Gość: ewela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 19:36 Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu? tzn w tym roku, od momentu przejecia hoteli przez TUI. jak wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunetka2 Re: TTH Hydros Club 23.05.10, 10:59 Jadę do Hydrosa 18 czerwca, więc też jestem ciekawa Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annap Re: TTH Hydros Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 14:18 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: TTH Hydros Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 13:05 Czy nikt nie będzie tam wypoczywał? Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: TTH Hydros Club 02.06.10, 09:07 Do Hotelu Joy Hydros wybieramy się od 30 czerwca do 14 lipca br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lugo Re: TTH Hydros Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 14:39 Nikt tam nie jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lugo Re: TTH Hydros Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:52 PODBIJAM JESZCZE RAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka m Re: TTH Hydros Club IP: 195.187.251.* 25.06.10, 16:41 jak tam Asia przygotowania do wylotu??? czekamy na relacje z pobytu i cenne wskazówki. PS. udanego urlopowania :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: TTH Hydros Club 19.07.10, 16:05 Urlop w TTH Hydros Club skończył się, cóż podsumuję go jednym słowem :" cudnie". Warunki bytowe ( budynek hotelu) bardzo dobre, jedzenie pyszne i różnorodne, animacje wieczorne ciekawe, codzienne wieczorne wypady na miasto, czysta woda w morzu, bez problemów z leżakami na plaży i wokół basenów, miła obsługa. NIe mam się do czego przyczepić. Polecam ten hotel szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellinda Re: TTH Hydros Club 19.07.10, 20:15 Cieszę się, że Ci się podobało w tym hotelu, bo się do niego wybieram za parę dni. Czy masz może jakieś wskazówki? Gdzie lepiej budynek główny czy nie, i co się bardziej opłaca euro czy dolary? Pozdrawiam i życzę wszystkim miłych wakacji asiakop napisała: > Urlop w TTH Hydros Club skończył się, cóż podsumuję go jednym > słowem :" cudnie". Warunki bytowe ( budynek hotelu) bardzo dobre, > jedzenie pyszne i różnorodne, animacje wieczorne ciekawe, codzienne > wieczorne wypady na miasto, czysta woda w morzu, bez problemów z > leżakami na plaży i wokół basenów, miła obsługa. > NIe mam się do czego przyczepić. Polecam ten hotel szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakop Re: TTH Hydros Club 20.07.10, 10:55 Ja byłam zakwaterowana w budynku głównym, jest to nowy budynek 4 piętrowy z windą, pokój miałam 2 osobowy plus dwie dostawki, było dużo miejsca, duży balkon z suszarką. Co do bungalowów nie wypowiem się. POlecam korzystanie z sauny ( w cenie all inclisive). Są dwa duże baseny, jeden w części hotelowej ( spokojnie, bez muzyki, jeden bar bez alkoholu tylko piwo i napoje) oraz w części clubowej, gdzie cały czas grała głośna muzyka, był duży bar m.in.z alkoholem. Po wyjściu z hotelu skręcając w lewo można promenadą wzdłuż morza przespacerować się do centrum miasta, oraz do parku moonlight z placami zabaw, fontannami, Burger Ki..iem z lodami za 1 lirę. Co do pieniędzy to w mieście są kantory wymiany walut i tam dokonywaliśmy wymiany na liry. Sprzedawcy z reguły podawali ceny towarów w euro, dopiero potem podawali cenę w lirach. No coż moje wczasy tam zakończyły się, a szkoda bo było bardzo fajnie, życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nookie Re: TTH Hydros Club IP: *.ists.pl 25.07.10, 22:33 podbijam, jedziemy 30.07 z Katowic, rodzinka 2+2 - 4 i 8 lat, może ktoś się wybiera miło będzie mieć kompanię w hotelu, pozdrawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś