Dodaj do ulubionych

Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami

IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.12.12, 20:56
Szukam hotelu w rejonach Side ze zjeźdżalniami ale dla 5 latka czyli nie tych wielkich spiral.
Nigdzie na zdjęciach w katalogach nie widać tego typu, najlepiej aby było kilka ze cztery różne, a nie tylko jedna a rezta wielkie co dziecko tylko poogląda.
Może znacie taki w miarę nie za drogi, aby za naszą trójkę wyszło cos około 10.000 ? koniec czerwca.
Zjeżdżalnie są najwaźniejsze, ale tez przydałaby się ładna plaża i jedzenie dobre.
Mini cluby nie intereują mojego dzieciaka, tylko woda i jeszcze raz woda.
Myślałam o:
Royal wings, ale tu cena jest za duża
Kamelia, tu też drogo
Turan prince world
Sea world
Silence beach resort
Obserwuj wątek
    • grekan Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 27.12.12, 01:22
      Moze hotel Linda 4*/Side/,2 zjezdzalnie dla dzieci, 2 tyg, z All dla 2+1 z wylotem 26 czerwca to koszt 7362 zl. GTI
      • Gość: mama Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.12.12, 22:33
        Dzięki serdeczne, tylko po tym co mój dzieciak widział w Egiptowie to dla niego to buda, chodzi o zjeżdżalnie, chociaż budynek też.
    • Gość: iza Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.ip.netia.com.pl 28.12.12, 11:50
      jest całe mnóstwo różnych hoteli, zobacz sobie hotel Kahya Resort, Eftalia Aqua, Daima Resort, Amelia Beach, Golden Beach, Delfin Botanik czy Aqua Fantasy czy Simena Sun Club
      • Gość: kiri pine bay IP: *.tvk.torun.pl 28.12.12, 16:35
        hotel REWELACJA pod każdym względem
        • des4 Re: pine bay 08.01.13, 08:31
          w sezonie rewalacją na pewno nie jest niesamowity tłum na posiłkach i przy basenach

o ile hotel fajny, w dobrym standardzie, czysty, super położony, to w lipcu i sierpniu zamienia się w kombinat
      • Gość: Mama Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.lte.plus.pl 30.12.12, 19:16
        Tak jest całe mnóstwo ale nieodpowiednie dla jego wieku. Co mi po zjeżdżalniach na które wpuszczają od 10 roku życia? Podane hotele nic nie mają dla maluchów, no może jeden z jedną ośmiornicą w brodziku.
        Aqua Fantasy jest super, ale all inclusive nie obowiązuje w Aqua parku - chore.
        Poza tym chciałam w Side lub okolicach.
        Byliśmy w zeszłym roku w Egipcie i w basenie dla maluchów, były 3 zjeżdżalnie mniejsze, ośmirnica, słoń, wąż i 2 proste, grzyb. A w drugim był cały plac zabaw z wiadrem i rurami. Wiem że to nie realne w Turcji, ale chciałam chociaż żeby miał co wybrać, ze cztery, i poszalał, a nie siedział 2 tygodnie przy jednej zatęchłej ośmiornicy.
        • Gość: kiri Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.tvk.torun.pl 30.12.12, 19:43
          w pine jest dużo zjeżdżalni dla dzieci, proponuję przejżec stronę hotelu lub w katalogu
        • twojaplaneta Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 11.01.13, 11:23
          Polecam ten:
          tinyurl.com/bbt7z6y
          Sprawdzony i bardzo dobry obiekt - dla rodzin z dziećmi.
          Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 20:26
      Zjeżdżalnie dla małych dzieci są w hotelu Sueno Beach w Side (oprócz dużego kompleksu zjeżdżalni dla starszych dzieci i dorosłych), hotel jest przy plaży, ale raczej nie jest zbyt tani.
      • sandra00 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 08.01.13, 07:21
        To zmień rejon na Alanya w hotelu Utopia World 5 latka wpuszczą na wszystkie zjeżdżalnie , są i typowe dla takich dzieci jak i większe z których też pozjeżdża ( wiem coś o tym bo moje dziecko też " potrzebuje " zjeżdżalni. Teraz też trudno nam wybrać potym jak byliśmy w Egipcie !!! Co do hotelu Linda byłam kiedyś w tym rejonie w Side w innym hotelu i z tego co pamiętam ten hotel miał super opinie , wiem że wygląda nieciekawie . W Side w dzielnicy Titeryengol jest jeszcze napewno Otium Ecco ze zjeżdżalniami i chyba Arinna .
        • Gość: Ryszard Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 23:40
          Royal Dragon w Side - Aqua Park + wesołe miasteczko + najlepsze jedzenie w Turcji (to ważne przy dziecku). Dostał nagrody Holidaycheck oraz Tripadvisor w 2008,2010 i 2012 roku. Hotel nowy. - otwarty w 2008 roku. Pewniak!
    • Gość: iza Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.13, 09:12
      Limak Lara de Lux, będziecie zadowoleni, dziecko również :-)
      • Gość: Mama Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.01.13, 19:44
        Dzięki za pomoc.
        Chyba jednak zdecyduję się na Turan Prince World. Ma wszystko w miarę co nam potrzeba i nie jest extremalnie drogi. No chyba, że Royal wings stanieje w co wątpie.
        Pozdrawiam
        • offal Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 28.01.13, 11:01
          Mam podobne wymagania do co hotelu: ma być blisko plaży (spacer), ma mieć przynajmniej jedną sporą zjeżdżalnię, nie musi być w centrum czegokolwiek ale może 5-7km poza miastem (dolomusz), jedzonko musi być na przyzwoitym poziomie. Stan i rozmiar pokoi, ilość kanałów w TV ma dużo niższy piorytet, ale w łazience czysto być musi. Region musi oferować możliwości zwiedzania (dla dorosłego). W zeszłym roku byłem w Bodrum-Gumbet i sobie chwalę, w tym roku wylosowałem region Kusadasi lub Didim z uwagi na coś do zwiedzenia. Obecnie moje typu to:

- Club Kustur Holiday Village
          - Hotel Ephesus Princess
          - Palm Wings Beach Resort (Didim)

Może ktoś coś podpowie innego, nie koniecznie w tym regionie ale też nie na półwyspie Bodrum bo tam już byłem. Zbieram informacje o powyższych 3 typach i wyglądają OK. Biorę po uwagę też wyjazd na Greckie wyspy zamiast Turcji ale tam tez nic fajnego puki co nie znalazłem.
          • Gość: GTI Travel Poland Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 20:54
            Witam,

odniosę się po kolei do wymienionych hoteli

Club Kustur Holiday Village - to jest rodzinny hotel, duży ogród, sporo zieleni, zjeżdżalnie też są. Klienci chwalą jedzenie. Kawałek jest do Kusadasi ale Dolmusem można spokojnie dojechać. Jeśli chodzi o pokoje to polecam pokoje SUPERIOR - są niewiele droższe a ich standard jest jednak lepszy, są większe i znajdują się w nowszych budynkach. Niestety nie wiem jakie programy TV są w tym hotelu, w większości hoteli odbierana jest VIVA Polska i Polonia.

Ephesus Princess - starszy hotel, część pokoi wyremontowana, część pokoi na poddaszu. Komfort moim zdaniem trochę słabszy niż w przypadku Kustura. Hotel położony jest na bardzo dużym zboczu, pełno schodów, zejście i powrót z plaży męczący, jest do dyspozycji "traktorek" który co jakiś czas jeździ na trasie recepcja - plaża. Plaża to właściwie jest taka platforma, na której jest wysypany piasek. O kuchni niestety nie umiem się wypowiedzieć

Palm Wings w Didim - w okolicy raczej niewiele się dzieje, trzeba podjechać do Altinkum, niedużej miejscowości ale z knajpkami i restauracyjkami. Cały kompleks jest nowy, większość to niska zabudowa, bunaglowy (większość takich bungalowów posiada dwa oddzielne pokoje), wszystkie z tarasami. Bardzo fajny obiek, smaczne jedzenie, kilka restuaracji a'la carte. Duży basen ze zjeżdżalniami. Plaża nie jest zbyt duża ale wystarczająca do tego są dwa pomosty.

Mam nadzieję, że udało mi się pomóc

GTI TRAVEL POLAND - rezerwacje on-line bezpośrednio u organizatora na www.gtitravel.pl
            • offal Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 29.01.13, 07:05

Dziekuje za informację.
            • Gość: offal Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 07:57

Wybrałem Kustur-a i mam nadzieje że będę zadowolony. Cena podobno first minute zobaczymy jak się zmieni za kilka tygodni.
            • kruella9 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 13.02.13, 16:08
              czemu nie latacie tam w czerwcu?
          • kasia_p45 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 03.02.13, 13:03
            www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Club+Asteria+Belek-hid_30738.html
            Tu jest tez cudnie aczkolwiek dość drogo..
        • Gość: kaczor Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 28.01.13, 21:12
          Jesli zdecydujecie sie na Turan Prince World to my jedziemy tam od 09.06.2013 :-)
          • Gość: mama Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.lte.plus.pl 28.01.13, 21:33
            My od 30.06, tylko mam wahnięcia odnośnie plaży.
            • Gość: kajka42 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.116.c92.petrotel.pl 29.01.13, 12:31
              Polecam Turan Prince World. Bylismy tam 2 lata temu.Super baseny,zjeżdżalnie dla małych i dużych.Rewelacyjne jedzenie.Nie jest to najnowszy hotel ale zadbany.Polecam pokoje standardowe, nie clubowe.
              • Gość: Kaczor Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 19:16
                A czy jest duza roznica miedzy pokojami w czesci glownej a tymi club standard? Bo zarezerwowalem te drugie. W sumie w pokoju sie praktycznie tylko spi...
                • Gość: kajka42 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 21:18
                  Pokoje clubowe mają po prostu starsze wyposażenie np.meble.Ale jeżeli nie ma to dla Ciebie znaczenia to może być.
              • Gość: as Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.via.zamek.net.pl 03.02.13, 12:13
                Witam, tez planujemy wyjazd do tego hotelu pod koniec czerwca. A czy w mini klubie można zostawić dziecko? Na zdjęciach widze taki niski płotek przez który można bez problemu przejść. Czy zostawienie tam dziecka jest bezpieczne?
                • Gość: GTI Travel Poland Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 22:55
                  Witam,

Proszę pamiętać, że mini club nie jest tym samym co przedszkole czy żłobek. Animatorzy jednak dbają o to, żeby dziecko było bezpieczne i na pewno może uczestniczyć w wielu zajęciach wspólnie z rówieśnikami. Cały teren jest ogrodzony i ma stróżówkę przy wjeździe.

rezerwacje on-line bezpośrednio u organizatora na www.gtitravel.pl
            • Gość: KASIA Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 12:05
              hotel super, jedzenie wyśmienite, bardzo duży, plaża rzeczywiście nie jest piaszczysta, bez butów nie ma co wchodzić do wody, dużo kamieni na wejściu i morze brudne, ale rekompensuje to super aquapark z którego dziecko nie chciało wyjść. minus tego hotelu to faworyzacja rozwydrzonych Rosjan i ich dzieci.Rosyjski jest tam językiem urzędowym:)Polaków prawie wcale.
    • kruella9 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 13.02.13, 14:31
      Mam podobne wymagania:)) Tylko region mi raczej obojeny, oprocz Alanyi (za daleko z lotniska)
      mysle o tym hotelu Majesty Club Tarhan Beach , TUI. Didim.
      Ma chyba 2 zjezdzalnie,ale wydaje mi sie ,ze dosc duze baseny, plaze i animacje po angielsku (nie po niemiecku,czy rosyjsku)- to dla mnie tez bylo bardzo wazne.
    • kruella9 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 13.02.13, 16:13
      Gural Premier Belek ma brodzik z atrakcjami dla malych dzieci,ale jest dosc drogi
    • Gość: Mama 4(2,7,9,11) Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.tel.tkb.net.pl 31.10.13, 20:10

Najlepszy jest Aqua Fantasy w Kusadasi. Moc atrakcji... Moja czwórka dzieci bawiła się rewelacyjnie. Nie ma znaczenia, że w Aquaparku nie ma all inclusiv bo tuż obok jest bar hotelowy, kilka kroków.. Natomiast zjeżdżalnie i dla małych i dla dużych... Rewelacyjny Crocos Club i mini discos wieczorem. W tym roku chcę jechać w nowe miejsce, ale mam małą siłę przebicia wśród dzieci, które chcą tylko tam....
    • Gość: Też mama Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: 195.20.110.* 14.11.13, 19:35
      Tak mi się skojarzyło.... Mój znajony, ojciec 6-latka, zapytany ostatniego lata: jak wakacje, co ciekawego widzieliście w Turcji? Odpowiedział coś w ten deseń: "...a nie wychodziliśmy raczej z hotelu, bo młody chciał się bawić tylko w basenie, zjeżdżalnie były, a na plaży nie bardzo...". Tak muszą wyglądać okropne wakcje rodziców, których dziecko jedzie na wakacje, a oni podporządkowują się wyłącznie przyjemnościom tego dziecka. Sami wracają do pracy raczej mało wypoczęci. A może Oludeniz? Tamtejsza laguna zadowoli każdego konesera wody i kapieli. Życzę trafnego wyboru i udanych wakacji dla wszystkich!
      • Gość: setim Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 21:02
        A Mukaras Spa Resort lub Simena Sun Club...
        • zmarekz2 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 15.11.13, 11:54
          A ten hotel Mukaras Spa Resort to z jakim biurem bo nie widzę go w żadnej ofercie ?
          Simena Sun Club ma mało zjeżdżalni i mój prawie 6 latek po kilku godzinach powie nuda.
          • Gość: setim Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 18:22
            No my zdecydowalismy sie na Mukarnas Spa Resort - wczesniej popełniłam bład w pisowni. Ma go Itaka oraz Wezyr.
            • zmarekz2 Re: Hotel dla 5 latka ze zjeżdżalniami 16.11.13, 18:26
              Fajny ten Mukarnas Spa Resort ale cena wychodzi w czerwcu 2014 prawie 6000 za osobę.
              Przy 4 osobach (2+2) to ponad moje siły. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka