Dodaj do ulubionych

Amelia beach resort & spa

05.05.14, 15:23
Ktoś był lub wybiera się do hotelu Amelia beach resort & spa w okolicach Side? Wybieram się w drugiej połowie sierpnia. Opinie na holidaycheck niezłe, ale wszystkie z zeszłych sezonów.
Może ktoś już był w tym roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kat78 Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 05.05.14, 17:21
      Byliśmy rok temu. Hotel dosc nowoczesny, pokoje ladne tylko trzeba brac standardowy nie ekonomiczny. Wszystkie pokoje w budynku glownym. Teren spory, sporo zieleni i atrakcji dla dzieci (plac zabaw). Teraz to klubowy hotel sun fun z polskimi animacjami. Rok temu nie byl jeszcze nie bylo. Jedzenie super a pod tym wzgledem jestem dość wybredna. Duzy wybor i smaczne.Kazdy znajdzie cos dla siebie. Do Side i Manavgat dojazd bez problem.Mozna jechac nawet z dziećmi. Do Alanyi troche daleko.
      • Gość: kajaW Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 16.05.14, 16:36
        Lecimy 30.07 .Szukalismy hotelu z animacjami dla dzieci po polsku.W Wezyrze mają sporo takich hoteli i nawet chcieliśmy polecany Otium Eco Club, ale był droższy, baseny mniejsze i położenie nietypowe( przy rzece).Mam nadzieję, że to dobry wybór:)
        • luc840 Re: Amelia beach resort & spa 19.05.14, 15:20
          Dobry wybór. Byliśmy rok temu. Duży plus to bardzo szeroka plaża i duża ilość leżaków. Baseny też niezłe.Kuchnia rewelacyjna.Fajny klub dla dzieci. W pobliżu nic ciekawego nie ma do zwiedzania, ale to nie problem bo łatwo można dojechać do Side i Manavgat i pozwiedzać na własną rękę i zrobić zakupy. Za to widoki super.Nie ma ścisku, że stoi hotel przy hotelu. Przez to nie ma wydzielonej plaży. Można spacerować do woli.

Gość portalu: kajaW napisał(a):

> Lecimy 30.07 .Szukalismy hotelu z animacjami dla dzieci po polsku.W Wezyrze maj
          > ą sporo takich hoteli i nawet chcieliśmy polecany Otium Eco Club, ale był drożs
          > zy, baseny mniejsze i położenie nietypowe( przy rzece).Mam nadzieję, że to dobr
          > y wybór:)
    • kam.kaw Re: Amelia beach resort & spa 17.05.14, 15:28
      Hotel fajny i rzeczywiście od tego sezonu będą animację polskie polecam www.traveliada.pl/wczasy/op,1/id,22937/t1,20140521/dni,7/d,1/w,AI/wz,WAW/adt,2/Hotel_Amelia_Beach_Resort_.html dyskoteka na plaży (do plaży przejście tunelem (ładnym tunelem)) więc dzieci mogą spać spokojnie, teren duży, plaża ładna, w pokojach rodzinnych dostawki to łóżka piętrowe. Jeśli masz wątpliwości co do hotelu polecam traveliade, parują tam naprawdę uczciwe dziewczyny i znajda coś fajnego i dobrego i nie drogiego.
      • Gość: Ania Re: Amelia beach resort & spa IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 16:02
        To nie jest forum reklamowe
        • kam.kaw Re: Amelia beach resort & spa 17.05.14, 17:33
          A kto tu coś reklamuje? Akurat byłam w tym hotelu
    • kat1507 Re: Amelia beach resort & spa 26.06.14, 20:49
      Lecimy 20.08 do Amelii. Ktoś już wrócił w tym sezonie?
    • Gość: xman Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 28.06.14, 23:13
      Wróciłem niedawno z Amelii. Wszystko na poziomie. Duże baseny a i tak połowa ludzi leży na plaży i tam chodzi do wodopoju, wiec nie ma duzych kolejek w barach. Plaża też Ok. Jedzenie dobre, drinki przyzwoite, pokój duży pod warunkiem, że nie jest to ekonomiczny. Dzieci się nudziły.Do Side trzeba się wybrac wybrać dolmuszem lub taxi.
      • Gość: tamar Re: Amelia beach resort & spa IP: 176.116.207.* 15.08.14, 21:45
        Jak wygladają pokoje ekonomiczne w Amelia Beach?
        • dario7800 Re: Amelia beach resort & spa 16.08.14, 00:27
          Nie polecam ekonomicznych pokoi. To jest jakaś rezerwa i te pokoje odstają od standardowych.
          Nie wiem czy wszystkie, ale część jest w budynku pod amfiteatrem. Łazienka mała. Ludzie, którzy wzięli te pokoje żałowali, że nie dopłacili za standardowy nawet bez widoku na morze.
          Po za tym hotel bardzo dobry.
    • Gość: sysiM Re: Amelia beach resort & spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 00:20
      My również jedziemy do tego hotelu od 13.08.14 z Katowic.
      Z jakiego biura jedziesz i skąd? Mogę zapytać również o ceną jaką płaciłaś?
    • Gość: max Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 00:52
      My lecimy 20 sierpnia z Gdańska. W Sun&Fun ten hotel był tańszy niż w Tui i ma swoich animatorów. Za pokój standardowy bez widoku na morze niecałe 4400/14dni.
      • Gość: sysim Re: Amelia beach resort & spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.14, 01:19
        Chyba nie do końca. Dziś rezerwowałam z sun & fun i płacę 4.760 zł za pokój standard bez widoku na morze. Termin od 13.08
      • Gość: max Re: Amelia beach resort & spa IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 01:34
        Ja rezerwowalem kilka tygodni temu i cena nie spadła. Chyba nawet trochę wzrosła. Ogolnie cena i tak dobra. Stary Turunc w tym samym czasie kosztował więcej. To możesz już zacząć odliczanie:)
    • bongo82 Re: Amelia beach resort & spa 21.02.15, 21:11
      Amelia beach resort & spa 01.07.15-15.07.15 - czy ktoś się wybiera? My jedziemy w trójkę, dwie osoby dorosłe i Majcia 5 lat.
      • Gość: arczi123 Re: Amelia beach resort & spa IP: 217.5.150.* 13.05.15, 12:42
        8-18.07. 2+1 (syn 9l)
      • Gość: adja Re: Amelia beach resort & spa IP: 193.104.99.* 06.06.15, 15:52
        Hej, my lecimy z Warszawy w tym terminie 2 os dorosłe i Pola 2lata
        • bongo82 Re: Amelia beach resort & spa 06.06.15, 17:17
          No to jak znam życie to Maja ma koleżankę Pole w Amelia i będzie sią nią opiekować. Do zobaczonka na miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka