Gość: greg IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 21:35 czesc Kto się wybiera do nowego hotelu Crown Serenity? Ja się wybieram w sierpniu mam nadzieje, że się pojawią już jakieś opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jm Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.echostar.pl 10.04.13, 14:28 też się zdecydowałam -wylot w czewcu z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antala Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.13, 16:44 a jak opinie będą złe, to zrezygnujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 17:48 hehe to chyba będę pierwsza ;-) Planujemy maj. Bo z dzieckiem, więc żeby jeszcze nie było za gorąco. Jak nie zapomnę to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.echostar.pl 19.04.13, 22:13 też lecę z dzieckiem. Proszę nie zapomnij napisać jak tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.kwsa.pl 22.04.13, 18:36 Ja lecę też w maju i mam nadzieję że będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-OLA Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: 185.5.218.* 14.05.13, 23:02 witam , ja jadę dopiero w lipcu , pierwszy raz do niesprawdzonego hotelu, więc jeśli już ktoś był to proszę o wrażenia , ewent. podaje maila może ktoś w wolnej chwili coś mi opisze jak się bawił. olcia7371802@tlen.pl ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 16:14 Są już nowe fotki z reala, widac , że hotel gotowy do sezonu , teraz tylko odliczac czas :) www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Side+Crown+Serenity-hid_770421.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.echostar.pl 10.05.13, 11:26 No i hotel działa - są pierwsze opinie. Trochę mało zdjęć z infrastrukturą dla małych dzieci np. brodzik, choć ostatnio pojawiło się zdjęcie z placu zabaw - skromniutki, ale ważne że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sch77 Re: Nowy Hotel Crown Serenity 09.07.13, 18:27 Jak bedziesz na miejscu a bedziesz miala dostep do internetu bardzo proszę info. za każdą będę wdzięcza. Udanego wypoczynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.06.13, 20:05 WITAM. WŁAŚNIE DZIŚ WRÓCIŁAM Z TURCJI W HOTELU CROWN SERENITY. BYŁO SUPER, KTO LUBI DOBRE JEDZENIE TO BĘDZIE MIAŁ W CZYM WYBIERIAĆ. HOTEL RÓWNIEŻ WSPANIAŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 14:03 Czy można prosić o więcej szczegółów - ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie. Z jakim Touroperatorem Państwo podróżowali? Jak okolica? Jak pokoje? Czy hotel jest całkowicie ukończony czy jeszcze trwają prace? Jak dojazdy na plażę? Czy jest to uciążliwe? Wybieram się w czerwcu na urlop i mam ten hotel na tapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.06.13, 12:58 Pokoje są nowe więc nie ma do czego się doczepić. Dojazd na plażę jest dobry na okrągło jeżdzi fajny bus kabrio ale nie jest daleko ok. 10 min piechotą. Jeżeli chodzi o animacje dla dzieci to są i jest nawet przedszkole gdzie fajna jest dziewczyna. Tak jak pisałam to jest pod Niemców. jeżeli ktoś szuka dziury to zawsze ją znajdzie ale my jeżdzimy żeby wypocząć. Hotel jest wykończony tylko obok buduje się nowy i jest trochę hałasu. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.echostar.pl 06.06.13, 23:53 A jak wyglądają animacje dla dzieci? I czy jest coś do jedzenia dla kilkulatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valentino Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.centertel.pl 07.06.13, 12:12 Na szczęście nie ma tam animacji dla dzieci, bo nie jest to hotel dla dzieci. Przeważają zakochana pary/małżeństwa/niemieccy emeryci. Dlatego jest spokój i chillout. Dla dzieci wybierzcie np. sherwooda (jest tam m.in. Wesołe miasteczko za free) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.echostar.pl 07.06.13, 23:42 Nie wierzę, że nie ma mini disco. Za wesołym miasteczkiem nie przepadam. Bandy wrzeszczących i ganiających wszędzie młodszych i starszych nastolatków też mi się nie uśmiechają, a wręcz stanowią zagrożenie dla przedszkolaka. Raczej pewnie także nie korzystają z dziecięcego menu. Poza tym jak pisałam w tym wątku zdecydowałam się na ten hotel i pytałam bardziej z ciekawości, aby wiedzieć czego oczekiwać niż porady dotyczącej wyboru hotelu. Może Cię to zaskoczy ale rodzice małych dzieci także szukają spokojnych hoteli do wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 12:59 Najgorsze są w ogóle dzieci, czy młodsze czy starsze, chlapia na przykład Na szczęście teraz hotel bardzo podrożał, więc jest szansa ze bedZie mało rodzin z dziećmi czy w ogóle Polaków czy Rosjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLODEK Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.soplicowo.net 17.06.13, 23:31 Zapytaj prezydenta , on ma doswiadczenie z dziecmi. A tak poza tym to zartowalem , wlazlem na to forum bo kupilem wyjazd 19.06 , zobaczymy jak bedzie. Bylem w Side 3 lata temu, bylo o.k.mam nadzieje ze nie wylądujemy na całkowitej pipiduwie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 20:58 nie byłam w tym hotelu, ale jadąc po drodze do swojego hotelu po drodze wysiadali z naszego autobusu tam turyści, powiem tylko tyle, że strasznie im współczułam, hotel jest na totalnym zadupiu, w koło jakieś gruzowiska i pola, a do morza kawał drogi. Jak ktoś lubi spokój i ciszę, i nie ma zamiaru wychodzić w ogóle z hotelu to może się i nawet podobać, ale okolica na pewno nie jest dla ludzi młodych i aktywnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.13, 21:49 a może zazdrościsz, że tam się nie zatrzymałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 19:09 Nie zazdroszczę, że tam się nie zatrzymałam :) Ja akurat bardzo szczegółowo "studiuję" hotele do których się wybieram, i oprócz samego hotelu ważna jest też dla mnie infrastruktura wokół hotelu, tj. blisko plaża, jakieś atrakcje, itp. Byłam w hotelu Saray Regency z Itaką, zobacz sobie na opis tego hotelu (przy plaży, bezpośrednio przy promenadzie, na której są liczne sklepy, restauracje, itp). Ja nie mam wątpliwości co do samego hotelu, bo jest bardzo ładny - też brałam go pod uwagę przy wyborze, ale jednak zdecydowała infrastruktura wokół hotelu. Każdy przy wyborze hotelu kieruje się innymi kryteriami, dla mnie to akurat jest ważne, żeby było gdzie wyjść przez ten tydzień z hotelu chociaż na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
sch77 Re: Nowy Hotel Crown Serenity 09.07.13, 19:47 dzięki ala za info. Wiem że jest on troche na odludziu. jade na tydzień więc spoko. Trafiam na dobra cenę i ty też się kieruje. Ten o którym mówisz jest 600 z. na os. droższy. A w ubiegym roku byłam też w hotelu sieci CROWN- superowo. Trudno do sklepików bede jezdzila do Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.07.13, 20:12 Sklepy są ok. 300-400m od hotelu więc nie ma problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
sch77 Re: Nowy Hotel Crown Serenity 10.07.13, 21:18 jak możesz proszę o praktyczne porady. Z której strony lepiej mieć, gdzie warto pojechać. Z góry dzięki pokój, co trzeba wziaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 15:00 Mam pytanie do osób, które wróciły, i miały lot powrotny póżno. Czy o 12 w recepcji ściagają bransoletki all, czy można korzystac z jedzenia , picia czy już po 12 trzeba sobie kupowac. Itaka mi powiedziała, ze to zalezy od hotelu i oni nie wiedzą. Czy był pokój na bagaże i ile kosztuje przedłużenie doby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aakrk Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.kracen.hor.net.pl 29.07.13, 13:36 W recepcji nie ściągają bransoletek, all obowiązuje do momentu wyjazdu tzn zapakowania się do autokaru :) Można korzystać z jedzenia i picia i baru i udawać się na posiłki bez obaw o wyproszenie :) Obok recepcji jest udostępniona przechowalnia bagażu. Przedłużenie doby kosztuje koszmarne pieniądze, liczone za dobę lub za godzinę, ani tak ani tak to się nie kalkuluje. W SPA jest udostępniony prysznic (taki jak na basenie krytym z suszarką, szafkami zamykanymi i kabinami prysznicowymi). Ogólnie hotel super, obsługa miła, jedzenie pyszne, ładnie podane, barek uzupełniany codziennie w cole, fantę, sprite, wodę min, pokoje ładne , czyste, ręczniki plażowe za darmo z możliwością wymiany kilka razy w tygodniu na czyste, basen większy niż się wydaje na zdjęciach,woda czyściutka i można pływać na materacach(nie w każdym hotelu na to pozwalają), super mini aquapark, nad morzem restauracja z bardzo dobrym jedzeniem, dużą ilością leżaków, a w pobliżu dużo atrakcji typu bananabout :) Plaża piaszczysta, ale im bliżej Side tym bardziej kamienista. Bus dowożący jeździ non stop do 18. Hotel zlokalizowany w miejscu cichym i daleko od Side. Przed hotelem przystanek busów do Side, Manavgatu itp. i odjeżdżają co 5 min, Bardzo blisko hotelu jakieś 400 m duży bazar...większy niż w Manavgacie. Jest cukiernia w all z ciastkami, kawą i lodami Algida, pycha. Animatorzy sympatyczni choć animacje słabe. Raz w tygodniu dyskoteka w hotelu, raz w tygodniu zabierają chętnych na dyskotekę gdzieś dalej zorganizowanym busem. Raz w tygodniu weeding day czyli kolacja w stylu weselnym z tortem lodowym wprowadzonym przy muzyce tureckiej z tańcami szefów kuchni, super. Ogólnie dużo Niemców, Holendrów, Rosjan mieszkających w Niemczech i trochę Polaków, goście hotelowi w różnym wieku. Hotel godny polecenia...więc polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.07.13, 17:32 Serdeczne dzięki za informację. Ja wylatuję w sobotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 20:33 My również dziękujemy za opinie, my wylatujemy również w sobote do tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
sch77 Re: Nowy Hotel Crown Serenity 29.07.13, 21:58 Dzięki za obszerne info. my równiez tak jak poprzednicy (spotkamy się zapewne na miejscu- skad wylatujecie?) wylatujemy w sobotę z Krk ( 4 os. dorosłe). Jak Ci się coś jeszcze waznego przypomni odnosnie pobytu to będziemy wdzięczni. Mam pytanko czy potrzebne jest obuwie do wody? i czy barek w pokoju jest uzupełniany bezpłatnie? Byliscie może na jakiś wycieczkach fakultatywnych? Pozdrawiam wszystkich a szczególnie tych, któzy tak jak my wylatują w sobote do tego wspaniałego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aakrk Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.kracen.hor.net.pl 31.07.13, 17:04 Witam, jeśli chodzi o barek to lodówka jest uzupełniana codziennie bezpłatnie ps otwieracza proszę szukać w lodówce :) bo my długo szukaliśmy hahaha butów do wody nie trzeba :) jeśli chodzi o alkohole to do pokoju nie dają, ale są dostępne w barach i tu uwaga: nie żałują alkoholu, zabarwiają drinki colą i najlepiej spróbować pierwszego i potem ewentualnie prosić o słabszy. Soki mają bardzo dobre, a w restauracji wlewają do dystrybutorów Cappy :) są też ananasowe, brzoskwiniowe itp nie ma odczucia dawania napiwków, ale my zabraliśmy jedno dolarówki i dla upatrzonych kelnerów czy barmanów dawaliśmy...efekt był taki, że nawet po 24 udało nam się dostać za darmo Fantę (all w hotelu jest do 24), ale to od zaprzyjaźnionego kelnera/barmana :) a na kolacji czekał na nas stolik z napojami , które zazwyczaj do kolacji pijaliśmy i nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem stolika, bo kelner nas od drzwi nawoływał :) w restauracji na plaży polecam placki , które robi pani na specjalnej płycie . pycha, bardzo dobra pizza, ryby z grilla, a najlepsze to zwykłe ziemniaki/bataty z pieca, które pan otwiera napełnia masłem i serkiem, jogurtem/kefirem, kukurydzą lub oliwkami wedle uznania...niby banał, a na samą myśl ślinka mi cieknie. na basenie w ciągu dnia pojawia się obsługa i podaje np świeże czereśnie lub ogórki świeże z solą... niby nic , a jednak fajne :) jeżeli ktoś ma ochotę skorzystać z kolacji w restauracji ala carte tureckiej lub włoskiej, to należy zarezerwować miejsce tuż po przyjeździe bo jest duże zainteresowanie i trzeba czekać nawet kilka dni, ale podobno warto....nie wiem mi się nie udało bo za późno się zorientowałam żeby zarezerwować. z wycieczek nie korzystaliśmy, jednak są dość drogie ok 114 euro od osoby...i myślę, że w mieście, na plaży lub na bazarze można by kupić u miejscowych taniej. minusy to drobnostki..np nie działał nam telefon w pokoju, ale drugi był w łazience i korzystaliśmy z niego, nie zgłaszaliśmy nawet tego bo mało był potrzebny, raz się zdarzyło, że po powrocie z plaży pokój nie był jeszcze posprzątany, potem uwinęli się szybko :) przypominam, że najważniejsze w wakacjach jest nastawienie... tu hotel nowy, pachnący, ładny, ogólne wrażenia super i super wspomnienia, a jeśli ktoś będzie chciał złożyć "complaina" to pewnie znajdzie jakiś absurd. aha pojawił się wątek,że jest głośno z budowy obok, bo hotel budują...hotel zbudowany, przyjmuje gości, budowy obok nie ma blisko innej i jest cicho, nawet bardzo cicho bo wokół nie ma dużo hoteli, butików i nie kręci się dużo ludzi...to może być plus lub minus...zależy od oczekiwań :) i jeszcze jedno w hotelu jest kiosk, sklep z ubraniami, torebkami, optyk, sklep z biżuterią, stoisko z koralikami i takimi tam oraz henna tatoo :) na bazarku jest bankomat-wypłaca liry, euro, dolary-radzę taki obsługiwany osobiście, gdyż jest też taki obsługiwany przez kogoś i nie wiem na ile takie transakcje są bezpieczne :/ Ja życzę udanego urlopu (zazdroszczę bo już jestem po i z chęcią bym tam wróciła ::: ) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sch77 Re: Nowy Hotel Crown Serenity 31.07.13, 17:39 Dzięki wielkie za wyczerpujaca odpowiedź. Licze na udany urlop i pozdrawiam gorąco Ciebie oraz wszystkich, którzy się tam wybierają 3 sierpnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jozef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 15.08.13, 11:04 chciałem dopytać, gdyż wyjeżdżam we wrześniu. Jak zachowują się pracownicy recepcji. Jakiej wielkości są pokoje. Gdzie najlepiej dostać pokój. Jak jest z leżakami na basenie a jak jest na plaży. Czy daleko jest do plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 14:57 Pracownicy recepcji zachowują się normalnie, w tym hotelu cała obsługa jest bardzo przyjaźnie nastawiona do turystów. Jeżeli chodzi o pokój to już zależy co lubisz, jak cisze i spokój to polecam z boku ( widok taki sobie) ale słoneczko jest rano i popołudniu jest w nim super chłodno, że nawet klimatyzacji nie trzeba mieć załączonej. Lepszy widok od strony basenów, ale tam słoneczko non stop i głośno. Z leżakami nie ma problemów my byliśmy w sierpniu i o każdej porze leżaki były czy na basenie czy na plaży. Nie trzeba o 6 rano wstawać i rezerowac - polecam leżaki od strony zjeżdżalni jest tam lekki wiaterek , są animacje, gra muzyka. Od strony jakby głównych basenów nie ma nawet gramu wiatru i cisza jest przerażająca :) Plaża 10 min spacerkiem , bus jedzie często. Pokój duży , czysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 15.08.13, 19:28 bardzo serdecznie dziękuję za sporo wyczerpujących informacji. Chciałbym jeszcze dopytać. Ja wylatuję 21 września z Krakowa. o 7.50 bodajże. Jak jest z transferem do hotelu. Czy tam jest rezydent, który pomaga w recepcji, czy samemu trzeba sobie poradzić. Biuro to Itaka. Czy trzeba dawac jakies drobne napiwki obsłudze, np. w restauracji, barmanom i wtedy jest inaczej? Czy jest dużo Polaków? Czy faktycznie wokoło hotelu to jeden wielki plac budowy, brudno, głośno itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 19:53 Na lotnisku czeka rezydent powie do jakiego autobusu trzeba isc, potem jedzie z Wami. Wprowadza do hotelu i jest krótko i zostawia, ale nie ma się czego bac , dacie rade, wypełnia się karte meldunkową jest po angielsku.Godzinke macie transfer, Crown Serenity jest drugi w kolejnosci tak wiec transfer jest szybki. Z napiwkami jest tak, że nie są nachalni, my zostawialismy kilka razy na łóżku po 5 dolarów , jak nie zostawilismy to i tak pokój czy z napiwkiem czy bez był tak samo posprzatany. Pod koniec wyjazdu dawalismy wybranym osobom kilka euro, byli bardzo zadowoleni. My jak bylismy było sporo polaków jakies 50% niemców, 40% polaków i 10% turków i innych. Nie ma placu budowy , chociaz po jednej stronie jest duzy plac i jak my wyjezdzalismy wjezdzały jakies ciężarówki tak więc nie wiem czy tam nie stanie hotel. Głośno na pewno nie jest, czasami słychac animacje z innego hotelu , ulica mało ruchliwa. Jak masz jakieś pytania to pytaj chetnie odpowiem na świeżo :) Ale myślę, ze będziecie zadowoleni hotel jest naprawde fajny, zalezy też czego szukacie to raczej hotel na spokojny wypoczynek, młodzi ludzie , którzy lubią rozrywki mogą się tutaj nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 15.08.13, 20:01 mamy 30 lecie małżeństwa i zrobiłem zonie niespodziankę. Sorry, że tak dopytuję, ale różne rzeczy wypisują na forach, a to że recepcja nie zna angielskiego, a to, że tylko po rosyjsku i niemiecku można się "dogadać" A to, że od 6 rano trzeba rezerwować leżaki koło basenu, Chciałem na spokojnie wypocząć, są jakieś muzyczne rozrywki wieczorami? Ponoć jest tam jakiś bazar. Czy opłaca się jechać do Side? Jak jest z restauracją a la carte? Odlot jest wczas rano, ale chyba nie ma wykwaterowania wcześniejszego? Posiłki w restauracji głównej? Czy są jakieś jeszcze inne. Ponoć jak się da napiwek kelnerom to jest łatwiej o stolik. Takie rzeczy wypisują na forach. Czy to prawda? Czyli poprosić w recepcji jaksię da o pokój z widokiem na taras główny? Na jakim piętrze najlepiej? Bardzo dziękuję i pozdrawiam Józef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 20:43 My wróciliśmy dzisiaj tak więc masz wszystko na świeżo.:) Na recepcji można dogadac się po angielsku, jak zamawia się drinka również rozumią po angielsku, na bazarku również. Tak więc nie jest tak, że tylko po niemiecku. My tylko porozumiewaliśmy się po angielsku , nie znamy ani rosyjskiego ani niemieckiego po za tym przez cały nasz pobyt była tylko jedna rodzina z Rosji. Jak czytalismy opinie na stronie Itaka, ze ktoś o 6 rano rezerował leżak to stwierdziliśmy, ze chyba pisze o innym hotelu. Przez cały czas pobytu ani na plazy ani na basenie nie było problemu z leżakami. Ogólnie większosc osób kieruje się do tego głównego basenu (jest tam cicho ) , może tam jest większy problem z tymi leżakami , my ze względu na dziecko lezeliśmy blisko zjezdzalni.Codziennie są animacje przy zjedzalniach gra muzyka , wieczorem o 21,30 również zaczynają się fajne animacje(karaoke, bingo, pokazy tanców) i one są niestety po niemiecku. Bazar jest niedaleko, duży i tutaj trzeba się targowac , mówią po angielsku i znaja kilka słówek po polsku. Warto zobaczyc Side (2 euro kosztuje busik). Do restauracji a la carte trzeba się zapisac , najlepiej zaraz po przyjezdzie , bo restauracje są małe i długo się czeka na miejsce, rezerwuje się stolik przy recepcji.O 12 trzeba opuscic pokój w dniu wylotu , jak macie wczesniej to opuszczacie wczesniej. Jest jedna główna restauracja tam są sniadania 7-10 , obiady 12.30-14.30 i kolacja 19-21. Na kolacje warto isc o 19 , bo najwiecej osob jest własnie na kolacji i wtedy trzeba szukac stolika, ale nigdy tak nie było, żebysmy musieli czekac na stolik. Na plazy i przy basenie jest snack bar , tam macie przekaski , od 11.30 do 18 w cukierni mozna wypic kawe i zjesc ciasto oraz lody sa przez cały dzień . Oczywiscie na plazy, przy basenie i w lobby jest bar , sa napoje bezalkoholowe i drinki ( z całego świata) . My napiwek dawaliśmy w ostatnim dniu w ramach podziękowania , i nie odczuliśmy jakiegoś innego traktowania . Czytałam , ze ktos dał i czekał na nich stolik , my nie dawalismy a wiecznie zamawialismy to samo i tez jak kelner nas widział szedł do nas z ulubionymi napojami .Stolików jest bardzo duzo tak więc nigdy nie było problemów , ze nie ma miejsca. Co do pokoju to już zalezy od Was , możesz wsadzic coś do paszportu i wtedy podobno dają pokój na basen główny (głośno, cały dzień słonce, pokój nagrzany, nie ma szans, zeby posiedziec na balkonie) ale jak będziecie wysoko to widok na morze gwarantowany. Pokoje z boku hotelu ciche ale niestety widoki nie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 15.08.13, 20:51 bardzo, ale to bardzo serdecznie dziękuję za tak dużo informacji. Napiszę jak było jak wrócimy. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 20:55 Bedziecie na pewno zadowoleni i na pewno kilka kilogramów wiecej przywieziecie , bo kuchnia jest tam rewelacyjna :) jak jeszcze bedziecie miec pytania to piszcie chetnie odpowiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 15.08.13, 21:04 OK. Czyli w głównym budynku pokój by pasował. Na którym piętrze najlepiej? I widok na baseny byłby chyba ok chyba, że na jakiś taras, gdzie są jakieś imprezki wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 21:19 Jak chcecie miec widok na morze to gdzies na 4 pietrze trzeba prosic i oczywiscie wsadzic cos w paszport, chyba ze zaryzkujecie wezcie co Wam dadzą a potem iśc prosic o wymianę juz z euro:) wieczorem sa imprezy przy amfiteatrze z boku hotelu , tam są tez pokoje , ale tam widoku na morze nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.kg.net.pl 20.08.13, 15:09 My też wylatujemy do tego hotelu 21 września tylko z Katowic i też mamy ale 25 rocznicę ślubu.Może spotkamy się na miejscu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 20.08.13, 16:04 fajnie, może się spotkamy musimy chyba sobie podać nazwiska gdyż inaczej się nie odnajdziemy a przez jakie biuro lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 17:51 Wielkie dzięki za tak dużo informacji są bardzo przydatne, my lecimy z Katowic 2+1 i juz nie możemy się doczekac:) jak tam barek czy mamy tylko napoje do dyspozycji czy może jakiś alkohol jest dostępny i nie płatny?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.07.13, 12:31 Ja z rodziną również w sobotę 2+1 z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiot Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.centertel.pl 31.07.13, 12:58 Jeśli ktoś zapłacił do 4300 za dwa tygodnie/os w sezonie to hotel jest ok, jeśli wiecej to nie warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rallymaniak74 Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.startechnology.pl 02.08.13, 20:33 Hej lecimy 28 sierpnia ze Swidnika z synkiem 3 letnim, moze jeszcze ktoś z Lubelszczyzny się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 13:20 płaciliśmy za os. 4003 i za dziecko 945 jeszcze przed sezonem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.10.117.30.dynamic.ttnet.com.tr 12.09.13, 23:01 Wszystko pięknie tylko, że jak trafi się na pewnego cwaniaczka na recepcji to nawet kasa nie pomaga, żeby dostać pokój z widokiem na basen. Hotel obok robi o wiele lepsze wrażenie. Animacje kiepskie i nudne, w ogóle w tym hotelu jest nudno a to wszystko przez drętwych Niemców, których ilość przytłacza !!! Mimo dobrego standardu pokoi i tego, że hotel jest ładny i nowy nie poleciłabym swoim znajomym. Nie wspomnę o niektórych animatorach obrażających się jak nie chce się z nimi umówić - totalny brak profesjonalizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.10.68.62.dynamic.ttnet.com.tr 06.08.13, 19:32 Jesteśmy na miejscu , polecam ten hotelik, jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda36 Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 22:04 Hotel super, jak inne hotele Crown, ale z tego co widziałam okolica nieciekawa, nie wiem jak plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość po wczasach Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 13:49 Ale Wam zazdroszczę ! my wrócilismy 04 sierpnia ale już mogłabym się ponownie tam wybrać :-) Udanych wczasów życze !!! W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: 109.232.241.* 22.08.13, 07:02 Mam pytanie odnośnie animacji... czy są i jakie? W dzień i wieczorami dzieje sie coś czy można się zanudzić? I czy jest dykoteka, płatna/bezpłatna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.centertel.pl 04.01.14, 15:42 Czy radzicie jechac do tego hotelu z 8_latkiem hotel b.mi się podoba I opinie tez ale czy jest szansa że moj synek bedzie miał towarzystwo w swoim wieku czy hotel raczej tylko dla dorosłych? Chcemy lecieć tam na wakacje 2014 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 04.01.14, 15:54 Jak zna niemiecki to tak inaczej nie ma szans prawie sami Niemcy i wszystkie animacje w tym języku ale Polskie dzieci też są, więc jak się zgrają to może być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.centertel.pl 04.01.14, 17:31 A czy na plazy z alkoholi jest tylko piwo czy podają tez jakies drinki itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Nowy Hotel Crown Serenity IP: *.226.51.114.awist.pl 04.01.14, 21:34 są drinki, piwo, przekąski, lody Odpowiedz Link Zgłoś