Gość: sisi IP: 77.223.200.* 05.08.10, 16:03 Czy ktoś z nich korzystał? Byli na czarnej liscie kilka lat temu. Teraz mam nimi lecieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amw77 Re: Linie Onur Air do Turcji 05.08.10, 16:20 na czarnych listach znajduja sie konkretne typy samolotow a nie same linie lotnicze, tr linie ogolnie sa bardzo dobre, bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek47 Re: Linie Onur Air do Turcji 06.08.10, 09:20 Leciałem tymi liniami w tym roku (KTW-Antalya-KTW) i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Do Turcji przyjemny Airbus 321 z ekranikami - czysty i cichy, może mało miejsca na nogi, ale ja mam 187 cm. Stewardessy trochę luzackie, ale to w końcu czarter. Z powrotem Airbus A320 ze skórzanymi siedzeniami i w trochę takiej wersji deluxe, bo rozdawali chusteczki odświeżające. Miła i sympatyczna obsługa, ładne uniformy itp. Jak samolot lądował w KTW, to chyba nie za bardzo wyhamował i zatrzymał się już sporo za budynkiem terminala, ale może Airbusy tak mają. Bardzo dobrze wspominam lot. Gość portalu: sisi napisał(a): > Czy ktoś z nich korzystał? Byli na czarnej liscie kilka lat temu. > Teraz mam nimi lecieć... Odpowiedz Link Zgłoś
beaho Re: Linie Onur Air do Turcji 08.08.10, 13:11 Leciałam w tamtym roku ONUR AIR. Przyzwoity samolot, obsługa miła, no i catering mało wyszukany, ale był. Odpowiedz Link Zgłoś