borawich 20.08.12, 20:19 www.polskaturka.com/2012/05/istambu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matol Re: Stambuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 20:28 Matolek jestes. Nie potrafisz wklejac poprawnie linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Stambuł 22.08.12, 14:55 Wszystko fajnie, tylko czemu pod nagłówkiem 'Hagia Sofia' jest zdjęcie Błękitnego Meczetu? Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Stambuł 22.08.12, 15:11 Pavvka, na FB to bym 'Like' kliknęła - za spostrzegawczość i za wytrwałość - doczytałeś aż do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Korzystając z okazji... 22.08.12, 15:20 ...uprzejmie proszę autorów bloga o skasowanie kradzionego z mojego portalu zdjęcia lahmacunu, przypominam, że takie treści chroni prawo autorskie, a jego nieprzestrzeganie jest nie tylko niezgodne z prawem, ale i nieetyczne! Dla porównania: 1. Mój oryginalny tekst ze zdjęciem lahmacunu: turcjawsandalach.pl/content/lahmacun 2. Tekst ze zdjęciem ukradzionym (proszę zwrócić uwagę na charakterystyczne nadgryzienie placka): www.polskaturka.com/2012/05/am-am-czyli-tureckie-niebo-w-gebie.html# Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Korzystając z okazji... 22.08.12, 19:16 isabeau napisała: > ...uprzejmie proszę autorów bloga o skasowanie kradzionego z mojego portalu zdj > ęcia lahmacunu, przypominam, że takie treści chroni prawo autorskie, a jego nie > przestrzeganie jest nie tylko niezgodne z prawem, ale i nieetyczne! > Dla porównania: > 1. Mój oryginalny tekst ze zdjęciem lahmacunu: > turcjawsandalach.pl/content/lahmacun > 2. Tekst ze zdjęciem ukradzionym (proszę zwrócić uwagę na charakterystyczne nad > gryzienie placka): > www.polskaturka.com/2012/05/am-am-czyli-tureckie-niebo-w-gebie.html# jak na razie się nie przejęli Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Korzystając z okazji... 22.08.12, 19:34 Spokojnie, jak nie oni, to Google, do których należy Blogger :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Korzystając z okazji... 22.08.12, 20:37 No i proszę - podziałało odwołanie do wyższej instancji :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Korzystając z okazji... 23.08.12, 20:22 i bardzo dobrze, wkurza mnie taka ignorancja Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Stambuł 22.08.12, 15:53 isabeau napisała: > doczytałeś aż do końca? Nie, tylko obrazki oglądałem :) A to akurat było tak rażące, że zakłuło w oczy nawet przy mało uważnym oglądaniu. Odpowiedz Link Zgłoś