) ]:->

najczesciej lacze je z tunikami ale tez z shortami i dluzszymi bluzkami ;P
        b.podoba mi sie zestaienie (orsay) czarne leginsy, ciemno niebieska bluzka bombka
        szeroki czarny pasek dlugi srebrny wisior i czarna kurtka & niebieska big torba :-D
      • Gość: Marcia Re: Legginsy!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.07.09, 23:59
        Legginsy dobrej jakości wcale tak nie grzeją, potwierdzam opinię, że są dużo
        lepsze niż dżinsy! Polecam nosić z tunikami, krótkimi spódnicami i sukienkami,
        generalnie ze wszystkim co zakrywa pupę ale nie sięga zdecydowanie powyżej kolan ;]
      • Gość: Marcia Re: Legginsy!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.08.09, 00:01
        miało być: sięga zdecydowanie powyżej kolan ;P
      • Gość: missmarccc NIE legginsom IP: *.broker.com.pl 01.08.09, 22:48
        jakoś nie mogę się do nich przekonać, zwłaszcza jak co druga dziewczyna takie
        nosi i uważa się, za nie wiadomo jak super modną ikone stylu. to tyle z mojej
        strony ;]:santa:
      • Gość: gość Re: Legginsy!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 12:56
        ja ubieram cienkie, czrne, do kosten leggins do żółtej w kolanko plazowej sukienki do
        tego okularki , japonki i wygląda świetnie:-|
      • Gość: Mała Re: Legginsy!! IP: *.toya.net.pl 03.08.09, 01:33
        Błagam, nie piszcie "ubrać legginsy". Ubrać to można choinkę. :)
        Lubię wkładać legginsy do tunik.
        • Gość: . Re: Legginsy!! IP: *.pestar.com.pl / 192.168.3.* 19.08.09, 08:42
          ubrania sie ubiera

choinkę sę stroi, zdobi .. cokolwiek

-.-

nie mam nic przeciwko 'wkładaniu' legginsow, ale dziewczyno nie wiesz to sie ogarnij
          • Gość: polonistka Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 20:43
            o litości! Ubrania się NAKŁADA! Nakładam sukienkę itd, a nie ubieram sukienkę.
            Prostacki, jakże często spotykany błąd...
      • weronika.82 Re: Legginsy!! 04.08.09, 16:03
        ja nie noszę, ale z tego co widac na ulicy to fajnie wyglądają z dłuższymi tunikami
      • Gość: kaamcia_ Re: Legginsy!! IP: 83.2.102.* 06.08.09, 15:12
        Ja osobiście nie lubię legginsów. Zakrywają nogi i nie wyglądają kobieco. Ale to
        tylko moje zdanie. Jak je łączyć, to tylko z tuniczką i kozakami, bo inaczej to
        katastrofa!
        • Gość: Calineczka Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:10
          ja latem unikam legginsów raczej pokazuję nogi ale lubię je nosić wiosną
      • Gość: m. Re: Legginsy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 18:57
        teraz kupiłam idealny sweter w paski. Duży, zakrywający pupę. nie mogę się doczekać,
        kiedy jesienią połączę go z legginsami.
      • ccaannddyy Re: Legginsy!! 09.08.09, 20:31
        z pewnością do takich legginsów będzie pasować tunika ... spróbuj też z sukienką :-):-):-)
        • Gość: gosc Re: Legginsy!! IP: *.bethere.co.uk 10.08.09, 16:40
          A ja nosze legginsy do dlugiej bialej koszuli zakrywajaca pupe:-) do tego pasek w talii i
          wyglada swietnie:-D
        • Gość: monicita Re: Legginsy!! IP: 82.45.192.* 11.08.09, 12:13
          a czy do leginsow do kostki mozna zakladac szpilki??
      • Gość: Uwolnij Łacha Re: Legginsy!! IP: *.centertel.pl 10.08.09, 19:41
        UWOLNIJ ŁACHA vol. II
        ZAPRASZAMY

na drugą edycję „Uwolnij Łacha” – wymiany ciuchowej, która odbyła się w
        czerwcu na warszawskiej Pradze.
        Kolejna imprezę Organizujemy 6 września w klubie HYDROZAGADKA na ul.
        11-listopada 22.
        Wstęp 5 zł.

Tak jak na pierwszej edycji „Uwolnij Łacha”, na podwórzu przed klubem oraz w
        jego wnętrzach można będzie wymienić ubrania, zakupić oryginalne rękodzieła,
        posłuchać muzyki na żywo, zjeść oryginalne smakołyki.
        Nasze motto „Co Moje To Twoje” wskazuje odwrotny kierunek do świata mody, i
        zamiast stawiać ubrań na piedestale, sprowadza je do atrybutu szerszej i tańszej
        zabawy.
        Chcemy uwolnić obieg ubrań, wydobyć je z dna szafy, sprawiając tym komuś radość
        i przyjemność. Chcemy je wyswabadzać z ograniczonej formy, przerabiać, zszywać i
        rozpruwać.
        Na „Uwolnij Łacha” można również zakupić nowe kreacje – swój udział potwierdziły
        : Green Establishment , Ready to Wear, Hima4Love, i wielu innych łachofilii.
        Specjalnie stworzymy specjalną strefę nieograniczonej zabawy dla dzieci, aby
        rodzice mogli bez obaw o swoich podopiecznych poszerzać i uwalniać swoją szafę :)
        Pierwsza edycja „Uwolnij Łacha” zasiliła praski oddział PCK, gdzie oddaliśmy
        ponad 400 kg ubrań i dodatków. Mamy nadzieję, że i tym razem uda się nam to
        powtórzyć dzięki Waszemu licznemu udziałowi.
        Więcej Info i fotorelacja na naszym koncie Facebook „UWOLNIJ ŁACHA” oraz na
        blogu www.uwolnijlacha.blogsopt.com
      • misialina12 Re: Legginsy!! 10.08.09, 21:18
        ja bym połączyła je z tuniką,balerinami i oczywiście odrobiną biżuteri-ładnie, modnie,
        elegancko:-D
      • Gość: ola Re: Legginsy!! IP: *.salwator.com.pl / 10.10.11.* 12.08.09, 11:31
        a ja zmienie troche temat, co na legginsy wasi panowie???, moj chłopak nierozumie po
        co cos takiego ubierac, a koledzy z pracy kłada sie ze smiechu kiedy jakas kolezanka
        przychodzi w legginsach do pracy, w sumie mnie sie podobaja, ale faceci chyba nie
        potrafi zrozumiec ze nie wszystko co sie ubiera musi miec jakis sens;-)
        • Gość: Haki Re: Legginsy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:03
          Hm, mój chłopak uważa, że są ultraseksowne, szczególnie do szortów, a z kolei
          mój sublokator dostaje drgawek, kiedy mnie widzi w takim stroju. Chyba nie ma
          reguły. Ale w sumie bardziej ufam wyczuciu kolegi, bo świetnie się ubiera. :)
      • Gość: Paulax Re: Legginsy!! IP: 172.16.1.* / 192.168.222.* 18.08.09, 18:25
        Moim zdaniem krotkie legginsy prezentuja sie ciekawie z krotka sukinka...w upalne dni
        proponuje biale- rozjasnia cala kompozycje... natomiast dlugie komponuja sie lepiej z
        sukienka przed kolana,,proponuje buty na obcasie-wydluza nogi
        • yagmur. Re: Legginsy!! 23.08.09, 16:49
          Jak legginsy to albo z sukienka/spódnicą, tuniką albo koszulą.
          • Gość: sis Re: Legginsy!! IP: *.inowroclaw.mm.pl 31.08.09, 00:44
            sa świetne! uwielbiam je! zwykle nosze do tunik i dluzszych bluzeczek a teraz
            zbieram na kupno białej długiej koszuli -.- nie moge sie doczekac :D a co nato
            moj facet ? rowniez je uwielbia, zawsze pyta: no kiedy zalozysz te swoje geterki
            ? :D
          • Gość: vf Re: Legginsy!! IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.09.09, 21:43
            j
      • retromania Re: legginsy - gdzie szukać 30.08.09, 22:07
        Najłatwiej znaleźć fajne legginsy z lycry (długie, krótkie, w różnych
        kolorach) w sklepach internetowych vintage - takich porządnych nie kupisz
        teraz w zwykłych sklepach. Z tego co się orientuje największy wybór i
        najtaniej mają w Retrofuturo.pl
        • Gość: Gość Jata Re: legginsy - gdzie szukać IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 14:17
          Tutaj podpatrzyłam jak nosi się leginsy:)
          www.we-dwoje.pl/moda;na;legginsy;trwa,artykul,13982.html
      • achajka ;) 17.09.09, 10:13
        Wysokie obcasy do legginsów to niezbyt dobry pomysł. Baleriny - jak
        najbardziej. Sama legginsów nie noszę.
      • Gość: ELF Re: Legginsy!! IP: *.amplus.net.pl 20.10.09, 19:58
        POLECAM KROTKA TUNIKE SIEGAJACA ZA TYLEK NP. COS TAKIEGO :
        xml.riverisland.com/flash/content.php, SZPILKI A NA TO KURTECZKE KROTKA,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka