Dodaj do ulubionych

Didim beach resort

18.04.12, 20:19
Moze ktos ma jakies nowe info o tym hotelu my lecimy tam w lipcu
Obserwuj wątek
    • aga-ks Re: Didim beach resort 06.06.12, 07:45
      moze ktos juz wrocil i podzieli sie wrazeniami
      • Gość: mariusz Re: Didim beach resort IP: *.play-internet.pl 06.06.12, 18:12
        Ja wrocilem pare dni temu... Niestety bardzo zaluje ze wybralem ten hotel poniewaz okazalo sie ze jego piec * to jakas farsa.. wszedzie brudno, wszystko jest stare, w koncu hotel przechodzil remont juz dobrych pare lat temu.. basen w ksztalcie delfina zielony na dnie i przy brzegu, a blaza zwirowai brudna, na dodatek trzeba bylo zejsc z hotelu taka dziwna skarpa. Miasto Didim to jedna wielka dziura w ktorej nic nie ma, natomiast transfer z lotniska w bodrum trwal dwie i pol godziny, po prostu tragedia. Jedzenie bylko smaczne aczkolwiek jesli nie przyszlo suie od razu na posilek to brakowalo tego jedzenia, poniewaz nie bylo dokladane.. niestety nie polecam tego hotelu, poza tym TUI tez dalo ciala.. rezydent ktorego prawie nie ma itd straconee pieniadze!
        • aga-ks Re: Didim beach resort 06.06.12, 20:45
          no coz az sie boje teraz co tam zastaniemy a jak wygladaja pokoje na ktorym pietrze najlepiej ,czy sa jakies animacje w hotelu dziekuje za odpowiedz
          • Gość: gosc Re: Didim beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 21:13
            Aga - nie wierz we wszytko co piszą ludzie w internecie - ja tez moglabym napisac taka receznej, bo wystarczy obejrzec oferte w TUI - wiem, że jest np w TUI bo sama sie zastanawialam, stad wiem, ze basen w ksztalcie delfina, ze sporo od lotniska itd itp
            wierzysz w to, zeby bylo WSZYSTKO zle w hotelu, ktory dostal 5 gwiazdek? rozumiem, ze te gwiazdki tureckie/egipskie itd itp o nie to co 5 gwiazdkowy hotel w np berlinie, no ale bez jaj... moze jeszcze szczury lataja? ;)
            • Gość: lili Re: Didim beach resort IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.06.12, 22:54
              siostra wrocila dzisiaj z tego hotelu.
              co do p.rezydent to prawda - nieobecna i niedostepna, gdzies ma fakultety i ich nie organizowala.
              hotel - za ciasny do liczby wypoczywajacych tam gosci. w tym baseniku to moznabylo sobie jedynie postac, bo poplywac nie bylo szans, tak tloczno. plaza porazka - waska a dojscie do niej to wspinaczka wysokogorska.
              reczniki plazowe za kaucja. jedyny plus to jedzenie. hotel nie zasluguje na 5 gwiazdek!!!!!!
        • Gość: oooo Re: Didim beach resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 18:56
          Nie zgodzą się zz twoją opinią,,Didim to bardzo ciekawa, interesująca miejscowosc.. nie ma dnia aby narzekac ;]
        • isabeau Re: Didim beach resort 25.11.12, 19:26
          Ja bardzo przepraszam, ale pisanie o Didim, że to ' jedna wielka dziura w ktorej nic nie ma' jest dla mnie bluźnierstwem! Pomijając oczywiście wszelkie restauracje, dyskoteki itp. miejsca rozrywki, to znajdują się tam rozległe i bardzo znane ruiny świątyni boga Apolla. Więcej o Didymie napisałam tu: turcjawsandalach.pl/content/didyma
    • Gość: antucha Re: Didim beach resort IP: *.197.88.97.edial.pl 12.07.12, 22:43
      wrocilismy z didim beach 28.06 po 2 tygodniach... to prawda, ze hotel wymaga remontu, ze najlepszy okres swietnosci ma juz za soba, zgadzam sie z tymm jak rowniez z tym ze nie zasluguje na 5*, ale ma swoj urok... jest okazaly i robi wrazenie, plaza jest waska, ale utrzymana w czystosci, zejscie strome ale schodami, jest pieknie ukwiecona... sam Didim to nie dziura tylko miasteczko tetnice zyciem, z przepiekna promenada, portem, kawiarniami, restauracjami, jest lunapark(bardzo blisko hotelu) i aquapark, mozna milo spedzic wieczor poza hotelem... wracajac do hotelu to niestety zdarzalo ze nie bylo cieplej wody:/, jedzenie smaczne ale powtarzajace sie i monotonne, za to personel przyjazny, mily, woda w basenie i nad morzem czysta, moglabym wymieniac plusy i minusy..ogolnie uwazam wakacje za bardzo udane:):) jesli jedzie sie z nastawieniem aby narzekac to zawsze mozna sie czegos czepiac;)
      grunt to dobra zabawa:):)
      • Gość: Michał Re: Didim beach resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 12:56
        Chcę tam lecieć ale raczej chyba muszę zrezygnować jak sądzicie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka