Dodaj do ulubionych

KOGO NIENAWIDZI TYPOWY AMERYKANIN ?

IP: 195.116.26.* 19.04.01, 15:24
???????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: KOGO NIENAWIDZI TYPOWY AMERYKANIN ? IP: *.tdsb.on.ca 19.04.01, 19:44
      ..kto to jest typowy amerykanin? Ten co obraca milionami dolarow czy ten co ma
      200 kilo nadwagi i lezy przed TV wpiepszajac chipsy? Anyway ani jeden ani drugi
      does not give a shit about nienawisc...NIENAWISC to nasza polska specjalnosc...
      • Gość: +- Re: Hey JA IP: 207.61.17.* 19.04.01, 20:23
        Gość portalu: JA napisał(a):

&#62 ..kto to jest typowy amerykanin? Ten co obraca milionami dolarow czy ten co ma
        &#62 200 kilo nadwagi i lezy przed TV wpiepszajac chipsy? Anyway ani jeden ani drugi
        &#62
        &#62 does not give a shit about nienawisc...NIENAWISC to nasza polska specjalnosc...

Is that the official position of the TOronto District School Board?
        • Gość: JA+ Re: Hey JA IP: *.ym1.on.wave.home.com 19.04.01, 20:36
          zdaje mi sie ze ktos mi podwedzil moj NIC? E, nie szkodzi.....
          Do pana/pani podpisujacego sie +-, .....zamiast zadawac glupie pytania po
          angielsku napisz co co na sercu lezy i daj facetowi spokoj....
          • Gość: +- Re: Hey JA IP: 207.61.17.* 19.04.01, 20:58
            Gość portalu: JA+ napisał(a):

&#62 zdaje mi sie ze ktos mi podwedzil moj NIC? E, nie szkodzi.....
            &#62 Do pana/pani podpisujacego sie +-, .....zamiast zadawac glupie pytania po
            &#62 angielsku napisz co co na sercu lezy i daj facetowi spokoj....

Daj sobie spokoj. Co glupie to twa ingerencja; pozwol JA na osobista odpowiedz na
            moje pytanie.
            • Gość: Ja+ Re: Hey JA IP: *.ym1.on.wave.home.com 19.04.01, 21:09
              ..po pierwsze nie pisze sie twa tylko twoja a po drugie to zachowujesz sie jak
              sledczy za czasow komuny...kto cie naslal ...czemu sprawdzasz IP i do kogo
              przekazujesz informacje?
              • Gość: +- Re: Hey JABOL IP: 207.61.17.* 19.04.01, 21:31
                Gość portalu: Ja+ napisał(a):

&#62 ..po pierwsze nie pisze sie twa tylko twoja a po drugie to zachowujesz sie jak
                &#62 sledczy za czasow komuny...kto cie naslal ...czemu sprawdzasz IP i do kogo
                &#62 przekazujesz informacje?

Co to jest komuna?

Prosze uwazac i nie obrazac Amerykanow na tym forum. Panimajesz!
                • Gość: Ja Re: Hey JABOL IP: *.ym1.on.wave.home.com 20.04.01, 00:33
                  ..no i prosze ...kto tu obraza amerykanow a kto psy na nich wiesza....
                  • Gość: xdgg Re: Hey JABOL IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 02:01
                    kto was po polsku uczyl mowic?
                    • Gość: candy Re: Hey JABOL IP: *.sympatico.ca 28.04.01, 03:37
                      Nienawisc nie jest cecha zdrowych, normalnych ludzi. Juz
                      sama tresc pytania duzo mowi o czlowieku ktory
                      je postawil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka