Dodaj do ulubionych

Papillon ayscha - raj!!

IP: *.9-29026.static.ttnet.net.tr 21.05.11, 13:54
Jestesmy na miejscu, pogoda wspaniala, lot bez opoznien. Super hotel dla kazdego, synek przeszczesliwy.pozdrawiamy
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 19:33
      ojej, podnieciłem się
      • Gość: sisi Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 22:25
        gdzie są najlepsze pokoje i jak je zdobyć?
    • Gość: Jarek Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.9-29026.ttnet.net.tr 23.05.11, 19:44
      Potwierdzam :)
      Najlepszy pieciogwiazdkowiec w tej cenie!
      Tez tu siedzimy
      • Gość: sisi Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 22:29
        Napisz coś więcej, gdzie najlepiej mieć pokój, za jakim biurem itd
      • oldbastard Re: Papillon ayscha - raj!! 24.05.11, 13:40
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Potwierdzam :)
        > Najlepszy pieciogwiazdkowiec w tej cenie!
        > Tez tu siedzimy

Czyli we wszystkich innych 5 * juz byles? ;)
    • Gość: qq Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 13:49
      Nie przesadzajcie z tymrajem, to Turcja a nie BORA BORA :)
    • Gość: olo Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 18:01
      właśnie planuje wyjazd na wczasy do teg hotelu. Mam pytanko do tych co już tam sa lub byli. Czy warto zamówić sobie pokój z widokiem na morze? Proszę o kilka praktycznych rad na temat pobytu. Pozdrawiam wszystkich- udanego wypoczynku
      • Gość: Kasia Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.186-30042.ttnet.net.tr 30.05.11, 13:35
        hotel jest tak fajny, tyle miejsc do siedzenia, bary itd i nie warto chyba, jeszcze na tarasie nie siedzialam:)pozdrawiam
    • Gość: mik Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:27
      Kto by niech podzieli się informacjami
      • Gość: Kasia Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.9-29026.ttnet.net.tr 28.05.11, 22:25
        Wszystko na najwyższym poziomie.Pokoje super, czyste, minibarek uzupełniany, dużo barów, wyciskany sok z pomaranczy. Fantastyczny miniklub, animatorki daja z siebie wszystko.Dzieci zachwycone. Fajne show wieczorem, na wysokim poziomie, baseny czyste, dla dzieci fajny brodzik. zabawy i rozrywki cały dzien. o jedzeniu duzo by pisac.. pycha. Każdy coś znajdzie dla siebie. Jedzonko również na powietrzu (bufety itd)- jak i kucharz na miejscu codziennie cos innego przyżadza. Mozliwośc jedzenia codziennie w restauracjach tematycznych(chinska,w,łoska itd). duzo by pisac.polecam!
        • Gość: sanela Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 23:02
          Kasiu miła, jeśli ja dobrze widzę, to wczasy w tym hotelu w terminie wakacyjnym dla rodziny 2 + 2 kosztują ponad 40 tysięcy? No przecież karaluchów spodziewać się nie mogłaś za cenę małego samochodu. Cieszymy się, że hotel spełnił Twoje oczekiwania, naprawdę. Prznajmniej jedna z niewielu zadowolonych osób na forum.
          • Gość: kasia Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.9-29026.static.ttnet.net.tr 30.05.11, 13:32
            Skad ta cena?Ja kupowalam wiosna i placilam duuuuzo mniej.
            • edytmark Re: Papillon ayscha - raj!! 01.06.11, 11:35
              A ile ostatecznie płaciłaś?
    • Gość: olo Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.11, 22:47
      Czekam na lasta w tym hotelu za 3 tys od osoby można go dostać. Jast super i ma dobre opinie
    • Gość: olo Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 07:07
      cena wywindowana jak fiks. Mam nadzieje że spadnie!
    • cali.0 Re: Papillon ayscha - raj!! 01.06.11, 10:03
      Będę w tym hotelu od 13 lipca. Mam pytanie, czy do miejscowości Belek można dojść pieszo, czy tylko i wyłącznie dolmuszami czy taksówkami ?
      • Gość: Piotr Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.186-30042.ttnet.net.tr 01.06.11, 19:44
        Można pieszo, w upale srednio ciekawie-20 min spacerkiem. Jeździ specjalny traktor co 20 min (atrakcja dla dzieci) za 1 euro(dzieci bezplatnie). W Belek ceny kosmiczne niestety.. same sklepy ze zlotem, skórami i ciuchami. Warto pojechac do Antalyi , co godzinke kursuje autobus, trzeba dojsc 3 minutki na 'przystanek'.
        • cali.0 Re: Papillon ayscha - raj!! 02.06.11, 07:28
          Dziękuję Piotrze.
    • Gość: kiki Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:41
      Jak jest?
      • Gość: Marcin Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 08:40
        Czy wybiera się ktoś do tego hotelu 20 lipca z Katowic ?
        Proszę o informacje od osób którzy byli w tym hotelu odnośnie internetu, czy sieć bezprzewodowa jest płatna w recepcji czy też nie ... ?
    • Gość: anamagu Re: Papillon ayscha - raj!! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.05.12, 21:32
      A co z ręcznikami? są na miejscu czy trzeba brać ze sobą? mam na myśli i plażowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka