Gość: Darek IP: 82.160.134.* 06.08.11, 16:27 Kto leci tam 24.08.2011 i z jakiego biura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ndw Re: Titan Garden Turcja Konakli IP: *.enterpol.pl 08.08.11, 09:21 Ja tydzień później ze Sky Clubem, jak bedziecie mieli jakiś dostęp do neta po przyjeżdzie to możecie napisać jakies wasze spostrzezenia i przydatne informacje, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Titan Garden Turcja Konakli IP: *.ppp.polbox.pl 11.08.11, 21:01 Ja również tydzień później i do Selecta ;) skąd wylot? My Poznań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndw Re: Titan Garden Turcja Konakli IP: *.enterpol.pl 11.08.11, 22:03 w-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndw Re: Titan Garden Turcja Konakli IP: *.enterpol.pl 23.08.11, 08:31 A ja mam takie pytanie do obecnie tam bedących lub zaraz wyjeżdzających, czy wsród programów Tv jest niemiecki program RTL( 10 września walka Adamek - Klichko)?? A, i czy ktoś korzystał z łaźni tureckiej w hotelu Titan Select??? Jakie koszty i opinia?? Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: Titan Garden Turcja Konakli 23.08.11, 15:12 RTL i inne niemieckie programy polskie tylko dwa Tv Polonia i telewizja śląska.Hotel jest nastawiony na niemców,którzy o 3 nad ranem wstają aby zarezerwować sobie leżaki przy basenie.My ogólnie wróciliśmy zadowoleni z tego hotelu.Jeśli mozesz pozdrów polskich animatorów Sky Clubu, Krzyśka i Sebastiana świetni faceci.Pozdrowienia od Piotrka z dolnego śląska Odpowiedz Link Zgłoś