zmarekz2 23.01.14, 18:48 Witam Znalazłem dziś w sieci oferty do hotelu eftalia splash resort. Czy był w nim ktoś i mógłby się podzielić opinią na jego temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: eftalia splash resort IP: *.jjs.pl 26.01.14, 09:04 Hotel średniej klasy, może dlatego iż dopiero zaczynali, wiele niedociągnięć, brak czystych nakryć na stołówkach, ogólne braki organizacji, fatalna wilgoć w pokoju, od klimatyzacji, koło łózka mojego syna na ścianie wilgoć, odpadający tynk. Oczywiście po wielkich naciskach w drugim tygodniu dostaliśmy nowy pokój nad samą stołówką, zapachy non-stop. ( za zawilgocony pokój za widok na baseny musieliśmy zapłacić w recepcji 30 euro oczywiście bezzwrotne. Ogólnie nie wróciłabym do tego hotelu, znacznie polecam Eftalie village to świetny hotel zaś Spash jest daleko, daleko jeszcze za nią. pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297961-d4738813-Reviews-Eftalia_Splash_Resort-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html 225 opinii i 18 z 2013 roku www.holidaycheck.pl/hr/34653775-1d8c-37f7-abd9-04d3d44129ba#paginateAnchor Jeśli to za mało opinii pozostawionych przez "ktosiów", którzy tam byli to może jeszcze: trzy z zeszłego roku tu www.zoover.pl/turcja/wybrzee-rodziemnomorskie/alanya/eftalia-splash-resort/hotel Jest też duża grupa zwolenników tego resortu na facebooku. Możesz znaleźć tam wszelkie informacje i mnóstwo zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecianin01 Re: eftalia splash resort 05.03.15, 19:02 Czy macie jakieś świeże informacje na temat tego hotelu? Czy coś się zmieniło na lepsze? Pytam bo z doświadczenia wiem że wszystko co nowe musi się dotrzeć. Lecę do tego hotelu w tym roku i przerażają mnie opinie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: eftalia splash resort IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.15, 19:09 Lepiej nie lecieć :( Najgorszy hotel ze słabej sieci Eftalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 13.03.15, 21:35 witam fajny hotel bedziesz zadowolona super zjezdzalnie zarowno na miejscu jak i na plazy....pyszne jedzenie...wiadomo mega luksusow tam nie ma 4 gwiazdki..lece tam 2gi raz i juz doczekac sie nie mogem... polecam chetnie odpowiem na pytania...ludzie czasami oczekuja nie wiadomo czego...cena adekwatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.15, 13:03 Witam.Czy napiszesz coś więcej na temat hotelu.Lecę tam w czerwcu i prawde mówiąc mam pewne obawy.Nie jestem wybredną osobą,nie potrzebuje nie wiadomo jakich luksusów,ale po przecztaniu opini trochę się boję.Najbardziej to z tym zameldowaniem.Czy to prawda że wysyłają do innych hoteli?Dziękuję ci za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: eftalia splash resort 04.05.15, 08:49 ja tez lecę od 14 czerwca i nie przejmuję się opiniami za bardzo ,co będzie to będzie nam zależało żeby hotel był w miarę nowy i cena przystępna ,mamy to co chcieliśmy najważniejsze to cieszyć się urlopem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.158.218.72.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.15, 12:37 bardzo dobre podejscie bedziecie zadowoleni ja lece za 84 dni .... odliczam bo jyz doczekac sie nie moge...i to juz drugi raz tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: eftalia splash resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.15, 12:29 Hotel raczej słaby, brudny, mrówki w całym basenie. Pracownicy okropni i nieuprzejmi. Jedzenie było ok, w dużym wyborze, ale bez rewelacji. Tylko zjeżdżalnie super. Wydaje się, że hotel ma duży potencjał, ale zupełnie niewykorzystany z powodu fatalnej obsługi. Ja raczej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.15, 18:15 Witam.Pod koniec czerwca lecę z rodziną i znajomymi do eftali splash resort.Czy ktoś był może tam w tym roku.Czytałam różne opinie i do końca nie jestem przekonana.Nie jestem bardzo wymagająca.Proszę o opinie o hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moro Re: eftalia splash resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.15, 13:43 Jedyną zaletą tego dziadowskiego hotelu jest tylko chyba to że jest stosunkowo tani. Dałem się nabrać, że hotel nowy, a spędziłem tam moje najgorsze wakacje w Turcji. Jedzenie nędzne (głownie kurczak i resztki z dni poprzednich). Hotel mały, baseny są malutkie, o pływaniu nie ma mowy, ludzie moczyli się w tych basenikach jedni na drugich. Dobre sprzątanie pokoju tylko gdy dało się napiwek, inaczej po łepkach. Animacje to porażka. Do plaży dowoził traktor. Plaża brudna , kamienista, ogromnie dużo ludzi przy plaży. Szczególnie trzeba uważać na dzieci, ponieważ jest ich tam strasznie dużo i ginęły w tym gąszczu ludzi, nawet o aquaparku trudno powiedzieć coś dobrego, bo ścisk okropny. Jak czytam, że ktoś chciałby tam wrócić to zastanawiam się czy to jakiś masochista. Zdecydowanie odradzam, w Turcji są setki lepszych hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
ania8332 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 17:26 Witam serdecznie właśnie wróciłam z tego hotelu byłam tam 10 dni w tym samym czasie co ta osoba ktora napisala ze hotel beznadziejny nie wiem co ludzie oczekują nie ma się do czego przyczepić byłam z 4 letnim dzieckiem uważam ze hotel fantastyczny bardzo ładne wnętrze obsługa bardzo miła jedzenie bardzo dobre pokoje bardzo ladne i czyste aquapark bardzo fajny i dla dorosłych i dla dzieci a na plaży rewelacja cały dzień spędziliśmy w basenach i na zjezdzalniach jedyna co mogłabym powiedzieć to plaża bo kamienista ale niestety coś za coś ale w morzu tez się kapalismy było super za rok wracam do tego samego hotelu dla mnie rewelacja wiec jak ktoś pisze takie bzdury to nie wiem jakie ma oczekiwania tym bardziej ze byłam w tym hotelu w tym samym czasie co ta osoba basenów jest 6 zjeżdżalni dla dzieci i dla dorosłych pool bar burger bar czynny 24 h wiec nikt nie będzie głodny warty polecenia i proszę nie sugerować się takimi bzdura mi vo wypisują a jak ktoś chce to chętnie prześle zdjęcia są takie jak w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
max3131 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 17:38 Witam.A czy chodzilas moze do sasiedniego hotelu village?bo lece tam z rodzinka 25 lipca na 11 dni i jestem ciekawy jak ci sie tam podobalo?a jak zjezdzalnie na plazy? Odpowiedz Link Zgłoś
ania8332 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 17:56 A zresztą teraz jak byliśmy od 1 do 10 to było bardzo dużo Polaków w Village i byli bardzo zadowoleni wiec wy też pewnie będziecie Odpowiedz Link Zgłoś
max3131 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 18:18 Dzieki za odpowiedz :) wiem ze z tego kompleksu na plazy wszyscy moga korzystac prawda?a jak bary na plazy?bo slyszalem ze nawet nie trzeba isc do hotelu na obiad,wystarczy pojsc do baru na plazy i jest ok :) to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ania8332 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 18:57 Wiesz co tak są bary i snak bary z których można korzystać do oporu my jak rano szliśmy to podwieczor, wracaliśmy bo nie było potrzeby wracać do hotelu jeśli chodzi o wycieczki to my wykupilismy u rezydent ki bo mieliśmy voucher na 20 euro a tak to to w alani z powodzeniem można wykupić bo jest poproś tu o wiele taniej polecam rejs jachtem dla małych dzieci wycieczka nie męcząca od 9 do 15 z all inclusive tylko nie wiem jak jest z tym all w innym biurze w Alani bo my u rezydent ki mieliśmy wykupione kosztowało to 79 dolarów na 2 osoby bo dziecka nie liczyli a z tego co wiem tak jak pytałam to na mieście 15 euro od osoby jak będziecie w Alani na przeciwko plaży kleopatry jest pełno stoją nawet Polacy z biur i proponują jest biuro z Polakami wujek i Mariolka wiec możecie się zapytać tel +905358803219 a jeśli chodzi o zakupy to ja już kolejny raz byłam w alani wiec ja się jak zwykle z nimi targu je i można wystartować niezła cenę jeśli chodzi o kasę wejście euro bardziej opłacalne bo my na dolarach strat ni byliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
max3131 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 18:22 aaaa i jeszcze jedno :) jezdziliscie na jakies wycieczki fakultywne?z jakiego biura?czy jezdziliscie moze do allani na jakies zakupy?jak to tam wyglada cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
ania8332 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 19:02 Ciuchy są tanie dres z Adasia kupiłam za 15 dolarów bo ja płaciłem ile euro tyle dawałam dolarów ale też kupowałam więcej u jednego wiec było tanio mąż kupił buty w alani z Adasia za 27 dolarów spodenki po 5 euro lub 6 dolarów na przyszły rok jak pojedziemy to nie biorę dużo ciuchów bo naprawdę można się obkupić kolo hotelu waszego kupiłam 5 flakon ów perfum na bazarku były po 5 euro wiec tanio można poszaleć na zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
max3131 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 19:13 dziekuje za odpowiedz :) mysle ze wakacje beda udane.zwlaszcza dla naszej 9-tniej corki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania8332 Re: eftalia splash resort 12.05.15, 19:32 Na pewno miłego pobytu i miłej zabawy tylko weźcie dużo kremów do opalania bo my teraz w niedziele wróciliśmy i juz 40 stopni w słońcu było do usłyszenia i Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
swiecianin01 Re: eftalia splash resort 17.08.15, 14:28 Odnawiam pytanie. Proszę o wasze nowe opinie z tego roku na temat eftalii splash. Zauważyłem że od zeszłego roku opinie zmieniły się na lepsze. Czy może ktoś napisać swoje zdanie. Wylot już za miesiąc, wiec chciałbym zasięgnąć wszej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga Re: eftalia splash resort IP: 212.174.87.* 19.08.15, 16:07 Witam. Wlasnie tu jestem od 5 dni. Odradzam ten hotel. Jakas pomyłka i masakra ile nerwow to nas kosztowało. Zakwaterowanie w tym hotelu to pomyłka. Przylecieliśmy o 9.00 o 12 bylismy w hotelu i na recepcji siedzielismy na walizkach z małymi dziećmi bo ciagle sprzątali pokoje i nie było nic wolnego. Chcieli nam Dac pokoje na poziomie 0 a tam bez balkonu, zepsuta klima a przez okno ogromne wyjące klimy. Wmawaliali ze tylko 1 noc bo teraz nie ma wolnych pokoi. Było nas Polaków jakies 15 osob i rak czekali wszyscy. Po wielkich awanturach i telefonach ( na nasz koszt) do TUI udało sie nas przewieźć do hotelu eftalia Aqua. Tu normalne warunki i dopiero wypoczynek. Kiedy czekaliśmy na "sprzątnięcie pokoju" rezydentka spotykała sie z Polakami tak samo potraktowanymi. Ludzie przylecieli na 7 dni z czego po 3 dniach dopiero znaleziono im pokoje. Jakis kosmos!!! Hotel nie nadążał z turystami. Za duzo turystów za mało pokoi. Nie pozwólcie sobie wmówić ze pokoj tylko na jedna noc a potem lepszy dostaniecie. W tym hotelu mieliśmy spotkanie z rezydentem i w ramach zadośćuczynienia dostaliśmy w gratisie 2 dowolne wycieczki. TUI pomogło i nie jest to wina biura a hotelu. Po powrocie reklamacja;) do dnia dzisiejszego spotykałam juz kilka rodzin w podobnej sytuacji. Nie dajcie sie namówić na gorsze warunki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.15, 15:49 Witam! Za tydzień lecimy do tego hotelu z 2 małych dzieci. Czytając wpisy jestem coraz bardziej przerażona. Czy opłaca się przenieść do innego hotelu - Eftalia Aqua - kiedy to proponują, czy lepiej od razu prosić o dobry pokój w Splash? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 22.08.15, 16:52 prosze nie panikowac bedzie pani zadowolona splash jest nowazy od aquya wiecej zjezdzalni..nie proponuje przenoszenia w razie pytan prosze pisac na private Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: eftalia splash resort IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.15, 19:30 Hotel bardzo przeciętny, co z tego że nowy (otwarty w dwa lata temu) kiedy brudno, w restauracji nawet zdarzają się brudne talerze, jedzenia niby dużo, ale jak na warunku tureckie to żadna rewelacja. Duży plus to fajne baseny i zjeżdżalnie dla dzieci, natomiast do kiepskiej plaży (konieczne buty do wody) spory kawałek, można dojechać traktorem. Duży minus to praktycznie brak zieleni, nie mówiąc już o ogrodzie. W hotelu tłoczno, animacje słabe (najgorsze jakie widzieliśmy w Turcji), personel niezbyt uprzejmy. Pokoje różne, my akurat trafiliśmy dobrze, dostaliśmy ładny, duży pokój, ale słyszeliśmy, że niektórzy bardzo narzekali na okropne, duszne nory na poziomie 0, trzeba od razu starać się o przeniesienie. W sumie radzę nie nastawiać się na super hotel, to nie będzie rozczarowania, ale też tragedii. To był nasz siódmy pobyt w Turcji i najsłabszy hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 23.08.15, 16:00 zalezy kto ma jakie oczekiwania to byl moj drugi pobyt w tym hotelu ...uwazam ze jedzenia jest full...pokoje czysciutkie...kupujac wycieczke nie ma wspomniane o wielkim ogrodzie..ani o tym ze hotel lezy nad morzem przejazd traktorem to dodatkowa rozrywka dla dzieci a potem wielki aquapark zielen morze...ja napewno jeszcze tam wroce mojej rodzinie i znajomym b.sie podobalo najwazniejsze nastawienie..zreszta cena za hotel nie byla wygorowana wiec cos za cos..animacje zgodze sie marne ale my jezdzilismy na islandie i tam super na mini disco...polecam restauracje italiano ala carte nad morzem..pychotka..prosze zle sie nie nastawiac...pokoj rok temu mielismy na 1p a teraz na 5p i nie byl to problem...teaknie za tym miejscem rurvja jest cudowna....milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: eftalia splash resort IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.15, 17:46 O nie, my z pewnością nie wrócimy już do tego hotelu, bo byliśmy w lepszych (za podobne pieniądze) i w przyszłości też wybierzemy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 23.08.15, 22:24 w takim razie jesli to nie problem poprosze i hotele bo szukamy czegos na przyszly rok moze akurat cos wybierzmy...bo za rok bym chciala juz cos idmienic ale za dwa lata moze wrocimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: eftalia splash resort IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.15, 18:48 kruszynka 78 napisał(a): > w takim razie jesli to nie problem poprosze i hotele .... Mogę polecić kilka fajnych hoteli w cenie porównywalnej do Eftalii Splash (niektóre trochę tańsze, niektóre nieco droższe), w których byliśmy w ostatnich latach i oceniamy wyżej niż Eftalię: Club Aqua Plaza, Titan Select, Club Kastalia, Meryan, Pegasos Royal, Sural Resort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 26.08.15, 23:17 dziekuje za odpowiedz z tui sa to hotele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: eftalia splash resort IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.15, 23:37 Tak, my z nimi jeździmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 21.08.15, 13:47 witam bylam drugi raz w splashu ws ystko super polecam z calego serca hotel chetnie idpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz0981 Re: eftalia splash resort 23.08.15, 17:05 czytam opinie i chciałbym się zapytać jak to wygląda tymi pokojami jedni piszą ze mieli problem z zakwaterowaniem a drudzy ze wszystko ok ciekawe od czego to zależy, myślicie ze opłaca dać jakaś kasę w paszport żeby dostać lepszy pokój? Jak wygląda okolica można kupić jakieś fajne rzeczy w okolicy za dobre pieniądze? dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 23.08.15, 22:28 mysle ze we wrzesniu beda pokoje bez problemu my mielismy odrazu ...zakupy tak ale najlepiej w ndz nazar obok hotelu w sr w konakli 5 km w str alanyii albo polecam poj.do alanyii tam kupilsmy duzo..i za fobre pieniadze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementynka Re: eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.15, 08:53 Dziękuję za odpowiedź! Mam jeszcze pytanie, czy w każdym pokoju w hotelu jest czajnik bezprzewodowy?Czy można w recepcji poprosić o pokój rodzinny?Orientuje się może Pani z jakimi dopłatami się to wiąże? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: eftalia splash resort 25.08.15, 09:48 czajniki są wszędzie ,my nie mieliśmy problemu z zameldowaniem ,proponowali sami od siebie większy pokój za dopłatą ,my nie chcieliśmy więc nie wiem ile sobie życzą kasy nie rozumiem narzekania na ten hotel każdy chyba potrafi czytać ze zrozumieniem opis hotelu i wie czego się spodziewać my byliśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 25.08.15, 12:11 w kazdym jest czajnik we wrzesniu moze beda wolne rodzinne ..odnosnie ceny to juz na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.15, 19:07 Mam pytanie dotyczące waluty. Jedni mówią euro, drudzy dolary a jeszcze inni wymiana w kantorze na liry. Jak to jest tam na miejscu na prawdę tak szczerze. Wiem ze wycieczki fakultatywne płaci się w euro. Jak jest z zakupami? Czy najlepiej rzeczywiście jest wymienić tam euro na liry i płacić w ich walucie? Pytam bo słyszałem ze na euro to nieraz dziwnie przeliczają podczas zakupów i nie za dobrze się na tym wychodzi. Proszę o opinie kogoś kto był tam w tym roku. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Re: eftalia splash resort 02.09.15, 09:56 witam własnie wróciłam z wakacji. Ja też miałam przygody w tym hotelem. Nie dostaliśmy 2-ch pokoi i przenieśliśmy się do Eftalia Aqua. I tam było super. Wizualnie i podczas oczekiwania kilkugodzinnego na pokoje zwiedziłam ten hotel i ogólne wrażenia są pozytywne. Dużo basenów, zjeżdżalni i hotel zadbany. Odnośnie kasy w paszporcie : dostali po 20 dol. Zabrali je ale pokoju nie dostaliśmy ? Jak czekaliśmy na pokoje to było spotkanie z rezydentką ludzi, którzy od 3 dni byli przewożeni po hotelach bo nie było pokoju ? w ciągu tych 2-ch tygodni mojego pobytu zostało przeniesionych 12 osób z tego hotelu do Aqua z braku wolnych pokoi. Obok hotelu Aqua (niedaleko Splash) co tydz w niedziele od 7 do 18 jest ogromny bazar i tam można kupić wszystko za ciekawe pieniądze ? Ja miałam dolary i nimi płaciłam bez problemu. Za wycieczki płaci się w euro gotówką albo można i kartą płacić jak kto woli. Sądzę, że poza sezonem będzie łatwiej dostać pokój w Splash. Po prostu przyjmowali za dużo turystów a mieli za mało pokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz0981 Re: eftalia splash resort 02.09.15, 16:45 Witam my wylatujemy 16 września z Gdańska i odnośnie pokoju to mam nadzieje ze będą wolne bo na pewno nie wyjdę z tego Hotelu dopóki nie dostane pokoju mam nadzieje ze nie będę się musiał denerować podczas wakacji za nie małe pieniądze bo lecimy tam na 2 tyg. Też chcieliśmy dać kasę do paszportu i powiedzieć żeby dali jakiś fajny pokój ale widzę ze chyba się nie opłaca skoro wy tak zrobiliście i nic to nie dało,a Hote Aqua jest lepszy od Splash? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: eftalia splash resort IP: *.krus.gov.pl 03.09.15, 07:51 tak jest lepszy:) ogólnie w ofercie jest droższy,większy, ULTRA all inclusive 24h (minibar uzupełniany codziennie pepsi, fanta, woda, wino, piwo), za sejf się nie płaci, dużo bliżej do plaży (na piechotę jakieś max 5 min) internet free w całym hotelu i na plaży, więcej barów w hotelu, . Oba hotele są podobne ale też zostałem przeniesiony ze Splash do Aqua i na lepsze wyszlo :) nie znam aż tak tamtego hotelu dlatego wypowiadam się o tym, gdzie spędziłem 2 tyg. Myślę, że od września problem z pokojami już zniknie i będziesz się cieszył wypoczynkiem:) Jeli jednak tak się stanie (czego oczywiście nie życzę to bierz hotel aqua). Kasę do paszportu dałem ale (podobnie jak koleżanka z postu wyżej) kasa zniknęła a pokoju nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz0981 Re: eftalia splash resort 03.09.15, 15:55 Dzięki Marcin za odpowiedz :) ciekawi mnie tylko jak oni tłumaczyli się brakiem wolnych pokoi i czy proponowali ci te gorsze pokoje na poziomie 0 co wszyscy o nich piszą czy od razu zaproponowali przeniesienie ? No mam nadzieje e będzie wszystko ok i nie będę musiał się denerowac a co jest najlepsze to sunfun bo z tego biura lecę o wszystkim wie i powiedzieli ze nie proponują tego Hotelu podczas głównego sezonu. A mam jeszcze pytanie odnośnie waluty jaka waluta płaciłeś? a co do włożenia kasy w paszport to chciałem dać im też z 20 dol ale jednak się powstrzymam dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka 78 Re: eftalia splash resort IP: *.centertel.pl 16.05.15, 23:46 witam czy w tym roku byl bazar przy splashu w ndziele...w tamtym roku byl.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr eftalia splash resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.15, 14:32 Hej, mam pytanie. O której godz wylatywaliście z Polski? No i chyba z Pyrzowic. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2511 Re: eftalia splash resort 16.06.15, 15:46 My właśnie korzystamy w tej chwili z tego hotelu. Nie rozumie skąd te negatywne opinie. Jedzenie dobre. Czysto wszędzie. Personel uśmiechnięty i pomocny. Nie wiem czego oczekiwaly osoby niezadowolone. To tak na pocieszenie pisze dla tych pełnych obaw. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś