anusiak30 05.05.14, 15:23 Ktoś był lub wybiera się do hotelu Amelia beach resort & spa w okolicach Side? Wybieram się w drugiej połowie sierpnia. Opinie na holidaycheck niezłe, ale wszystkie z zeszłych sezonów. Może ktoś już był w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kat78 Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 05.05.14, 17:21 Byliśmy rok temu. Hotel dosc nowoczesny, pokoje ladne tylko trzeba brac standardowy nie ekonomiczny. Wszystkie pokoje w budynku glownym. Teren spory, sporo zieleni i atrakcji dla dzieci (plac zabaw). Teraz to klubowy hotel sun fun z polskimi animacjami. Rok temu nie byl jeszcze nie bylo. Jedzenie super a pod tym wzgledem jestem dość wybredna. Duzy wybor i smaczne.Kazdy znajdzie cos dla siebie. Do Side i Manavgat dojazd bez problem.Mozna jechac nawet z dziećmi. Do Alanyi troche daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaW Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 16.05.14, 16:36 Lecimy 30.07 .Szukalismy hotelu z animacjami dla dzieci po polsku.W Wezyrze mają sporo takich hoteli i nawet chcieliśmy polecany Otium Eco Club, ale był droższy, baseny mniejsze i położenie nietypowe( przy rzece).Mam nadzieję, że to dobry wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
luc840 Re: Amelia beach resort & spa 19.05.14, 15:20 Dobry wybór. Byliśmy rok temu. Duży plus to bardzo szeroka plaża i duża ilość leżaków. Baseny też niezłe.Kuchnia rewelacyjna.Fajny klub dla dzieci. W pobliżu nic ciekawego nie ma do zwiedzania, ale to nie problem bo łatwo można dojechać do Side i Manavgat i pozwiedzać na własną rękę i zrobić zakupy. Za to widoki super.Nie ma ścisku, że stoi hotel przy hotelu. Przez to nie ma wydzielonej plaży. Można spacerować do woli. Gość portalu: kajaW napisał(a): > Lecimy 30.07 .Szukalismy hotelu z animacjami dla dzieci po polsku.W Wezyrze maj > ą sporo takich hoteli i nawet chcieliśmy polecany Otium Eco Club, ale był drożs > zy, baseny mniejsze i położenie nietypowe( przy rzece).Mam nadzieję, że to dobr > y wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
kam.kaw Re: Amelia beach resort & spa 17.05.14, 15:28 Hotel fajny i rzeczywiście od tego sezonu będą animację polskie polecam www.traveliada.pl/wczasy/op,1/id,22937/t1,20140521/dni,7/d,1/w,AI/wz,WAW/adt,2/Hotel_Amelia_Beach_Resort_.html dyskoteka na plaży (do plaży przejście tunelem (ładnym tunelem)) więc dzieci mogą spać spokojnie, teren duży, plaża ładna, w pokojach rodzinnych dostawki to łóżka piętrowe. Jeśli masz wątpliwości co do hotelu polecam traveliade, parują tam naprawdę uczciwe dziewczyny i znajda coś fajnego i dobrego i nie drogiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Amelia beach resort & spa IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 16:02 To nie jest forum reklamowe Odpowiedz Link Zgłoś
kam.kaw Re: Amelia beach resort & spa 17.05.14, 17:33 A kto tu coś reklamuje? Akurat byłam w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
kat1507 Re: Amelia beach resort & spa 26.06.14, 20:49 Lecimy 20.08 do Amelii. Ktoś już wrócił w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 28.06.14, 23:13 Wróciłem niedawno z Amelii. Wszystko na poziomie. Duże baseny a i tak połowa ludzi leży na plaży i tam chodzi do wodopoju, wiec nie ma duzych kolejek w barach. Plaża też Ok. Jedzenie dobre, drinki przyzwoite, pokój duży pod warunkiem, że nie jest to ekonomiczny. Dzieci się nudziły.Do Side trzeba się wybrac wybrać dolmuszem lub taxi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamar Re: Amelia beach resort & spa IP: 176.116.207.* 15.08.14, 21:45 Jak wygladają pokoje ekonomiczne w Amelia Beach? Odpowiedz Link Zgłoś
dario7800 Re: Amelia beach resort & spa 16.08.14, 00:27 Nie polecam ekonomicznych pokoi. To jest jakaś rezerwa i te pokoje odstają od standardowych. Nie wiem czy wszystkie, ale część jest w budynku pod amfiteatrem. Łazienka mała. Ludzie, którzy wzięli te pokoje żałowali, że nie dopłacili za standardowy nawet bez widoku na morze. Po za tym hotel bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysiM Re: Amelia beach resort & spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 00:20 My również jedziemy do tego hotelu od 13.08.14 z Katowic. Z jakiego biura jedziesz i skąd? Mogę zapytać również o ceną jaką płaciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 00:52 My lecimy 20 sierpnia z Gdańska. W Sun&Fun ten hotel był tańszy niż w Tui i ma swoich animatorów. Za pokój standardowy bez widoku na morze niecałe 4400/14dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysim Re: Amelia beach resort & spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 01:19 Chyba nie do końca. Dziś rezerwowałam z sun & fun i płacę 4.760 zł za pokój standard bez widoku na morze. Termin od 13.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 01:34 Ja rezerwowalem kilka tygodni temu i cena nie spadła. Chyba nawet trochę wzrosła. Ogolnie cena i tak dobra. Stary Turunc w tym samym czasie kosztował więcej. To możesz już zacząć odliczanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bongo82 Re: Amelia beach resort & spa 21.02.15, 21:11 Amelia beach resort & spa 01.07.15-15.07.15 - czy ktoś się wybiera? My jedziemy w trójkę, dwie osoby dorosłe i Majcia 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi123 Re: Amelia beach resort & spa IP: 217.5.150.* 13.05.15, 12:42 8-18.07. 2+1 (syn 9l) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adja Re: Amelia beach resort & spa IP: 193.104.99.* 06.06.15, 15:52 Hej, my lecimy z Warszawy w tym terminie 2 os dorosłe i Pola 2lata Odpowiedz Link Zgłoś
bongo82 Re: Amelia beach resort & spa 06.06.15, 17:17 No to jak znam życie to Maja ma koleżankę Pole w Amelia i będzie sią nią opiekować. Do zobaczonka na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś