Dodaj do ulubionych

Turunc-czy wszystkie budynki są już po remoncie?

IP: *.chello.pl 18.04.10, 13:19
Taką informację przekazała mi przy sprzedaży agentka, ale w żadnej opinii jaką
czytałam o hotelu nie znalazłam takiej informacji. Czy ktoś już był w tym roku
w tym hotelu i może coś powiedzieć na ten temat?
Obserwuj wątek
    • sandra00 Re: Turunc-czy wszystkie budynki są już po remonc 19.04.10, 07:46
      nie patrz czy po remoncie czy nie - bo to mało ważne , bierz pokój w górnych
      budynkach tam są wyremontowane !!!
    • Gość: magdalen Re: Turunc-czy wszystkie budynki są już po remonc IP: *.chello.pl 20.04.10, 18:31
      Sandra, dzięki za odpowiedź, ale od jakich numerów mają się zaczynać pokoje, tak
      żebym wiedziała przy wręczaniu klucza czy idę do tych położonych wyżej czy od
      razu prosić o wymianę??
      Tak nawiasem mówiąc planowany wylot jest w czerwcu, więc w ogóle nie wiem czy
      uda nam się wylecieć.....:(
      • Gość: anetka310 Re: Turunc-czy wszystkie budynki są już po remonc IP: *.skokstefczyka.pl 21.04.10, 08:19
        nie mów tak bo też mam lecieć w czerwcu i jestem trochę przerażona,
        aswoją dorogą czytałam na formum że pokoje od 4xxx są nowe
        • sandra00 Re:do magdalen 21.04.10, 10:01
          Słuchaj już nie pamiętam byłam w zeszłym roku w czerwcu , chyba od 4XX albo 3xxx
          , ja miałam w ostatnim budynku koło aquaparku , super widok z balkonu na taką
          imitację skał i wodospadów , Ci po drugiej stronie co prawada nie mieli takiego
          widoku ale nie ma co narzekać więc jak znasz angielski powiedz w recepcji że
          chcesz przy aquaparku , jak sobie przypomnę jaki to numer to Ci napiszę !!! Tam
          wogóle jest budynek przy aquaparku , budynek przed nim , budynek w którym mieści
          się recepcja , budynek z jednej strony restauracji i drugiej - jak chcesz podaj
          maila przyślę Ci zdjęcia ,ja też lecę w czerwcu już któryś raz do Turcji ale nie
          do Turunc - ale jakby co służę info.
          • madzialena75 Re:do magdalen 21.04.10, 19:49
            Dzięki Sandra, napisałam i czekam na odp.
            • sandra00 Re:do magdalen 26.04.10, 19:42
              napisałam do Ciebie !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka