mystery85 15.02.13, 10:05 Czy ktos był w tym hotelu ? Czy jest w miary czysty,zadbany i blisko do centrum ? W ofercie itaki jest to 4* hotel a jak wiem gwiazdka nie jest równa gwiazdce .Za kazda informacje bd wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 15.02.13, 18:15 Byliśmy w tym hotele w sierpniu 2012 ,hotel czysty ,zadbany oddany w 2011 r.jedzenie smaczne, urozmaicone dużo owoców i różnych deserów ,każdy znajdzie coś dla siebie choć po 2tyg.tęskni się za naszą kuchnią.Alkohole słabe no ale to Turcja. Hotel nie posiada rozrywek dla dzieci dla dorosłych codzienne animacje ,ale wszystko kończy się po 23.Młodzi idą na miasto masa fajnych dyskotek.W hotelu jest siłownia i łaźnia turecka-polecam. Położony w centrum Gumbet nie sposób się nudzić,poza hotelem sklepy ,dyskoteki dobra baza wypadowa na Kos, Rodos wszelkie wycieczki kupowaliśmy w biurze KLS VOYAGES w Gumbet biuro prowadzi polka Dorota z mężem mają dobre ceny i wszystko jest dobrze zorganizowane jak się zdecydujesz to napisz podam Ci namiary ,w razie pytań pytaj my byliśmy zadowoleni.Poczytaj opinie na tripadrisor. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 17.02.13, 06:22 Skoro hotel jest nowoczesny to nie trzeba kombinowac zeby dostac lepszy pokoj bo z tego co doczytalem na innych forach ludzie wsadzaja do paszportu euro ?Z tego co czytam to chyba w kazdym hotelu all inclusive jest w pewnmym sensie tylko z nazwy i napoje rozcienczane sa do granic mozliwosci . Jakie jest towarzystwo w hotelu i okolicy ? Ludzie pozytywnie nastawieni, przyjazni ? Gdzie najwiecej czasu spedzaliscie ? Mysle z dziewcyzna zeby obowiazkowo wybrac na jakas wycieczke i chodzi nam po głowie Pammukalle aczkolwiek spotykam się z opiniami że z roku na rok co raz bardziej zaniedbane .Pytanie czy warto tam się wybrac lub w jakies inne miejsce ? Na 75 procent chcemy do tego hotelu wlasnie wybrac sie z dziewczyna i dylemat niemały . Jakies kluby polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 17.02.13, 21:00 Towarzystwo anglicy,holendrzy,niemcy,polacy.W hotelu można powiedzieć panuje rodzinna atmosfera,turcy są zawsze uśmiechnięci lubią pogadać dbają byś był zadowolony.Był to nasz drugi pobyt w Turcji poprzednio Side gdzie bylismy w Pamukkale,Efezie, Kapadocji na pewno warto.Tym razem bylismy Rodos,Kos,Rejs po rzece Dalyan(kapiele błotne),Rejs po zatokach ,City Bodrum,Didyma-Milet-Priene co drugi dzień wycieczka -basenik.Plaże w Bodrum nie ciekawe wąskie.Pamukkale warto może za chwilę nie będzie czego oglądać przy okazji Basen Kleopatry,nie którzy żałują kasy a dla ciała super relaks .Co do wycieczek to zależy na ile jedziecie ale być i nie wybrać się to szkoda zazwyczaj nie wraca się do tych samych miejsc a w trakcie zwiedzania też się opalasz.Dykoteki w Gumbet są co krok XBar Pasha Club w Bodrum super dyskoteka Halikarnas.Polecam Gumbet jak i sam hotel bo leży w samym centrum skąd wieczorem blisko do wszelkich atrakcji ale decyzja należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 08:22 Generalnie to planuje wyjazd z dziewczyna i jestesmy prawie przekonani na hotel shark w ofercie Itaki jak dobrze pamietam 11 dni/10 nocy ( chyba 2200 all inclusive ).Jesli chodzi o wycieczki to w gre wchodza 2 czyli Pammukale i moze jakis rejs .Słyszałem tez duzo dobrego o raftingu to tez bierzemy pod uwage.Szczerze to juz głowa mnie boli od tych wszystkich ofert bo jest naprawde ich mnóstwo .Na pewno wybierzemy sie do Halikarnas bo dziewczyna tam bardzo chce .Z Bodrum jestesmy w stanie przejsc spacerkiem do shark czy taxi ??? Jak wygladaja wg odległosci Gumbet (Hotel shark) do Bodrum i z hotelu shark na plaże?W hotelu jest przewaga ludzi młodych ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 14:56 Odległość Gumbet-Bodrum ok.2km sprawnie jeżdzą dalmusze można Taxi cen nie pamiętam ale wiem że było tanio.Na plaże publiczną jest 300m 15min spacerkiem.W hotelu towarzystwo w różnym wieku choć może więcej młodzieży rotacja duża bo zazwyczaj przyjeżdzją na tydzień.Rafting poleam super wrażenia bylismy za pierwszym pobytem w Turcji. Może tylko nadmienie że na wszystkich wycieczkach obiad jest w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 15:38 Decydujemy sie raczej na shark mam nadzieje ze nie bedziemy załowac .Tak raftnig postaramy sie zaliczyc no i Pammukale .Masz moze jeszcze jakies wskazówki co do okolicy , ludzi itp ? Ja bardzo dziękuje za kazda informacje gdyz kazda jest cenna :) Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 17:33 Myślę że nie będziesz żałować jak rozmawialiśmy na wycieczkach z ludzmi z innych hoteli to za każdym razem cieszylismy się z wyboru tego hotelu .Nawet z 5gwiazdkowego narzekali na słabe jedzenie ,kolejki i brudne sztućce.Jedyny mankament to plastikowe kubki ale teraz wszedzie taka moda.All w dniu wyjazdu po opuszczeniu pokoju macie do samego końca.Wycieczki proponuje od KLS VOYAGES-dbeling80@wp.pl dużo taniej niż w Itace.Napisz przed wyjazdem to Ci Pani Dorota poda ceny.Biuro mieści się ze 100 metrów od Sharka.Jak wrucicie czekam na relację w razie jakiś jeszcze pytań przed wyjazdem pisz. Koniecznie skorzystajcie z Hammam w hotelu super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 18:04 Na pewno skorzystamy z tego biura do 100 euro chyba powinnismy sie zmiescic jak zdecydujemy sie na 2 wycieczki ( Pammukale i rafting ) .Z ciekawosci zapytam jak wasz dzien wygladał tam w Gumbet?Czy dyskoteka halikarnas jest otwarta bo dzies doczytałem ze zamknieta? Codziennie tam chodziliscie ? Czy ogołnie jest bezpiecznie i bez problemu mozna spacerowac noca po Gumbet .Czytałem ze Gumbet to takie tureckie st .trope podpisujesz sie pod tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 18:38 Pamukkale-Itaka49euro-biuro 25osoba Raffting-Itaka65euro-biuro 55osoba o ile ceny trochę nie podskoczyły.My do Halikarnas nie dotarliśmy chodziliśmy w Gumbet.Była para z hotelu i byli pod wrażeniem .Nie słyszałam by było zamknięte ,lato to przecież dla nich złoty interes.Miasto jest bezpieczne można chodzić spokojnie nocą bo dopiero zaczyna się życie.Raczej Bodrum można porównać do Francuskiej Riwiery -piękne jachty i widoki super. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 18:57 Jak tak czytam co piszesz to juz tam chce byc a gdzie tam wrzesien hooooo . Pamukkale plus rafitng to chyba bd dobra opcja Efez tez mi chodzi po głowie . Jak z kazsa braliscie dolary i tam wymienialiscie na ich walute ??? Cos przywiezliscie ze soba z Turcji jakies oryginalne podróbki :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 20:44 No właśnie jak tak piszę to chętnie ponownie bym tam się wybrała.Efez napewno jest wart zobaczenia koiecznie z domem Maryji.My braliśmy euro.Przywiozłam złote kolczyki były drogie ale uparłam się, mają piękne skóry ale też bardzo drogie.Przywieżliśmy słodycze bo są pyszne. Jadąc na urlop nie nastawiam się na zakupy zazwyczaj wszystko co mi się podoba jest drogie.Perfumy opłaca się w wolnej strefie na lotnisku w Bodrum lub przekraczając Rodos lub Kos. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 21:03 My chyba w 1 dzien pojdziemy obowiązkowo zjesc orignalnego kebaba :D Co do alkoholi w barze all co najlepiej brac do picia ? Faktycznie nie ma zadnych ograniczen barman mi nie powie stop ty juz swoja działke wypiles ?:D Zeby rozwiac wszelkie watpliowosci nie musze wstawac o 7 rano i rzucac recznika na jakis lezak ? Co tak najbardziej was urzeklo w Turcji /Gumbet ,za czym tak najbardziej teksnicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 18.02.13, 21:23 Nie odpowiem Ci co lepiej brać z alkoholi bo każdy preferuje coś innego a też ich alkohole są słabe trochę różnią się od naszych, wieczorem do kolacji podawano białe i czerwone wino można powiedziec że nawet dobre.Oni tam nie bardzo umią robić drinki bo to kraj muzulmański.Barman nie może Ci powiedzieć stop bo masz ALL no chyba żebyś się mocno wstawił i sprawiał kłopoty ale ja jeszcze z czymś takim się nie spotkalam.Kwestia leżaków z tym bywa różnie w zależności od akurat przebywających w hotelu turystów my nie mieliśmy z tym kłopotu zawsze były miejsca.Pytasz za czym tęsknie ogólnie za wakacjami a tam naprawde jest fajnie,piekne krajobrazy zabytki i słońce czego chcieć więcej. Mieliśmy udane wakacje i fajne towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 19.02.13, 07:16 Decydujemy sie na Itake wrzesien 11dni/10 nocy . Moze masz jeszcze jakies wskazówki ??? Jeszcze raz bardzo ci dziekuje za wszelka pomoc i odpowiedzi na moje pytanie . Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 19.02.13, 17:51 Mam nadzieje że będziecie zadowoleni,a teraz najgorsze oczekiwanie na wakacje. Ostatnie wskazówki zabrać ze sobą dużo uśmiechu,spróbować coś lokalnego na mieście może być kebab i koniecznie ich słodycze bo z tego słyną a i skosztujcie świeże figi z orzechem włoskim w środku nigdzie takich nie zjecie. Podróże to także smaki.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mystery85 Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 20.02.13, 07:39 Mam juz chyba ostatnie pytanie w planach mamy 2 wycieczki do pammukale i rejs lub rafitng .Ile tak brać pieniedzy ja wiem ze pytanie dosc indywidualne w zaleznosci od potrzeb .Ile wy braliscie ,ile uwazasz ze 2 młodym osobom powinno wystarczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
marylakos Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 20.02.13, 20:39 Na to pytanie odpowiedziałeś sam to indywidualne od potrzeb ale i też Waszych możliwości finasowych.Podałam ceny wycieczek. Waro zabrać kartę do bankomatu gdyby zbrakło gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum IP: *.internetia.net.pl 23.06.13, 21:20 Hej ! Mam pytanie, bo chyba tez zdecyduję się na ten hotel. Jak z plażą? Trzeba jeździć na tą hotelowa czy jest gdzieś bliżej dostępna ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum IP: 31.142.7.* 18.06.23, 09:14 www.bodrum-wycieczki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Turcja - Hotel Club Shark w Bodrum 05.07.23, 20:07 WySPAMierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś