Gość: Grażka IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 17:45 Czy ktoś z was leciał liniami Travel Service z KTW do Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki946 Re: Travel Service opinie 18.06.12, 01:06 Co chcesz wiedziec? Sam co prawda nie lecialem TS do Turcji a na w. Kanaryjskie i nie z KTW a z WAW, ale jesli o opinie chodzi to cchyba nie ma znaczenia. Linia solidna, samoloty nowe, wszystkie 737-800 czyli NG. Lataja dla polskich BP juz conajmniej 3, lub 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastek Re: Travel Service opinie IP: *.pzu.pl 19.06.12, 09:40 liniami Travel Service leciałem z Warszawy do Palermo. Samolot Boeing 737-800, trochę ciasno, na miejscach przy wyjściu ewakuacyjnym trochę więcej luzu. Brak kateringu na pokładzie, jedynie 2-3 razy w ciągu lotu możliwość kupna kanapek, słodyczy, napojów u stewardessy, jednak cena poraża... snickers 7 zł, kanapka ponad 20zł. wylot z warszawy miał być o 22.50, opóźnił się prawie 3 godziny. Samolot miał problemy z wylotem z Czech z powodu mgły(taka przynajmniej jest wersja oficjalna ;) Z powrotem lepiej. Z Palermo punktualnie, w Warszawie chwilę przed czasem. Ogólnie sam lot bez zastrzeżeń. Na pokładzie monitory z obecną pozycją samolotu, prędkością, wysokością, temperaturą na zewnątrz. Nie wiem jak inni piloci, ale "ten zestaw" z którym ja leciałem - bardzo profesjonalnie lądowali, szczególnie w Warszawie - miękko, wygodnie, a nie jak to się często zdarza - lądowanie jak z workami ziemniaków. Polecam tę linię lotniczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Travel Service opinie IP: 178.73.49.* 19.06.12, 17:28 bez bajek z tymi cenami... Snickers 4 zł, kanapka 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastek Re: Travel Service opinie IP: *.pzu.pl 20.06.12, 07:45 taki "podniebny bar" prowadzony przez stewardów jest z zyskiem dla nich. Jeżeli w zakupie snickers kosztuje 2 zł, linia lotnicza ustala jego cenę na 4zł, a za ile go sprzedają na pokładzie samolotu to już inna historia. Wszędzie chcą zarobić... lepiej zaopatrzyć się w takie produkty w strefie bezcłowiej. Będzie drożej niż w normalnym sklepie, ale na pewno taniej niż w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Travel Service opinie IP: 178.73.49.* 21.06.12, 18:41 czasem warto też zweryfikować ceny w strefie bezcłowej... Sam się kiedyś naciąłem na opinię o drogim jedzeniu na pokładzie, i kupiłem sobie kanapkę za 18 zł na Lotnisku Chopina w W-wie. A okazało się że ta drożyzna na pokładzie to było 14 zł, a w zestawie z kawą 20... więc lepiej uważać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Linie Travel Service Tagedia ! IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 00:50 Lot z Wawy do Lanzarote z biurem Itaka. Awantura na pokładzie z stewardem który chyba psychotestów dawno nie miał. Przed startem pasażer otworzył sobie whisky a Pan staward rzucił się ( dosłownie rzucił się) na niego przy okazji oblewając kogoś obok. Do tego jeszcze ten jego czeskie wrzaski ( jakby miał damski głos) o agresji na pokładzie. Zabawy było co nie miara, ale raczej nie tak powinna wyglądać obsługa samolotu. Co zabawne za 5 minut komunikat, że każdy może kupić sobie alkohol. Jakby ktoś kiedyś leciał łysawy facet, w okularach o urodzie poniżej średniej europejskiej to radzę niech uważa bo ma coś nie tak z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrywka od słoika Re: Linie Travel Service Tagedia ! IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.03.13, 16:59 Przed startem załoga sprzedaje alkohol? coś chyba tu nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Linie Travel Service Tagedia ! IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.07.13, 12:43 Bo alkocholik powinien zostac w domu a nie latac z normalnymi ludzmi....zaloga informuje o zakazie spozywania wniesionych trunkow wiec skoro pan byl idiota i tak prostych zasad nie potrafi przestrzegac to powinni go wurzucic z samolotu...nie kazdy ma chec latac z pijakami Odpowiedz Link Zgłoś
jolanda164 Re: Linie Travel Service Tagedia ! 20.07.13, 23:26 Bardzo dobry przewoznik na pokład można zabierac zwierzęta wiele polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: Linie Travel Service Tagedia ! limit bagażowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.13, 22:46 ktos leciał ostatnio z tą linią? czytałam sprzeczne informacje dotyczące limitu wagi bagażu-czy to jest 20 kg czy 15kg. biuro podaje inne a przepisy inne z jakimis wyjatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Linie Travel Service Tagedia ! limit bagażow IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.13, 08:24 Leciałam kilka dni temu. 20 kg, podreczny(nikt nie waży) 5 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Linie Travel Service Tagedia ! limit bagażow 14.10.13, 09:18 leciałam z Turcji do W-wy...wszystko w porządku, zadnych opóźnien, samolot jak samolo, obsluga OK, brak cateringu-wiamo standard, lot trwał 2 h 20 min. Wszystko OK3 Odpowiedz Link Zgłoś