Gość: Renata IP: *.szczecin.mm.pl 30.07.04, 23:38 Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące pobytu w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.icpnet.pl 31.07.04, 12:43 to swietnie! opowiedz ogólnie jakie wrazenia, a poza tym, jak z jedzeniem, czy woda mineralna jest bez ograniczen i co tam mozna robic z rocznym dzieckiem jezeli oczywiscie masz w tej kwestii jakies doswiadczenie. jak sie sprawowala itaka (jesli z nia leciałaś) dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.szczecin.mm.pl 01.08.04, 19:03 Hotel bardzo czysty, zadbany, duzo zieleni, mila obsluga.Caly obiekt jest strzezony.Jedzenie dobre(sniadania troche monotonne).Lunch w restauracji glownej lub w snack barze.Animacje w ciagu dnia przy basenie a wieczorami w karaoke bar.Napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa herbata dostepne caly dzien. Woda mineralna z dystrybutorow bez ograniczen.Popoludniowa kawa i ciasta.Wydzielone sa 2 brodziki dla malych dzieci.Przy zameldowaniu nalezy wykupic karte za 50 dolarow lub euro ktora mozna placic np. za sejf zrobic zakupy w hotelowych sklepikach(ceny bardzo wysokie).W poblizu znajduja sie 2 male markety(ceny przystepne).Dla dzieci warto zabrac biala koszulke(taka obowiazuje w basenie) Pokoje bardzo ladne i przestronne.Lezakow przy basenach dosc duzo ale warto je rano przed sniadaniem zarezerwowac.Aqua park czynny 2 godziny dziennie(super zabawa)Mysle ze hotel bedzie sie Wam podobal.Ja tam naprawde wypoczelam.Do 5 sierpnia jest w hotelu polska animatorka(nie wiem jak bedzie pozniej) Pozdrawiam i zycze milego pobytu.Jezeli macie jeszcze jakies pytania to postaram sie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.szczecin.mm.pl 01.08.04, 19:20 Do plazy ok. 400-500 metrow( przejscie podziemnym tunelem).Jest to prywatna plaza lezaki i parasole bezplatne.Na plazy znajduje sie bar gdzie podaja piwo, napoje i lunch.Plaza nie nalezy do najladniejszych(dosc duzo kamieni)Proponuje wejsc na forum turystyczne www. wakacje. pl i wyszukac w wyszukiwarce nazwe hotelu a mozna znalezc tam wiele opinii i wskazowek dotyczacych tego hotelu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarina Re: Club Mermaid- wróciłam. IP: *.revers.nsm.pl 31.07.04, 15:22 Zamiast chętnie odpowiadać mogłabyś się troche wysilić i napisać jakąś kompleksową opinie o hotelu na forum hotelowym. Będzie z tego duży pożytek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13985121 Odpowiedz Link Zgłoś
selma2003 Re: Komunikacja? 01.08.04, 22:44 A jak jest sprawna komunikacja w tym rejonie? Czy łatwo się można dostać do Alanyi, za ile? Słyszałam już o tej karcie za 50 $, czy warto ją kupić. Hmm, i o co chodzi z białymi koszulkami do kąpieli dla dzieci? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja wybieram się tam dopiero we wrześniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Komunikacja? IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.04, 18:09 Przyznam sie ze dolmuszy(prywatnych busikow) w okolicach hotelu nie widzialam.Hotel organizuje wyjazdy najczesciej wieczorami do Alanyi, Konakli, Incekum. My wynajelismy samochod na 1 dzien i sami zrobilismy mala wycieczke w okolice Side i Alanyi. Karte trzeba wykupic obowiazkowo a reszta pieniedzy ktora pozostanie jest zwracana na koniec wycieczki(zwrot w lirach).Dzieci moga plywac tak jak dorosli w strojach kapielowych ale jezeli chcesz dziecku ubrac do basenu koszulke np.zeby ochronic cialo dziecka przed zbyt silnym sloncem jest wymog ze koszulka ma byc biala(tak sobie wymyslili)Milego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma Re: Komary? IP: *.lublin.mm.pl 03.08.04, 10:54 Dzięki za poprzednie informacje, a jak z komarami i nnymi insektami? Pozdrawiam, Selma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 03.08.04, 14:08 komary byly ale nie utrudnialy nam zycia bylo ich niewiele. Zabierz jednak cos przed i po ukaszeniu komarow. Ja mialam jeszcze Baygon(do kontaktu) i wlaczalam go na jakis czas przed zasnieciem. Innych insektow nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Komary? IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 22:34 a jak wyglądała podróz z polski na miejsce, czy sprawnie i zgodnie z planem? czy w dniu wyjazdu z hotelu trzeba bylo dlugo koczowac z walizkami czy moze obsługa zapewniala jakies pomieszczenie lub pozwalala dluzej zostac w pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.04, 13:29 Ja lecialam z Poznania.Wylot planowo 19.40. W Alanyi na lotnisku wszystko poszlo szybko i sprawnie. W hotelu bylismy ok. 2.00 w nocy.Natomiast z hotelu na lotnisko wyjezdzalismy o 12.40 (grupa z Katowic i Warszawy o 9.30) a pokoje trzeba bylo opuscic do 12.00.Lot powrotny opoznil sie o jakies 1.5 godziny i w Poznaniu bylismy o 20.30(zamiast 18.40). W hotelu jest lodowka,kuchenka,czajnik,filizanki i szklanki. Jest tez telewizja z 2 polskimi kanalami polonia i polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Komary? IP: *.szczecin.mm.pl 04.08.04, 13:33 Na lotnisku w Antalyi nie w Alanyi( przepraszam za pomylke) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Komary? IP: *.icpnet.pl 04.08.04, 21:59 my tez z poznania, dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś