Dodaj do ulubionych

Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum

IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 12:00
Czy ktoś był w tym hotelu i może coś opowiedzieć o warunkach (zwłaszcza łazienki) i plaży?
W internecie praktycznie nie ma żadnych opinii :(
Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: odeon Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.13, 15:25
      dołączam sie do prośby. zdjęcia są tylko na stronach biur np ITAKA i tam oczywiście zawsze wszystko jest pieknie:) Hotel podobno odnowiony w 2012..jeśli ktoś był w tym lub ubiegłym roku prosimy o relację. z góry dzięki
      pozdrawiam
      odeon
    • Gość: odeon Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.piekary.net 06.05.13, 13:35
      odeonwybieramy się do tego hotelu ale tak jak piszesz nie ma opini i mamy problem czy wybrać ten hotel my lecimy dopiero we wrześniu ale rezerwację musimy zrobić teraz i nadal nie wiem co zrobić. Jesli już był ktoś w tym hotelu to prosze o odpowiedz jak tam jest i czy warto. Lecimy z Itaki
      • metintour Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum 27.05.13, 16:52
        witam

Będziemy mieć gości z tego hotelu na wycieczki fakultatywne na ten weekend Bożego Ciała więc podpytamy się i odpisze na forum

www.metintour.pl
        • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 23:02
          I jakie opinie?
          • metintour Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum 04.06.13, 19:00
            Uwaga - to jest opinia naszych gości z hotelu Simin, którzy korzystali z naszych wycieczek fakultatywnych:

Hotel niewielki, z małym basenem, ale przytulny, rodzinny. Jedzenie i pokoje są ok, bez specjalnych rewelacji. Dla osób które chcą spokojnie odpocząć zdala od zgiełku, nie ma bowiem głośnych animacji. Raczej dla tych którzy traktują hotel jako sypialnię a nie jak hotel resortowy. raczej wśród gości przeważają starsze osoby.

www.metintour.pl
            • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 16:19
              dziękuję :)
            • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 09:57
              mam jeszcze pytanie- czy w hotelu w pokojach jest sejf?
              • metintour Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum 08.06.13, 10:05
                naszych gości nie pytałam o sejf, ale mogę zadzownić do hotelu i się dowiem

www.metintour.pl
                • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 18:20
                  Byłoby super, dziękuję!
                  • metintour Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum 08.06.13, 18:26
                    dzwoniłam, recepcjonista poinformował mnie ze sejfy są w pokojach, są bezpłatne

pozdrawiam
                    Dorota

www.metintour.pl
                    • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 19:49
                      bardzo dziękuję :) pytam dlatego, że na stronie Itaki jest napisane, że sejf w recepcji, a to by było trochę uciążliwe.
                      Czy na łazienkę nikt z klientów nie narzekał? Głównie mam na myśli grzyb ;)
                      • metintour Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum 09.06.13, 14:32
                        Nie dostałam takich sygnałów
                      • Gość: Nikita Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 18:37
                        Grzybu w łazienkach nie ma ale codziennie w całym hotelu masa pyłu z ulicy która przebiega tusz pod oknami hotelu. Sejf jak jest to na 100% w recepcji. Jeżeli możecie zrezygnować z hotelu to naprawdę zróbcie to bo inaczej będziecie niezadowoleni. Pozdrawiam!
                        • Gość: Mamuśka Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.13, 11:27
                          Szczerze powiem, że nie zauważyłam tego pyłu.
                    • Gość: jg Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.13, 15:36
                      co tu mowic o sejfach w pokojach ktorych oczywiicie brak nie ma telewizji satelitarnej nje ma telefonu w pokoju to raczej pensjonat nie hotel
              • Gość: Nikita Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 18:32
                Tam w całym hotelu chyba nie ma sejfu, to raczej pensjonat a nie hotel.
      • Gość: Nikita Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.13, 18:30
        Właśnie z niego wróciliśmy odradzamy w 100%.
        • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.13, 20:47
          dlaczego odradzacie?
      • Gość: robert Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.13, 18:04
        hotel ma najwyżej 2,5 *. Nie polecam
    • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 20:51
      Podbijam temat, jeśli ktoś wrócił z tego hotelu bardzo proszę o opinie :)
    • Gość: Mamuśka Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.13, 12:38
      My wróciliśmy z tego hotelu w niedzielę. Mimo pierwszego średniego wrażenia, spędziliśmy urocze dwa tygodnie na naszych pierwszych wakacjach z Maluchem (z tym, że my nie z tych, co siedzą tylko w hotelu:)
      • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 20:36
        Opiszcie proszę coś więcej :)
        Jak warunki, zwłaszcza łazienka? Czy sejf jest rzeczywiście w pokoju? czy trudno o leżak na plaży?
        Jak oceniacie jedzenie? Obsługa miła?
        Czy jeśli przyjedzie się nad ranem, to można korzystać z all inclusive?
        BAAARDZO proszę o opinię :)
        • Gość: Mamuśka Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.13, 14:15
          Hm... Warunki na pewno nie na miarę czterogwiazdkowego hotelu (zdaje się, że standard został przyznany przez Itakę awansem), ale znośne. Łazienka niewielka, woda leci prosto na podłogę, trzeba nastawić odpowiednio strumień wody, żeby jej nie zalać. Pokoje sprzątane są na życzenie (trzeba wywiesić zawieszkę na drzwiach), żeby zmieniono ręczniki muszą one leżeć na podłodze. Wyprowadzę z błędu - sejfów w pokojach nie ma (pewnie pani z biura podróży nie dogadała się z młodym menedżerem, który jako jedyny mówi po angielsku). Z obsługą trudno porozumieć się w języku innym niż turecki (jest jeszcze recepcjonista mówiący po niemiecku, który przychodzi na noce), ale są bardzo sympatyczni i starają się jak mogą. Wszyscy ze szczególną sympatią traktowali naszą roczną córeczkę (tak jak Turcy w ogóle), co było bardzo miłe. Z leżakami problemów nie było.
          Kiepsko bylo z zapowiadaną ofertą allincl., bo bar z przekąskami na plaży jest uruchamiany jedynie w sezonie (co nasz summa summarum jednak cieszyło, w końcu duch ochoczy, ale ciało slabe, można bylo więcej przytyć). Jedzenie może nie jakoś szczegolnie urozmaicone, ale bardzo dobre, nawet mój mięsożerny zazwyczaj mąż, żywił się głównie warzywami. Jeżeli ktokolwiek do kogokolwiek miał pretensje, to raczej do Itaki niż do obsługi hotelu. Mieliśmy to, co dla nas liczylo się najbardziej, kameralny hotel, spokój i piękne widoki.
          Powtórzę - my jesteśmy zadowoleni, ale cały czas w hotelu nie siedzieliśmy.
          • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.su.krakow.pl 14.06.13, 15:31
            A czy w recepcji był sejf, z którego można bezpiecznie korzystać?
            • Gość: Mamuśka Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.13, 11:23
              Był, korzystaliśmy.
              • Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.su.krakow.pl 18.06.13, 17:04
                Bardzo dziękuję :) :) :)
                Opiszę po powrocie swoje wrażenia :)
        • Gość: Ela Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.13, 08:55
          Byłam 12 dni z biura ITAKA
          Nie polecam hotelu, brak klimatyzacji w pokoju mimo, że za to zapłaciłam, tak samo jak papieru toaletowego!!, sejfu w pokojach nie było,
          Snack bar czynny dopiero od lipca ( w ofercie był), brak baru ala carte, cztery alkohole, dwie smakowe wódki i dwa JABOLE, obsługa miła z wyjątkiem recepocjonisty, który nauczył się paru słów po angielsku, dodam jeszcze, że pokoje nie sprzatane codziennie, basen na zewnatrz brud brud brud
          Rezydectka nie kompetentna, nic nie robiła w kierunku poprawy pobytu, miała to gdzieś niestety.
          Cała grupa zglosza do sądu pozew grupowy, dotyczący nie spełnienia warunków umowy.
          Mam nadzieję, że Itaka zwróci chociaż część kosztów!!

• Gość: ben Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.244.87.235.dynamic.ttnet.com.tr 23.06.13, 15:41
            Jestem w hotelu i nikomu nie polecam! Przede wszystkim brud, marne all incl. Nieurozmaicone jedzenie i dwa alkohole na krzyz, ktore ciagle sie koncza. Ciagle czegos brakuje (recznikow, papieru toaletowego, coca coli), posilki zimne, pieczywo czerstwe.
            Szczegolowy opis po powrocie, ale ODRADZAM!!!
            Zwrocimy sie z reklamacja do Itaki o rekompensate za niespelnienie warunkow umowy-HOTEL NIE JEST 4*!!! a mamy porownanie bo jest to nasz 5 hotel w Turcji...
            • Gość: aga Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.tauron-dystrybucja.pl 25.06.13, 08:18
              proszę o informację na temat plaży- czy piaszczysta, szeroka? wąska? jak warunki dla rodzin z dziećmi?
              • Gość: Mamuśka Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.13, 14:40
                Plaża raczej wąska niż szeroka i raczej żwirowa niż piaszczysta:) O co dokladnie chodzi z "warunkami dla rodzin z dziećmi" (byliśmy z rocznym dzieckiem)?
    • Gość: marzena Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: 193.111.166.* 26.06.13, 14:40
      najgorszy hotel w jakim zdarzyło mi się gościć, brudno i oszukują na każdym kroku
    • Gość: HW Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.13, 12:18
      Byłem w tym hotelu od 30.05 - 13.06. Hotel ładnie położony, miła obsługa. Co do reszty to szkoda mówić. Gwiazdki chyba z nieba wzięte.
    • Gość: kwazimodo Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.13, 14:21
      nie polecam,dzięki biuru podróży itaka wyleczyłem się z turcji cztery gwiazdki jak przywiozę z domu,wszędobylski pył,woda w lipcu jak w bałtyku około 20 stopni celsjusza,o wymianę ręczników trzeba się prosić,3/4 gości to rodziny turków z dziećmi i w tym momencie kończy się kameralność obiektu,zresztą dla zagraniczniaków pokoje od ruchliwej drogi nie od morza,brak animacji,brak lodów dla dzieci,w okolicy brak sklepów kantora nawet deptaka ,spacer po ruchliwej ulicy
    • Gość: dedikodu Re: Hotel SIMIN Akyarlar/Bodrum IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.13, 18:08
      Tu moja opinia po powrocie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,146416445,146416445,SIMIN_Akyarlar_Bodrum_opinia_po_powrocie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka