Gość: Inka IP: 195.205.171.* 15.02.13, 14:34 Cześć. Jedziemy do Marmaris na wakacje. Orientujecie się, jakie są ceny pieluch w Turcji? I jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_dwa Re: Ceny pieluch 15.02.13, 19:54 My w tamtym roku byliśmy też z dzieckiem, które chodziło jeszcze w pieluszkach, ale zabieraliśmy z Polski, bo baliśmy się, że tureckie mogą uczulić, bo to jednak ciepły klimat i nowe niesprawdzone pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Ceny pieluch IP: 195.205.171.* 16.02.13, 07:49 Dzieki. My jedziemy z dwójką takich dzieci. Dlatego tez wolalabym mieć dostęp do pieluch na miejscu. A powiedz - co polecasz wziasc, co sie sprawdzilo, czego brac nie trzeba? Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Ceny pieluch 16.02.13, 08:49 Spokojnie, pieluch jest w Turcji duży wybór, także znanych z polskich sklepów marek, np. Pampers P&G to w Turcji Prima P&G. Są też inne, lokalne odmiany, nie sądzę, żeby uczulały bardziej niż te dostępne na naszym rynku. Ceny - jednak wyższe niż w Polsce, ale chyba lepiej dokupić na miejscu, niż sobie cały bagaż zapchać pieluchami. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Ceny pieluch 16.02.13, 15:09 prima sporo drozsze niz w pl,za to molfix sa dosc dobre i tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Ceny pieluch IP: 195.205.171.* 17.02.13, 14:54 Czyli w jakiej cenie te molfix?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Ceny pieluch 18.02.13, 16:19 w czwartek maz z synem leca na tydzien do turcji.pojdzie do sklepu i sprawdzi cene tych pileluch,ale nie sadze by w duzym markecie kosztowaly wiecej niz 40pln. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dwa Re: Ceny pieluch 17.02.13, 19:20 Moja córcia miała 20 m-cy jak zabraliśmy ją pierwszy raz do Turcji. Mieliśmy opcję ultra all. Jadła "dorosłe" jedzenie, więc żadnych słoików nie brałam, piła soki z dysrybutorów i wystko było ok. Zabraliśmy pieluchy, pieluchy do wody, jogurciki nestle (te, których nie trzeba trzymać w lodówce), mały czajnik i Bebiko. Mała należy do niejadków, ale spagetti uwielbia i je jadła prawie codziennie, zawsze jakaś zupka była, frytki z ketchupem, placki gozemle, które jej bardzo smakowały, pizza, pomarańcze. Mimo że mało rzeczy je, głodana nie chodziła, zawsze coś w restauracji znalazło się do zjedzenia dla niej, jakiś gulasz, ryż z sosikiem i mięskiem, zupa, kurczak. Nie wiem ile mają towje szkraby, ale bez obaw Turcja, to nie Egipt, ja w tamtym roku też miałam taki sam dylemat. Lećcie i udanych wakacji, nasze były udane, mała cały rok opowiada o minidisco i basenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Ceny pieluch IP: 195.205.171.* 18.02.13, 15:30 Dziękuję Kasiu za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś