Gość: Ana IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 22.04.04, 22:48 zróbcie forum nt Turcji osobno, proszę, kto może to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odys Re: Turcja_forum osbobno IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 13:58 jestem za, prosze zróbcie forum o Turccji osobno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Turcja_forum osbobno IP: *.smart.polish / 212.244.167.* 23.04.04, 14:03 przeciez juz dawno istnieje forum o turcji osobno, ale po co wam osobno ? przeciez turcja/grecja i cypr sa tak blisko siebie - to te same klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Turcja_forum osbobno IP: *.localdomain.pl / *.sanok.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 14:53 faktycznie do turcji mozna dojechać przez grecję i cypr ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisteria Re: Turcja_forum osbobno IP: 205.211.160.* 23.04.04, 17:42 Tak, tak. Pamietam jak sie interesowalam jak dojechac z Marmaris na Rodos. Wtedy moglabym pisac na tym forum. A wiec to ma sens zeby te trzy kraje byly razem. A poza tym ciekawe sprawy polityczne dzieja sie teraz na Cyprze w zwiazku z Turcja, nie myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk_1937 Re: Turcja_forum osbobno IP: 81.213.28.* 23.04.04, 17:57 Jezeli ktos prosi, to dlaczego nie ? Mieszkam obok Marmaris /dokladnie w Datça / i z przyjemnoscia moge odpowiedziec na wiele pytan, na temat Turcji,histori, i co zauwazyl jeden z Panow, Zyjemy w ciekawym okresie, przystapienie Cypru do UE dyskusja jakie jest miejsce Turcji w Europie. A to jest kraj ludzi milych,usmiechnietych,ciekawych, no i klimat, dobre jedzenie Powodzenia chatahenryk@yahoo.fr z pàozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_b Re: Turcja_forum osbobno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.04, 09:27 Henryk ja też znam Marmaris,co prawda byłam w Tyrcji 2 razy, poznałam zycie no nie tylko jako turystka, ale jak tam się Tobie zyje , oczywiście jak chcesz to odpowiedz, jest tu forum tylko o Turcji, poniżej tam na świecie, piszą ludzie którzy podobnie jak Ty mieszkają w Turcji lub Polsce, są POlakami, ale ich żucie jest połączone miedzy tymi dwoma krajami pozdr. anka Odpowiedz Link Zgłoś