Dodaj do ulubionych

hotel do polecenia

IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 18:52
witam wszystkich na tym forum
szukam fajnego hotelu w turcji w ladnej okolicy, z pokojami dla 2 dorosłych i 2 dzieci (7 i 10 lat), zjeżdzalniami lub aquaparkiem w okolicy, z niska zabudową (nie znoszę hotelowych blokowisk) ... i w cenie w granicach rozsądku.
Myślicie, że coś znajdę?
A moze ktoś już w takim był?
Pozdrowienia, Justyna
Obserwuj wątek
    • podroznik321 Re: hotel do polecenia 20.11.10, 19:31
      Mogę podpowiedzieć, że jak niska zabudowa to Side i okolice. Co do hotelu, trzeba czytać opinie i wybrać dla siebie najlepszy.
    • Gość: nesti Re: hotel do polecenia IP: *.eltronik.net.pl 20.11.10, 20:49
      czesc Justyna

ja mogę Ci polecić iberotel Palm Garden (TUI) są to bungalowy jednopiętrowe, położone w duużym parku, dużo zieleni, naprawdę piękny ogród.
      Basen jest też duży z 3 zjeżdżalniami. Reszta tez bez zarzutu :)
      cena, to z tego co widziałam - początek czerwca, dwa tygodnie dla os.dorosłej to jakieś 3 tys.
      • sandra00 Re: hotel do polecenia 03.12.10, 07:02
        Polecam hotel Venus 4* - niska zabudowa , zjeżdzalnie ( niestety bez aquaparku ) wyśmienite jedzenie , położony przy deptaku w Side Titerygengol , połączenia do centrum Side co 10 minut również do Manavgat . W tym hotelu byłam dwa razy !!! Cena myślę w granicach rozsądku chyba w czerwcu 2600 za dorosłego i 1500 dziecko biuro Itaka !!! poszukaj innych moich wątków tam się bardziej rozpisywałam !!!
        • Gość: ren Re: hotel do polecenia IP: *.kpwig.gov.pl 03.12.10, 15:14
          Polecam Club Asteria w Belek. Super hotel, ale raczej z tych droższych. Bylismy tez w Paloma Grida w Belek, też super, polecam, niska zabudowa.
        • Gość: lukas Re: hotel do polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 17:42
          Jeżeli niska zabudowa - to polecam zdecydowanie LYKIA WORLD RESIDENCE w OLUDENIZ. Bajkowe miejsce.
    • kazia031 Re: hotel do polecenia 03.12.10, 21:15
      Witam ja polecam www.wezyrholidays.pl/docs/katalog/Turcja/gl_2010_Side.pdf super my mieliśmy piętro domku dwa pokoje z przedpokojem, łazienką i tarasem. Super spędzioliśmy tam 14 dni. POlecam
    • zlotepiachy.pl Re: hotel do polecenia 07.12.10, 10:30
      Polecam w Turcji Egejskiej wioskę wakacyjną Palm Wings, rewelacja
      • marghot Re: hotel do polecenia 08.12.10, 14:20
        zlotepiachy.pl napisała:

> Polecam w Turcji Egejskiej wioskę wakacyjną Palm Wings, rewelacja

jakie bp ma ten htl w swojej ofercie?
        • marghot Re: hotel do polecenia 08.12.10, 14:30
          znalazłam w GTI
          niestety przy wyjeździe 7IX, dla 2+1 cena za 2 tyg niecałe 10 tys :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka