tix-on 18.06.11, 06:02 Witam, czy w pobliżu Bella Sun jest jakiś bankomat i czy w samym Side jest dużo bankomatów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tix-on Re: bankomaty Side 19.06.11, 14:33 Podbijam Chciałbym wiedzieć czy mam wziąć więcej waluty czy bez problemów mogę korzystać z bankomatów. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: bankomaty Side 20.06.11, 09:53 W SIde bankomatów jest od groma i jeszcze więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: bankomaty Side 20.06.11, 09:57 w Side w bankomacie zeskanowali mi kartę i potem wypłacili z niej 6 tys., jak już byłem w kraju. Od tej pory biorę gotówę do portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: bankomaty Side 20.06.11, 11:46 Ostatnio kilku osobom zeskanowali karty w Gdyni... było o tym w Dzienniku Bałtyckim. Do Gdyni trzeba zabierać gotówkę !!... :) Podstawowe zasady bezpieczeństwa trzeba zachowywać... WSZĘDZIE. Czyli obejrzeć bankomat, z którego się wypłaca, używać tylko takiego, który nie wzbudza podejrzeń jakimiś dziwnymi ustrojstwami w miejscu gdzie wkłada się kartę. Ja staram się korzystać tylko z takich, które stoją przy bankach i najlepiej z dala od miejsc typowo turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: bankomaty Side 20.06.11, 13:49 simon_r napisał: > Ja staram się korzystać tylko z takich, które stoją przy bankach i najlepie > j z dala od miejsc typowo turystycznych. Gdzie w Side takiej miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: bankomaty Side 20.06.11, 22:15 trochę daleko do bankomatu z Side :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: bankomaty Side 21.06.11, 10:12 No bo Side to chyba w 100% nastawione na turystów... bankomatów jak psów ale takie gdzie turyści nie trafiaja to raczej w Manavgat :) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: bankomaty Side 20.06.11, 14:53 oczywiście i nigdzie na świecie mi się to nie przydarzyło, a w Turcji tak. Od tej pory nie biorę kasy z bankomatów w Turcji, tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś