Dodaj do ulubionych

Golden Sun

02.05.10, 08:38
Czy ktoś leci do tego hotelu 5 maja z Poznania ?
Obserwuj wątek
    • Gość: grażka Re: Golden Sun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 11:07
      ja lecę 02-06-2010 jak wrócisz to napisz jakie wrażenia i na co się
      przygotować na ile lecisz i z jakiego biura pozdrawiam
      • beata-10012-pl Re: Golden Sun 04.05.10, 12:49
        Gość portalu: grażka napisał(a):

> ja lecę 02-06-2010 jak wrócisz to napisz jakie wrażenia i na co
        się
        > przygotować na ile lecisz i z jakiego biura pozdrawiam
        Hej ,ja lecę na tydzień z Itaki trafił mi się super last za 750 zł
        od osoby ,pierwszy raz jadę do Turcji więc jestem ciekawa jak tam
        bedzie ,jak przyjadę to ci napiszę
        • Gość: Vincie Re: Golden Sun IP: 188.33.72.* 19.05.10, 20:02
          Witam

Napisz jak było.
          My wybieramy się 04.06.2010.
    • Gość: liwia39 Re: Golden Sun IP: *.lexell.com.pl 20.05.10, 19:11
      wrocilam wczoraj pytajcie
      • Gość: Vincie pytanie do: liwia39 IP: 109.243.195.* 20.05.10, 20:16
        Witaj

Napisz jakie są warunki w hotelu (wielkość pokoi, wyposażenie, czystość, obsługa
        ...)? Jak wyżywienie? Spokojna okolica czy raczej głośno? Może korzystałaś z
        jakiś lokalnych biur w okolicy i mogłabyś któreś polecić...
        Jeśli masz jakieś uwagi które mogą być pomocne podziel się proszę

Czekam z niecierpliwością na informacje

pozdrawiam
        Vincie
        • Gość: liwia39 Re: pytanie do: liwia39 IP: *.lexell.com.pl 21.05.10, 10:01
          witam mielismy pokoj z dostawka dosyc duzy lazienka malutka troche nie dorobiona bo zaslonka od prysznica spadla mi na glowe urwalam spluczke i kran stale ciekl ale to sa drobiazgi,jedzenie jak dla mnie dobre ale jezeli ktos lubi duzo miesa to moze byc nie zadowlony,duzo roznych salatek ,griil,ogolnie jak na 3*to nie jest zle,okolica raczej spokojna ,aha sprzatane codziennie ale gdy raz nie zostawilismy napiwku panie nie postaraly sie za bardzo,bylismy na wycieczce na takiej wyspie myra-kekova lokalnegp biura ginza ,wszystko bylo ok tylko przewodnik mowil w jezyku rosyjskim ale cos za cos biorac pod uwage ze ta sama wycieczka kosztowala u rezydenta ok 40euro a u nich 27 dolarow ogolnie jestem bardzo zadsowolona z pobytu a widoki sa przesliczne dookola moge sluzyc fotkami na maila ,jezeli cos jeszcze chcesz wiedziec to pytaj postaram sie napisac pozdrawiam
          • Gość: Vincie 2 pytanie do: liwia39 IP: 109.243.172.* 21.05.10, 10:49
            To już nasz drugi pobyt w Turcji. Więc co nieco wiemy.

Czy w okolicy są jakieś sklepy? Daleko jest do kemer (koszt przejazdu)
            A jak wygląda plaża i okolice?
            Jakie są w tym roku ceny?
            No i jaka pogoda była? Prognozy nie są na razie zbyt optymistyczne :(

• beata-10012-pl Re: 2 pytanie do: liwia39 24.05.10, 19:28
              Ja byłam 1 raz w Turcji i mnie sie podobało jak na 3 gwaizdki było
              ok,jak moja poprzedniczka teź mogę powiedzieć że mięsa było mało.O
              plażę nie pytaj znalazłam ją dopiero 2 dni przed wyjazdem,jest gdzie
              pochodzić skręcając w lewo wychodząc z hotelu ,jesli chodzi o pogodę
              to my niestety nie mieliśmy pogody,dwa dni przed wyjazdem zrobiła
              się piękna pogoda.Do Kemer jest 19 km mozna pojecjać dolmuszem za 4
              te ich pieniadze za osobę w jedną stronę to znaczy 8 zł ,mnie się
              bardzo podobało w Kemer moim zdaniem warto tam pojechać ,pozdrawiam
              • Gość: Vincie Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl IP: 94.254.207.* 24.05.10, 20:11
                Witaj
                Dzięki za informacje. A jak wygląda sprawa dojazdu do Antalya: czy dojeżdżają
                tam dolmusze a może trzeba wziąć autobus by tam dojechać?

• beata-10012-pl Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl 25.05.10, 12:21
                  Skręcając w prawo jak się wychodzi z hotelu,za kilka metrów jest
                  przystanek tam przystają dolmusze na kazdym jest napis gdzie
                  jedzie ,ja jechałam dolmuszem to ich środek komunikacji ,pozdrawiam
                  • beata-10012-pl Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl 26.05.10, 11:01
                    ta trasa to do Kemer
                • beata-10012-pl Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl 25.05.10, 12:24
                  Nie jechałam nie mam pojęcia
                  • Gość: grażka Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 13:09
                    powiedz ile czasu jedzie się z lotniska do hotelu jaki miałaś pokój
                    pozdrawiam grażka
                    • beata-10012-pl Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl 26.05.10, 10:58
                      Hej grażka, do hotelu z lotniska jedzie się jak nie ma korków tak
                      nam powiedziano 45 minut i tak jechaliśmy.jesli chodzi o pokój mnie
                      i synowi się podobał z widokiem na basen na 1 piętrze,ja tam jeszcze
                      pojadę jak nam się trafi super last ,kiedy jedziesz?
                      • Gość: grażka Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 12:22
                        ja lecę 02-06 w nocy podaj numer pokoju może mi się uda go zająć lot długi
                        • beata-10012-pl Re: 1 pytanie do: beata-10012-pl 26.05.10, 15:22
                          Mnie szybko zlecialo 3godziny +1 to i tak szybciej o godzinę niz do
                          Egiptu ,Ja swojego pokoju nie polecam bo caly czas mialam wodę na
                          podlodze w łazience zglaszałam 2 razy ale bez odzewu.Poprostu
                          kladłam na podlodze ręcznik ,i jeszcze coś pamięta o ręcznikach na
                          basen bo trzeba mieć swoje.ja nie wiedzialam i kilka razy mnie
                          ścigał koleś z recepcji ,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka