Gość: turysta IP: *.satfilm.net.pl 23.06.10, 23:19 Czy ktoś sie wybiera w sierpniu do hotelu Alara Park. Ja wylatuje z Warszawy 6 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filemonka Re: alara park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 16:27 My wróciliśmy kilka dni temu,cudowny hotel, zazdroszcze:) Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ewa Re: alara park IP: *.chello.pl 24.06.10, 20:59 My w prawdzie nie jedziemy do Alara Park, lecz do Alara West, ale może mogłabyś coś napisać o hotelu Alara West? Czy to jest w pobliżu Alara Park? Czytałam gdzieś, że nie. Co sądzisz o Alara West? Zależy mi bardzo na opinii o hotelu z tego roku, bo z ubiegłych lat hotel ma b. dobre opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: alara park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:22 Alra West jest ok 2,5km w strone Antalii od Alra Park. West to mały hotelik z skromnym basenikiem.Raczej dla ludzi ceniących spokój.Alra Park to spory hotel w fajnym ogrodzie prawie w centrum Avsallar.Z Alra West trzeba dojechać dolmuszem do Avsallar, albo długi spacerek. Alra West leży przy plaży Incekum Beach.To główny atut tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemonka Re: alara park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:42 Tak jak grzegorz napisał, hotele są oddalone od siebie o ok 2 km, więc niestety nie pomoge. Ale ja też przed wyjazdem zastanawiałam się nad tym hotelem, i wiem że ma bardzo dobre opinie. Bedzie super:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: alara park IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 10:35 mam kilka pytań, czy moge prosić o emaila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemonka Re: alara park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 19:32 rudamysza@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś