Gość: Robert IP: *.mielec.mm.pl 18.06.12, 21:32 Czy ktoś może był? Jakieś wskazówki, cenne rady? Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzialena2 Re: Eftalia Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.12, 12:03 Lece do tego hotelu z rodzinka 25/07 z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Polak Re: Eftalia Resort IP: 91.216.239.* 20.06.12, 12:53 Informacja że tam lecisz to wskazówka, czy cenna rada? A co do meritum - całkiem przyjemny hotel. Jedzenia dużo i smaczne. Obsługa poprawna. Minusem nieprzyjemna plaża, jak wszędzie w Konakli. Mało Polaków - to już samemu trzeba ocenić, czy to zaleta, czy wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montezuma Re: Eftalia Resort IP: 89.25.246.* 20.06.12, 15:55 Mało Polaków?Niedawno wróciłem ,wg rezydentki w tym czasie 40 % miejsc w hotelu zajmowali Polacy.Gdzie się nie ruszyć -język polski,wrzeszczące i biegające dzieci.Hotel średni,nie fatalny,ale bez rewelacji.Ściany zdecydowanie za cienkie w pokojach,jedzenie wg mnie na poziomie 3*,prawie w ogóle nie ma mięsa.Nie włączano klimatyzacji w głównej restauracji i temperatura tam w czasie posiłków wynosiła chwilami chyba 50 stopni.Kelnerzy (na oko szesnastoletni) biegają jak szaleni,trzeba uważać żeby nie być potrąconym np. przez wózek z talerzami.Plaża rzeczywiście średnia,ale nie jest najgorzej,można sobie poradzić.Woda długo od brzegu jest dosyć płytka,tak więc można sobie w niej dłużej poprzebywać z dala od tłumu na brzegu.Aha-koniecznie powinno się wziąć buty do pływania-gdyż wejście do wody jest po dużej ilości kamieni. Ogólnie nie rozumiem do końca zachwytów nad tym hotelem,wg mnie są to najwyżej 4*.Myślę,że jest to hotel głównie dla rodzin z małymi dziećmi,jak ktoś szuka spokoju to niech lepiej poszuka czegoś innego.Chociaż,podkreślam,jak ktoś chce to w nim też może sppędzić niezłe wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montezuma Re: Eftalia Resort IP: 89.25.246.* 20.06.12, 16:13 Jak kogoś interesuje to np. w Wezyrze są stamtąd organizowane wycieczki np. jednodniowa samolotem do Izraela,jakoś ponad 200 EUR od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Polak Re: Eftalia Resort IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 21:16 Chyba piszemy o różnych państwach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Eftalia Resort IP: *.mielec.mm.pl 20.06.12, 22:20 Faktycznie opinie zróżnicowane :-), będę po 12 lipca więc mam nadzieję, że klimatyzacja będzie działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montezuma Re: Eftalia Resort IP: 89.25.246.* 21.06.12, 00:52 Nie o różnych.Po prostu chodzi mi o to,że jeśli ktoś chce poświęcić jeden dzień ze swojego pobytu to może wybrać się stamtąd na jednodniową wycieczkę samolotem do Izraela (za dodatkowe ponad 200 EUR). Wyjazd rano z hotelu,samolot do Izraela,zwiedzanie,samolot z powrotem do Turcji,przyjazd do hotelu. Oczywiście są też inne wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: team Re: Eftalia Resort IP: *.109.120.124.dynamic.ttnet.com.tr 02.07.12, 12:15 jestem właśnie w tym hotelu. Wybralismy go głównie na podstawie świetnych opinii w necie. których szczerze nie rozumiem. Owszem hotel przyzwoity, ale bez zachwytów. Być może to opinie osób które bez urazy - nie mają porównania do innych hoteli 4 gwiazdkowych. Na pewno nie jest to hotel rodzinny, nie polecam rodzinom z dziećmi - brak ogrodu, ścisk, tłok, bardzo śliskie płytki wokół basenu, co chwilę upadki dzieci, czasem b. groźne. Bardzo dużo gości z Rosji, Polacy, trochę Turków. Kolorowe nacje obsługiwane w pierwszej kolejności przez kelnerów. Nie wybralibyśmy tego hotelu kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Polak Re: Eftalia Resort IP: 91.216.239.* 02.07.12, 12:32 No to możecie sobie teraz ponarzekać na urlopie. WIelu to uwielbia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: team Re: Eftalia Resort IP: *.109.120.124.dynamic.ttnet.com.tr 02.07.12, 18:08 takie nic nie wnoszące wpisy tylko zaśmiecają to forum. Wakacje umiemy spędzić ciekawie nawet pomimo zdarzeń, które się nam nie podobają, ale jeśli chodzi o sam wybór hotelu, to właśnie w tym celu piszemy i po to między innymi jest to forum. Nie podoba się - nie czytaj, a komu innemu może się coś rozjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: Eftalia Resort IP: *.home.aster.pl 07.07.12, 21:25 Dokładnie tak samo rozumiem sens tego forum.Nigdy nie poleciłabym tego hotelu-nie było tragicznie ale na pewno bez rewelacji.Za wakacje first minute płatne 12 tyś(2+2)za dwa tygodnie to na pewno bez wow. Odpowiedz Link Zgłoś