Dodaj do ulubionych

Konakli 18-25 maja 2011

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.11, 15:40
Witam Wszystkich
Czy może ktoś w tym samym terminie wyjeżdża również z Warszawy do Turcji, a konkretnie Konakli? Wraz z mężem jedziemy pierwszy raz wogóle na wakacje zagraniczne więc troszkę mam obawy czy odnajdziemy się na obczyźnie.
Jeżeli ktos w tym terminie wyjeżdża również w tamte rejony to proszę o kontakt, z chęcią wymienię spostrzeżenia.
My zatrzymujemy się w Timo.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga i Emil Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 14:19
      Czesc, my tez jedziemy z wawy w tym terminie ale do Titan Garden.
      Bylismy wczesniej w Alanyi i bylo super wiec liczymy nna powtorke:)
      Mamy nadzieje, ze pogoda dopisze...
      • Gość: gg Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 15:38
        mam nadzieję, że będzie lało
    • Gość: Gosia Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 09:11
      Witam
      Też lecę z Warszawy 18 maja z 2 dzieci. Zatrzymujemy się w Konakli Club.
      Pozdrawiam
    • Gość: Aga i Emil Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 17:59
      Kurczak,

Turcja to bardzo fajne miejsce na urlop... lecimy tam 3 raz i za każdym razem czymś nowym i miłym nas zaskakuje ;)
      choć żyją tam wyznawcy Mahometa, kraj ten w niczym nie przypomina innych (Egipt, Tunezja, Maroko) arabskich, w których My Polacy spędzamy wakacje.
      życzę Wam udanych wakcji,
      Pozdro

Emi(L)
      • Gość: Ancorek_a Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: 195.200.212.* 19.04.11, 11:03
        Hej,
        Ja lecę z mężem i córeczką 18 maja z Katowic do Titan Garden, więc może se spotkamy.
        Pozdrawiam.
        • jagoda56 Re: Konakli 18-25 maja 2011 19.04.11, 21:16
          My tez lecimy 18 maja z Katowic do Titan Garden.
          • Gość: sunxem Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.146.185.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.11, 22:44
            My tez lecimy do Titan Garden 18 maja... Tak wiec widze ze ekipa coraz wieksza, wiec na miejscu sie z pewnoscia spotkamy. My wylatujemy z Wawy z SkyClub-u :PP
            Pozdrawiamy :))
          • Gość: sunxem Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.146.185.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.04.11, 22:44
            :))
      • Gość: kurczak Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 13:10
        No to fajnie, ze troszke ludzi się nazbierało-tylko szkoda ze nikt nie leci do naszego hotelu.
        Ciekawa jestem pogody, bo w Polsce jest marna, a nastawilisy się na oplanie i kąpiele. W sumie nie bierzemy ciepłych rzeczy-tylko 1 spodnie i 1 bluzę. Mam nadzieje, ze będzie gorrrrąco. Jak ktoś był w tym terminie to proszę o informacje jaka mogła by być pogoda, bo w prognozach pokazują 19-22?

pozdr.
        • Gość: sunxem Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.spray.net.pl 06.05.11, 13:17
          @kurczak - a do jakiego lecisz hotelu ...?:D Pogoda powinna byc super...:D to ze w Polsce nie ma pogody to wcale nie oznacza ze na riwierze jej nie ma...:D a myslę że wrecz przeciwnie... :D
          • Gość: kurczak Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 13:37
            Lecimy do Timo.
            Pierwszy raz wyjeżdzamy wogóle na zagraniczne wakacje, zazwyczaj odpoczywalismy w Polsce. Nie chcielibyśmy się rozczarować i żałować. Oczywiście lecimy z pozytywnym nastawienie, w sumie to inny kraj, kultura i nie dla samego słońca wyjeżdżamy, ale.....chcielibysmy poleżeć skąpani w słońcu na leżakach oraz popływać w morzu.... Marzymy o wakacjach z obrazka:D
            • Gość: sunxem Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.spray.net.pl 06.05.11, 13:44
              hehehe spokojnie... temperatura na pewno bedzie na tyle wysoka ze sie wszyscy opalicie...:D Ja bylem w Tunezji w Sousse w zeszłym roku w podobnym czasie - i było bardzo ciepło... A Tunezja jest zimniejsza od riwiery... wiec na pewno sie wykapiecie nie raz i nie raz na lezaku zaczerpniecie sloneczka...:D
    • Gość: robertwwapl Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.skynet.net.pl 08.05.11, 09:51
      Czesc,
      po powrocie opowiedz jak bylo w Timo, my wybieramy sie tez tam 15.06

udanego pobytu!
      • Gość: kurczak Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 09:02
        Dzięki za słowa otuchy, mam nadzieje, ze będzie suuuuper i nie będzie problemu z komunikacja i porozumiewaniem się na miejscu.
        Po powrocie opisze hotel.
        Przed wybraniem hotelu wyczytałam w necie mnóstwo pochlebnych opinii, a plusem jego jest to że nie jest ogromnym molochem, jak inne.
        Zobaczymy na miejscu jak wszystko sie prezentuje.

Pozdrawiam,
        kurczak
      • Gość: kurczak Re: Konakli 18-25 maja 2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.11, 20:45
        Witajcie, witajcie.
        Właśnie wróciliśmy z Timo w Konakli. Hotel piękny i zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna, plaża kamienista (więc lepiej wziąść buty do wody - mnie chodziło się fatalnie po plaży i te kamienie raczej zniechęcały). Ogólna ocena hotelu to nawe 5+
        gdyby nie jedno ......
        90% turystów to rosjanie - obsługa mówi tylko po rosyjsku (nieliczni znają angielski - choć chętnie się uczą) animacje prowadzone po rosyjsku (aerobik na basenie czy w morzu, gry basenowe, siatkówka-tylko po rosyjsku) karaoke - rosyjskie, muzyka w dużej mierze przystępna i to puszczają co obecnie jest na topie, choć rano na basenie zazwyczaj rosyjskie disco-polo. Raz słyszaliśmy Kombi jedną piosenke:)
        Do plaży przejście tunelem podziemnym, ale bardzo miło i przyjemnie zorganizowali i to przejście i potem dojście do morza.
        Warto się targować, mówić że się jest z Polski, bo każdy od razu myśli że rosjanie i nawet od razu mówią -Zdrastwuj.
        Często dolmuszami jeżdzilismy do Alani - piękne miasto i takie ogólno narodowe.
        Jedzenie w hotelu Timo - wyśmieniete, naprawde sie staraja a słodkości...ah palce lizać :)

My mielismy pogodę suuuuper, wręcz już wczoraj było gorąco więc weźcie duży filtr (my mielismy 30 ale chyba za słaba była)

Miłego wypoczynku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka