Dodaj do ulubionych

Grand Levent -Ortakent

14.04.10, 15:03
Jak w tytule prosze o panstwa opinie , na temat tego hotelu .Do osob ktore juz
tam byly , za wiele nie ma na temat tego hotelu . Napewno znajdzie sie znow
ktos , kto bedzie mial jakies ale . Ze zasmiecam forum , ale mam nadzieje ze
beda osoby ktore tam byly i podziela sie swoimi wrazeniami z pobytu
zeszlorocznego . Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • bkocylo Re: Grand Levent -Ortakent 15.04.10, 17:47
      Witam!
      Na forum pojawiło się już kilka pytań dotyczących hotelu Grand Levent ale
      pozostały bez odpoweidzi. Pomimo, że nie byłam jeszcze w tym obiekcie to pozwolę
      sobie zamieścić link, gdzie znalazłam nieco informacji w języku polskim.
      www.oceniacz.pl/hotel/3921/grand-levent/opinie
      Wybieramy się tam z przyjaciółmi i udało mi się skontaktować z osobą, która
      napisała opinię i załączyła zdjęcia hotelu na forum oceniacza. Bardzo pozytywnie
      wypowiadała się o atmosferze panującej w hotelu i urokach okolicy. Parę opinii
      można też znaleźć na portalach turystycznych - Travelplanet, wakacje.pl czy
      www.oceń-wakacje oraz dla znających niemiecki lub angielski - tripadvisor,
      holidaycheck.
      Zaplanowaliśmy sporo zwiedzania - dlatego też mam kontakt z lokalnym biurem i
      rozeznane fakultety w regionie półwyspu Bodrum oraz ich ceny.W razie
      zainteresowania z Pani strony chętnie je opiszę.
      Pozdrawiam
      • jola002 Re: Grand Levent -Ortakent 15.04.10, 20:45
        Miałam nadzieje ze odpisze ktos , kto byl w zeszłym roku ale cóz :) . Ja również
        jestem zwolenniczką zwiedznia , więc bardzo chetnie dowiem się o cenach i co
        warto zobaczyć .
        • bkocylo Re: Grand Levent -Ortakent 15.04.10, 21:45
          Witam ponownie!
          W pierwszej połowie lipca zaprosiliśmy wspólne na wakacje przyjaciół dla których
          będzie to "Pierwszy Raz" w Turcji - dlatego wybrałam półwysep Bodrum. Zabukowany
          przez nas Grand Levent to
          kameralny hotel położony w spokojnej miejcowości Ortakent, nieopodal dobrej
          restauracji Viras, na końcu promenady przy własnej plaży - gdzie w cenie są
          leżaki i parasole, co rzadko się zdarza w ofercie HB/. W pobliskiej miejscowości
          Gumbet biuro prowadzi Polka - pani Dorota - więc w razie nieznajomości
          angielskiego - jest bardzo pomocna/ Podczas pobytu marzy nam się sporo
          zwiedzania aby rozkochać przyjaciół w podróżach.
          Mamy zamiar zobaczyć: Milet, Prienę i Didimę /całodzienna wycieczka z lunchem
          25e/, popłynąć na Kos aby znajomi odwiedzili także grecką wyspę, gdzie można
          zwiedzić m.in. Asklepion - pierwszy szpital.../ 25e statek - godzinny rejs, 30
          wodolot - 20 minut/, wybrać się na rejs do Marmaris z wizytą na Wyspie Kleopatry
          /legenda głosi, że tam właśnie Kleopatra romansowała z Antoniuszem i dla
          upiększenia wyspy sprowadziła złocisty piasek z Egiptu/. Pojedziemy na
          całodzienną wycieczkę po półwyspie Bodrum aby zwiedzić zatopione miasto
          Gumuslick, Yalikavak, Bitez, Akyalar oraz urokliwe miasteczko Turgutreis /15e z
          lunchem/. Oczywiście wybierzemy się także dolmuszem do Bodrum /2e/. Za dnia,
          żeby pozwiedzać - zamek, muzeum archologii podwodnej... i nocą - żeby poczuć
          klimat orientu, posłuchać muzyki i wypłynąć w rejs katamaranem, gdzie potańczymy do
          samego rana...Codziennie odbywają się także tzw. Błękitne Rejsy po zatoce
          Gokova, co daje możliwość zrelaksowania się i odpoczynku po zwiedzaniu czy
          nocnych szaleństwach i zobaczenia najładniejszych zakątków, kąpieli "na pełnym
          morzu" i odwiedzenia piaszczystej Camel Beach - gdzie atrakcją jest przejażdżka
          na wielbłądzie /8-10e/.
          Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wyjazdu.
          • Gość: nuta Re: Grand Levent -Ortakent IP: *.chello.pl 16.04.10, 17:47
            muzeum archeologii podwodnej rozczarowuje - ale warto zahaczyć o bazar w Bodrum
            • jola002 Re: Grand Levent -Ortakent 16.04.10, 20:16
              Mam prosbę po powrocie prosilabym , o relacje z pobytu . Ja wybieram sie pod
              koniec sierpnia , jesli to mozliwe to proszę o numer telefonu do biura podrózy w
              ktorym pracuje wspomniana polka . Z góry dziękuję i pozdrawiam i bardzo proszę
              się odezwać po powrocie :) .
      • aszyperska Re: Grand Levent -Ortakent 14.07.10, 22:14
        WItam,
        Czy moglaby Pani napisac kilka słów o hotelu. Wybieram sie tam we wrzesniu. Jak
        z wycieczkami jednoniowymi i loklanymi biurami podrózy? bede wdzieczna za pomoc,
        Pozdrawiam,
        Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka