kan111 21.11.11, 12:29 Poszukuję informacji o tym hotelu.--Czy warto tam jechać?? Bardzo mało opinii na ten temat.Może ktoś z Was coś napisze, Mam ten hotel na uwadze i właśnie się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: ACACIA CLUB IP: 91.208.72.* 22.11.11, 12:21 tez chciałąbym sie cos dowiedziec, z GTI mi odradzali ale nei wiem czy dlatego ze oni nie mają czy cos nie tak z tym hotelem Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: ACACIA CLUB 22.11.11, 12:35 a to trzeba było dopytać z czego ich zła opinia o hotelu wynika poczytaj opinie zawarte w sieci, ja zrezygnowalam z tego htl, własnie po przeczytaniu opinii turystów Odpowiedz Link Zgłoś
kan111 Re: ACACIA CLUB 22.11.11, 12:51 Zaryzykowałam kupiłam go na premierze jak oni to nazywają.Zapytałam panią, który by poleciła miałam na uwadze Atlas Beach,powiedziała że Acacia to bardzo fajny kompleks,no ale czy rzeczywiście tak będzie to się okaże.Może być fajny bo jego cena strasznie skacze.Tak sobie trochę porównuję na przykładzie Jasmin Village ale to w HRG-też 3***a cena nie mała.Akurat w nim byłam,było fajnie.Czekam dalej na opinie od tych co byli. Odpowiedz Link Zgłoś
kan111 Re: ACACIA CLUB 22.11.11, 12:56 Marghot---gdzie czytałaś opinie na jego temat??Może ja coś nie doczytałam. Mnie trochę przerażają pokoje,chociaż nie wymagam luksusu.Może nie wszystkie są takie jak na tych zdjęciach co widziałam.Orientujecie się czy jest tam boisko do siatki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ACACIA CLUB IP: 91.208.72.* 22.11.11, 13:23 ja tez sie zastanawiam nad Atlas Beach i nad Acacia, zawsze jeźdiząłm do 4* hoteli ( do grecji) w turcji jeszcze nie byłąm, nie wiem jaki to standard, dlatego pytałąm tych co byli zeby napisali jak ejst w rzeczywistości. cóż nie był chyba nikt Odpowiedz Link Zgłoś
kan111 Re: ACACIA CLUB 22.11.11, 13:34 Może faktycznie tam mało ludzi lata z Polski,bo ten hotel ma chyba tylko ecco holiday Odpowiedz Link Zgłoś