hazel_dobkins Re: Zdjęcie 08.09.09, 13:30 sukienka, baaaardzo mi się podoba :) /bo to chyba kiecka, jak mi się wydeje, po idealnie dopasowanym kolorystycznie dole i wykończeniach góry w kolorze szarym ;)/ rajstopy /za cienkie do peep-toe moim zdaniem/ i buty, zmieniłabym... Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Zdjęcie 08.09.09, 13:35 sukienka, owszem. na autorce zresztą. tak siedzę, i patrzę, i pojąć nie mogę - to jest projektantka mody, natascha stolle. po innych projektach sądząc, całkiem niezła. tylko co ona do cholery ma na sobie?? te buty i rajstopy właśnie głównie mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Zdjęcie 09.09.09, 17:22 Bardzo ładna dziewczyna w bardzo nieładnym ciuchu, który wygląda, jak kiecka biurowa zeszyta z T-shirtem wielkiego, rapujacego Murzyna z Harlemu. A buty sa na zupełnie jeszcze inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
martadss Re: Zdjęcie 08.09.09, 14:39 ładnie się pani uśmiecha, ale zestawienie sukni z rajstopami i butami - moim zdaniem - fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Zdjęcie 08.09.09, 14:53 sukienka zbyt wydumana jak dla mnie. dziewczyna - owszem ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Zdjęcie 08.09.09, 22:29 zwyczajnie sukienka w stylu "zszylam razem dwa stare ciuchy", obuwie jak dla biuralistki, rajtki "trzeci stopien daltonizmu"; calosc idealnie pasuje do typowego szafiarskiego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Zdjęcie 08.09.09, 23:00 Spódnica i zegarek zostają, cała reszta - out. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Zdjęcie 09.09.09, 00:53 Dziewczę - tak. Strój - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: Zdjęcie 09.09.09, 09:12 Sukienka fajna, kobieta super:) Reszta odpada:) Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Zdjęcie 09.09.09, 12:10 Kreacja jest tragiczna. Góra kojarzy mi się ze strojem hipiskowskim. Z kolei spódnica i szpileczki jak do biura. I jeszcze te nieszczęsne rajstopy. To kompletnie nie idzie w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Zdjęcie 09.09.09, 12:13 ladnemu we wszystkim ladnie. kto bedzie zwracal uwage na koszmarny stroj ? Odpowiedz Link Zgłoś
juliette00 Re: Zdjęcie 09.09.09, 17:21 Szczerze? Brzydko. Rajstopy do peep toe, brzydkie swoją drogą rajstopy, szary nie pasuje do twojego typu urody. Niestety nie ma się czym chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś