qwertypl8 24.01.13, 19:44 Witam! Czy ktoś tam był? Jakie macie spostrzeżenia? A może ktoś leci w lipcu 2013? My planujemy wylot z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GTI Travel Poland Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 20:54 Witam, Bardzo fajny, rodzinny hotel! Duży zielony teren, zadbany ogród a do tego położenie przy samej plaży. Hotel przede wszystkim dla rodzin z dziećmi ale i pary nie będą się w nim nudzić. Pokoje bardzo przyjemne a jedzenie smaczne :-) na pewno polecamy! rezerwacje on-line bezpośrednio u organizatora www.gtitravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.leon.com.pl 24.02.13, 18:40 Hej my tez lecimy w lipcu ale z katowic moze sie spotkamy kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwertypl8 Re: Turtas Club Turcja Alanya 26.02.13, 16:22 Ciekawe dlaczego nie ma już ofert do tego hotelu? Jeszcze kilka dni temu były ale z wyłączeniem okresu wakacyjnego a teraz nic. Zostały jeszcze w Grcos począwszy od 10.07 ale z wyższą ceną. Wiemy już o locie z Łodzi, podobno dopiero 21.55, czyli jeden dzien do tyłu. Najprawdopodobniej samolotem lini Pegasus wraz z wczasowiczami z innych biur (m.in Itaka, Neckermann) zapewne dla zapełnienia samolotu. Mamy nadzieję, że wszystko będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTI Travel Poland Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 26.02.13, 17:23 Turtas się wyprzedaje bardzo szybko... :( od 3.06 do 3.09 nie ma już miejsc, potem znowu we wrześniu i w październiku jest kilka terminów, gdzie brak już pokoi. rezerwacje on-line bezpośrednio u organizatora na www.gtitravel.pl lub 801-484-444 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 21:27 Witam, własnie planuje,my wyjazd 24.07.13r. na 2 tyg. z Poznania ale rzeczywiście tylko pozostał Grecos. Do zobaczenai na miejscu. Jeśłi by komus sie udało uzyskać jakies informacje to prosze o wpis. Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.leon.com.pl 18.04.13, 16:54 Hej my też lecimy w tym samym czasie ;) Nie wiem czy widziałeś odnowione pokoje w hotelu ? www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Club+Hotel+Turtas-ch_ub-hid_34466.html Mam nadzieje że będą udane wakacje ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertypl8 Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.13, 19:50 Pokoje fajne. My lecimy 03.07 z Łodzi. Niestety zgodnie z opiniami na pokoje w budynku głównym cięzko liczyć, raczej dla rosjan i Niemców. Oby nie przydzielili przy drodze. My leicimy z GTI pierwszy raz, opinie nie zachęcają ale dobrze, że inne biura też tam destynują. W 2012 byliśmy z Grecosem na Rodos było ok za wyjatkiem animatora i może troche warunków w hotelu, gdyby były teraz wyloty z Łodzi zapewne też lecielibyśmy z nimi. Zaleta na dzień dzisiejszy to cena. My rezerwowaliśmy w grudniu i jak widzę w dobrej cenie - mam nadzieję, że zawiera nocleg w hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertypl8 Re: Turtas Club Turcja Alanya IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.13, 13:08 Witam. Po ilości wpisów na forum widać, że hotel raczej nie jest rozchwytywany. GTI już od jakiś 10 dni nie ma go w ofercie. Telefonowałem w celu ewentualnej rezerwacji dodatkowego pokoju dla znajomych ale na ten moment nie ma takiej możliwości, przynajmniej w GTI w Grecosie jeszcze jest. Niestety poinformowano mnie, iż zawsze istnieje możliwość zmiany hotelu nawet już na miejscu (dużo o tym w necie). Zapytałem jak to możliwe skoro już teraz nie ma w nim wolnych miejsc, to już wiadomo czy rezerwacje są potwierdzone? Uzyskałem informację, że niby tak ale zawsze może się coś zdarzyć. Wtedy proponują inny hotel, zazwyczaj lepszy. Co do tego to mam spore wątpliwości, bo na forach opinie są zgoła odwrotne. Najgorsze jest to, że mogą odwołać wyjazd nawet kilka dni przed terminem (pewnie wszystkie biura tak się zabezpieczają) ale wtedy co z urlopem, kasą? Można oczywiście zarezerwować coś innego w cenie aktualnej, a jak nie mamy ochoty już z nimi lecieć to na zwrot kasy (z tego co ludzie piszą) trzeba poczekać i wtedy jest problem. Jesteśmy jednak dobrej myśli. W zeszlym roku wylot z Grecosem opóźniony z Łodzi o 4 godziny ale to i tak dobrze bo następny tydzień wyleciał dnia następnego ale z .... Bydgoszczy bo z Łodzi się nie dało. Jak widać każdy ma swój ogródek. Kto leci od 03.07 dajcie znać? Odpowiedz Link Zgłoś