Dodaj do ulubionych

Club Mermaid- wróciłam.

IP: *.szczecin.mm.pl 30.07.04, 23:38
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące pobytu w tym hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 12:43
      to swietnie!
      opowiedz ogólnie jakie wrazenia, a poza tym, jak z jedzeniem, czy woda mineralna jest bez ograniczen i co tam mozna robic z rocznym dzieckiem jezeli oczywiscie masz w tej kwestii jakies doswiadczenie.
      jak sie sprawowala itaka (jesli z nia leciałaś)
      dzieki, pozdrawiam
      • Gość: Renata Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.szczecin.mm.pl 01.08.04, 19:03
        Hotel bardzo czysty, zadbany, duzo zieleni, mila obsluga.Caly obiekt jest
        strzezony.Jedzenie dobre(sniadania troche monotonne).Lunch w restauracji
        glownej lub w snack barze.Animacje w ciagu dnia przy basenie a wieczorami w
        karaoke bar.Napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa herbata dostepne caly
        dzien. Woda mineralna z dystrybutorow bez ograniczen.Popoludniowa kawa i
        ciasta.Wydzielone sa 2 brodziki dla malych dzieci.Przy zameldowaniu nalezy
        wykupic karte za 50 dolarow lub euro ktora mozna placic np. za sejf zrobic
        zakupy w hotelowych sklepikach(ceny bardzo wysokie).W poblizu znajduja sie 2
        male markety(ceny przystepne).Dla dzieci warto zabrac biala koszulke(taka
        obowiazuje w basenie) Pokoje bardzo ladne i przestronne.Lezakow przy basenach
        dosc duzo ale warto je rano przed sniadaniem zarezerwowac.Aqua park czynny 2
        godziny dziennie(super zabawa)Mysle ze hotel bedzie sie Wam podobal.Ja tam
        naprawde wypoczelam.Do 5 sierpnia jest w hotelu polska animatorka(nie wiem jak
        bedzie pozniej) Pozdrawiam i zycze milego pobytu.Jezeli macie jeszcze jakies
        pytania to postaram sie odpowiedziec.
        • Gość: Renata Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.szczecin.mm.pl 01.08.04, 19:20
          Do plazy ok. 400-500 metrow( przejscie podziemnym tunelem).Jest to prywatna
          plaza lezaki i parasole bezplatne.Na plazy znajduje sie bar gdzie podaja piwo,
          napoje i lunch.Plaza nie nalezy do najladniejszych(dosc duzo kamieni)Proponuje
          wejsc na forum turystyczne www. wakacje. pl i wyszukac w wyszukiwarce nazwe
          hotelu a mozna znalezc tam wiele opinii i wskazowek dotyczacych tego
          hotelu.Pozdrawiam.
    • Gość: katarina Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.revers.nsm.pl 31.07.04, 15:22
      Zamiast chętnie odpowiadać mogłabyś się troche wysilić i napisać jakąś
      kompleksową opinie o hotelu na forum hotelowym. Będzie z tego duży pożytek.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13985121
    • selma2003 Re: Komunikacja? 01.08.04, 22:44
      A jak jest sprawna komunikacja w tym rejonie? Czy łatwo się można dostać do
      Alanyi, za ile?
      Słyszałam już o tej karcie za 50 $, czy warto ją kupić. Hmm, i o co chodzi z
      białymi koszulkami do kąpieli dla dzieci?
      Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja wybieram się tam dopiero we wrześniu:)
      • Gość: Renata Re: Komunikacja? IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.04, 18:09
        Przyznam sie ze dolmuszy(prywatnych busikow) w okolicach hotelu nie
        widzialam.Hotel organizuje wyjazdy najczesciej wieczorami do Alanyi, Konakli,
        Incekum. My wynajelismy samochod na 1 dzien i sami zrobilismy mala wycieczke w
        okolice Side i Alanyi. Karte trzeba wykupic obowiazkowo a reszta pieniedzy
        ktora pozostanie jest zwracana na koniec wycieczki(zwrot w lirach).Dzieci moga
        plywac tak jak dorosli w strojach kapielowych ale jezeli chcesz dziecku ubrac
        do basenu koszulke np.zeby ochronic cialo dziecka przed zbyt silnym sloncem
        jest wymog ze koszulka ma byc biala(tak sobie wymyslili)Milego pobytu.
        • Gość: Selma Re: Komary? IP: *.lublin.mm.pl 03.08.04, 10:54
          Dzięki za poprzednie informacje, a jak z komarami i nnymi insektami?
          Pozdrawiam,
          Selma
          • Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 03.08.04, 14:08
            komary byly ale nie utrudnialy nam zycia bylo ich niewiele. Zabierz jednak cos
            przed i po ukaszeniu komarow. Ja mialam jeszcze Baygon(do kontaktu) i wlaczalam
            go na jakis czas przed zasnieciem. Innych insektow nie widzialam.
            • Gość: ala Re: Komary? IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 22:34
              a jak wyglądała podróz z polski na miejsce, czy sprawnie i zgodnie z planem?
              czy w dniu wyjazdu z hotelu trzeba bylo dlugo koczowac z walizkami czy moze obsługa zapewniala jakies pomieszczenie lub pozwalala dluzej zostac w pokojach?
              • Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.04, 13:29
                Ja lecialam z Poznania.Wylot planowo 19.40. W Alanyi na lotnisku wszystko
                poszlo szybko i sprawnie. W hotelu bylismy ok. 2.00 w nocy.Natomiast z hotelu
                na lotnisko wyjezdzalismy o 12.40 (grupa z Katowic i Warszawy o 9.30) a pokoje
                trzeba bylo opuscic do 12.00.Lot powrotny opoznil sie o jakies 1.5 godziny i w
                Poznaniu bylismy o 20.30(zamiast 18.40). W hotelu jest
                lodowka,kuchenka,czajnik,filizanki i szklanki. Jest tez telewizja z 2 polskimi
                kanalami polonia i polsat.
                • Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.04, 13:33
                  Na lotnisku w Antalyi nie w Alanyi( przepraszam za pomylke)
                  • Gość: ala Re: Komary? IP: *.icpnet.pl 04.08.04, 21:59
                    my tez z poznania, dzieki za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka