zla40 24.05.11, 20:39 Witam! w paru biurach podróży pojawia się Hotel Gumbet Holiday Beach, opinii w internecie o tym ośrodku jak na lekarstwo, czy ktoś tam był lub coś nie coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sandra00 Re: hotel widmo?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 07:18 No coż faktycznie sprzedaje go Triada , Alfa Star i Wezyr czyli biura raczej mało wiarygodne , na zdjęciach nie wygląda zbyt zachęcająco no ale każdy ma inny gust , może wczesniej inaczej się nazywał bo w opisie jest napisane że wybudowany 1998 roku , wyremontowany w 2011 czyli weź pod uwagę że na zdjęciach są przewaznie najlepsze ostatnio wyremontowane pokoje a reszta dopiero w planie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: hotel widmo?? IP: *.ck.polsl.pl 25.05.11, 11:24 A niby dlaczego Triada mało wiarygodna? Byłem z nimi 4 razy na imprezach typu 7+7 i na pewno jeszcze pojadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotel widmo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 11:38 Dlaczego uważasz, że Wezyr to biuro mało wiarygodne? Byłam z nimi tylko raz , ale wszystko było raczej ok, a hotel w Turcji nie był widmem - wręcz odwrotnie, posiadał same zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak48 Re: hotel widmo?? 25.05.11, 12:04 Nie wiem dlaczego sandra twierdzi , że te biura są mało wiarygodne , byłem z Triadą nie raz na zwiedzaniu i wypoczynku i nic mnie przykrego nie spotkało , wręcz przeciwnie , pewnie niektórzy twierdzą , że jak zapłacimy 2 razy tyle( Neckermann , Rainbow )to wtedy biuro jest wiarygodne , a przecież i tak mieszkamy w tych samych hotelach , tak samo śpimy , to samo jemy i to samo pijemy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usssssmazona Re: hotel widmo?? IP: 193.105.35.* 25.05.11, 12:39 no wlasnie etz mialam dopytac : ...w takim razie jakie biura podrozy sa wiarygodne ??!!?? w/g sandry00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra00 Re: hotel widmo?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 12:45 Pytanie dotyczyło czegoś innego ale z moich doświadczeń to jedynie wszystko ok.było z Itaką ale z TUI , Ecco , Sun&FUn nie byłam więc nie wiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka777 Re: hotel widmo?? IP: 93.175.68.* 06.08.11, 05:23 Podnoszę wątek, czy był ktoś w tym roku w Turcji w hotelu Gumbet Holiday Beach w Gumbet z biurem Alfa Star? Co sądzicie o tym hotelu i jakie ogólne wrażenia z Bodrum? Czy warto jechać z Alfa Star? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: hotel widmo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 08:00 Byłam w lipcu z Alfy w Gumbet. Nie wiem, gdzie jest ten hotel- my byliśmy w Royal Asarlik Beach. Nasz hotel był wspaniały. W ogóle było super. Biuro sprawdziło się. Wszystko zgodnie z umową. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka777 Re: hotel widmo?? IP: 93.175.68.* 06.08.11, 11:17 Bardzo Ci dziękuję za odzew :) Tyle złego na forach naczytałam się o Alfa Star, że strach mnie ogarnął, ale mam nadzieję, że i nasz wyjazd się sprawdzi. O tym hotelu Gumbet Holiday Beach jest po prostu w necie bardzo mało informacji i opinii. Jeszcze raz wielkie dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: hotel widmo?? IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 06.08.11, 14:25 wystarczy sprawdzić na holidaycheck i tripadvisor Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: hotel widmo?? 06.08.11, 15:32 Podobnym hotelem widmo jest Cenger Beach Resort w Side w ofercie m.innymi Ecco Holiday.Pojawił się dopiero w ofercie w lipcu 2011 i jak na razie zero info. nawet brak zdjęć .Zastanawia dlaczego biura o ugruntowanej pozycji na rynku wchodzą w mało wiarygodne układy z hotelami które nawet nie mają realnej a tylko wirtualną stronę internetową.Zenada Odpowiedz Link Zgłoś