Dodaj do ulubionych

Titan Garden

19.02.14, 20:08
Czy ktoś się wybiera do tego hotelu w kwietniu (pobyt od 16 do 30 kwietnia) ? Macie jakieś aktualne informacje na jego temat ?
Obserwuj wątek
    • aldik2008 Re: Titan Garden 21.02.14, 19:59
      Czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu ?
    • Gość: gosc Re: Titan Garden IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 20:12
      tu watek na ten forum.gazeta.pl/forum/w,660,149207798,149207798,Titan_Garden_w_Konakli.html

wybieramy sie tam w maqju
    • majkelllll Re: Titan Garden 22.02.14, 17:23
      Ja byłem w maju 2013r. w hotelu obok czyli Titan Select, ale do gardena mieliśmy wstęp. W sumie to dwa bardzo podobne hotelu, garden jest trochę starszy i jest tam bardziej głośno i wiele więcej osób. Ale ogólnie nie jest źle, chociaż różnica w cenie między tymi hotelami jest niewielka i dlatego polecam selecta.
      • Gość: am42 Re: Titan Garden IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.14, 21:09
        Jaka pogoda byla w maju
        • x5656 Re: Titan Garden 23.02.14, 10:56
          www.palmiyebeachhotel.com/en/11/live-cam ludzie nie czekaja do maja już korzystają z uroków Turcji...
        • majkelllll Re: Titan Garden 23.02.14, 17:01
          Pogoda była bardzo różna, przez pierwszy tydzień byłem na objazdówce więc pogoda zmieniała się w zależności od regionu. A później podczas pobytu w hotelu było dość zmiennie, dość ciepło ale słońce często chowało się za chmurami, parę razy padało. Ogólnie szału nie było :)
          • aldik2008 Re: Titan Garden 24.02.14, 20:38
            Dziękuję za informację. Sama nie wiem jak szukałam, ze nie znalazłam informacji na temat tego hotelu. aż mi wstyd. Polecacie Titan Select ale wycieczka kupiona więc nie ma odwrotu. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że pogoda będzie ładna. Napiszcie jeszcze z jakiego biura lokalnego korzystaliście wykupując wycieczki. Gdzieś czytałam, że obok hotelu jest biuro lokalne. Jak ono się nazywa, jakie są ceny ? Trzy lata temu kupowaliśmy u Mariolki (nie pamiętam jak nazywa się to biuro) w Alanii i muszę powiedzieć, że wynegocjowałam naprawdę super ceny ale wtedy nas było ponad 10 osób i miałam argument do targowania.
            • majkelllll Re: Titan Garden 25.02.14, 08:06
              Nie pamiętam nazwy lokalnego biura z jakiego korzystaliśmy ale jak wyjdziesz głównym wyjściem z hotelu to idziesz cały czas prosto i praktycznie na nich trafisz. Niestety nie pamiętam też cen, ale były normalne skoro u nich wykupiliśmy :)
              • Gość: aga Re: Titan Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.14, 14:48
                wybieram się do tego hotelu 7 maja, wylot z Katowic, leci ktoś jeszcze w tym terminie?
                • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 109.77.64.* 23.05.14, 10:07
                  Witam,
                  Mozna prosic o info o hotelu od tych co byli w tym roku tam....moze jeszcze czytaja forum i podzielą sie opinią.
                  • aldik2008 Re: Titan Garden 23.05.14, 10:37
                    Moja mama była w kwietniu w tym hotelu. Jest nim zachwycona. Nie ma się do czego przyczepić. Był to bardzo trafny wybór. Pogoda dopisała, było ponad 30 stopni. Woda w morzu chłodna ale od czego sa baseny. Turyści z Titana byli bardziej zadowoleni niż ci z Selectu.
                    • koniczynka777 Re: Titan Garden 23.05.14, 23:48
                      Jestesmy teraz w Titan Garden i jest super,nie ma sie do czego przyczepic.
                      Pokoje ladne,jedzonko pyszne,nawet o 24 mozna cis jeszcze zjesc,fajne animacje,drinki ok,bar na plazy ,mozna w nim i obiadek zjesc i piwko wypic i lody zjesc,woda w morzu ciepla,plaza zwirkowata,ale nam nie przeszkadza,wszedzie blisko,do Alanii,na targ,do sklepow,towarzystwo super,cieplutko i w dzien i w nocy.
                      • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 159.134.212.* 24.05.14, 16:01
                        Ok, dzieki serdeczne.pozdrawiam
                        • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 109.77.76.* 24.05.14, 22:08
                          Mam jeszcze pytanie odnosnie jakiegos Tv na holu Hotelowym albo w innym miejscu .W czasie kiedy bedziemy sa MŚ w piłce noznej i chciałbym pooglądac troche przy piwku.
                          • koniczynka777 Re: Titan Garden 25.05.14, 23:16
                            Nie widzialam Tv poza pokojami,ale moze wstawia na ten czas jakis ekran w jednej z kawiarni hotelowych,
                            dorjana.unixstorm.org
                            • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 109.77.89.* 28.05.14, 16:10
                              Ok , moze wstawią oby;)
                              Leci ktos w czerwcu 27 z Katowic?
                            • pako_325 Re: Titan Garden 11.06.14, 12:22
                              Witam. Czy ktoś był może w ostatnio w Titan Garden? Jakieś nowe opinie, informacje ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam
                              • koniczynka777 Re: Titan Garden 11.06.14, 12:59
                                Wrocilismy 31 maja2014 bardzo zadowoleni bo ja wspominalam wczesneij nie bylo sie do czego przyczepic.
                                Jedzonko pyszne i bardzo urozmaicone,2 sale jadalne na dole i na pietrze plus stoliki na dworze przy basenie:snaidanie,obiad,podwieczorek,kolacja i przekaski typu zupa,pieczywo,maslo pomidory od 23:30-24:3o.
                                Podwieczorek serwowany w barze przy basenie,a w barze przy plazy we wtorki i czwartki lody.Bar na plazy czynny do 18.Mozna tam i cos zjesc i sie napic.
                                Drinki pyszne,uczciwe.
                                Obsluga hotelu przemila ,uczynna
                                Animacje bardzo fajne w amfitatrze jaki jest w hotelu.
                                O 20:30 mini club dla dzieci, o 21:30 wystepy,animacje dla doroslych.
                                Duzy plus polskojezyczny recepcjonista w recepcji,niecodziennie ale jednak,polska animatorka Klaudia od aerobicu przy basenie.
                                Lezaki na plazy platne 1E.
                                Buty do wody wskazane bo w wodzie zdarzaja sie spore kamienie.
                                Internet wifi dobry przy recepcji ,przy basenie,w pokoju tez sie da zlapac najlepiej wieczorem,ale i w dzien sie zdarzal.
                                Pokoj mielismy bardzo ladny po skosie bylo widac morze.
                                Misateczko czyste,mnostwo sklepow,straganow i co srode targ do ktorego zhotelu latwo trafic.
                                Ceny na targu nizsze niz na straganach codziennych.
                                Obok hotelu przystanek przy ktorym zatrzymuja sie busy np. do Alanii.
                                Jesli ktos ma jaies pytania prosze pisac na priv
                                • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 46.233.65.* 11.06.14, 14:15
                                  Hmm, mam w umowie ze lezaki bezplatne na plaży...więc mam podkładke jakby co.
                                  • koniczynka777 Re: Titan Garden 11.06.14, 22:16
                                    Przejezyczylam sier oczywiscie lezaki przy Plazy sa darmowe tylko materace do nich platne 1 euro.Bez materaca na reczniku tez da sie lezec.
                                    Przy basenach lezaki z materacami bezplatne.

dorjana.unixstorm.org
                                    • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 109.77.66.* 11.06.14, 23:14
                                      oki dzieki za info...
                                      Pozdrawiam
                                      • Gość: tom Re: Titan Garden IP: 109.77.70.* 17.06.14, 14:42
                                        Leci ktoś z Katowic do tego hotelu 27 czerwca?
                              • Gość: gosia Re: Titan Garden IP: *.centertel.pl 15.07.14, 21:25
                                Dołączam się do pytania, prosimy o aktualne odpowiedzi, wybieramy sie we wrzesniu z P-nia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka