23.03.06, 15:06
Czy mogę stosować na pleśniawki u mojej 3 miesięcznej córeczki, czy dopiero po
11 roku życia?
Obserwuj wątek
    • penelina Re: Aphtin 23.03.06, 15:13
      Nie, nie możesz.

Aphtin można stosować dopiero po 11 roku życia.

Pleśniawki pędzluj Nystatyną w zawiesinie.
      • agafu Re: Aphtin 24.03.06, 19:51
        Nystatyną pędzluję już długo i nic. A moe gencjan? Jak to si robi i czy gencjana
        jest bezpieczna?
        • tofka Re: Aphtin 24.03.06, 21:04
          Idź z tym do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!! Nie eksperymentuj na swoim dziecku.
        • penelina Re: Aphtin 24.03.06, 21:21
          Możesz również gencjaną, jest bezpieczna.
          • shiva772 Re: Aphtin 24.03.06, 21:26
            Penelino proponuję żebyś zaproponowała pani Kamińskiej, że będziesz odpowiadać
            za nią.
            W końcu wiesz wszystko a kto wie moze nawet jesteś nieomylna.
            • penelina Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:22
              ... wytrysk złośliwości wink))

Myślę, że lepiej Ci się zrobiło wink))

I pewnie się nie mylę, bo przecież sama napisałaś, że jestem nieomylna tongue_out
              • shiva772 Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:28
                Raczej nie jestem złośliwa, prześmiewcza to tak. Zwłaszcza jak widzę takie
                pewne siebie osóbki jak Ty. Mogłabyś np. linka podać do p. ekspert albo się
                podeprzeć innymi argumentami. W końcu to jest forum eksperckie. Zauważyłaś???
                • penelina Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 24.03.06, 23:46
                  shiva772 napisała:

> Raczej nie jestem złośliwa [...]

Wiesz, jakoś mało mnie to interesuje.

> W końcu to jest forum eksperckie. Zauważyłaś???

Ojej ... .n.a.p.r.a.w.d.ę. ... ???

P.S.
                  Zdaje się, że wyszukiwarka działa u wszystkich.
                  • shiva772 Re: Ach ;-) Nie ma to jak bezinteresowny ... 25.03.06, 00:06
                    A to przepraszam.
                    • penelina Re: Nie ma sprawy :-) n/t. 25.03.06, 01:10

• ewa.m.kaminska Do Shivy i Peneliny 27.03.06, 15:18
                        Jestem bardzo wdzięczna Penelinie za odciążanie mnie w odpowiedziach na Wasze
                        pytania. Niestety z powodu natłoku zajęć nie jestem w stanie ostatnio
                        regularnie tu zaglądać i wtedy liczę po cichutku, że może jednak Penelina lub
                        inne "zaawansowane" już w poradach mamy zastąpią mnie w tym czasie w
                        odpowiadaniu na Wasze pytania, tym bardziej że bardzo często jest to właśnie
                        nakierowanie na odpowiedni link z moją odpowiedzią. Jeszcze raz
                        dziękuję!!!smile))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka